Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJezu dziewczyny ale mam nerwy. Uczelnia tak nas wypuściła w pole jeśli chodzi o obronę pracy licencjackiej że szok. Teraz siąść i płakać. Ja mam już gotową pracę a muszę ją pisać od nowa nie w formie pracy ale w formie projektu. Banda złodziei tylko pieniądze brać chcą teraz to już na bank mi się okres z nerwów spóźni
-
nick nieaktualnye.wela wrote:Sloneczkowa współczuję, sama wiem ile nerwów kosztuje poprawa pracy. U mnie tydzien przed oddaniem zmienilo sie kilka ustaw na ktore sie powolywalam i promotor uznal ze nie moge takiej pracy oddac
-
słoneczkowa mama współczuje co za oszuści. Ja właśnie pisze licencjacką i ledwo mi to idzie masakra.tym bardziej że cały czas siedze na of i patrze w ten wykres jak sroka w kość zamiast sie skupić na pisaniu pracy.
zgredek na pewno jest ok, gratuluje! jak twoje objawy?sa czy nie ma -
nick nieaktualnyNo mówię wam nerwy mam takie że szlag mnie zaraz trafi. W październiku gadka że nam promotor odradza projekty a teraz połowa lutego i takie cyrki. W dwa miesiące pracy nie napisze. Mowy nie ma. a chciałam się obronić i spokojnie urodzić a tu dupa blada. Ani obrony ani ciąży
-
Morenadenna wrote:u mnie dzis pozytyw
GratulacjeHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Zgredek 12 wrote:Tak pierwsza, jutro powtórka więc zobaczymy W umie mieści sie w normach dla 4-5 tydzień. Muszę wyluzowac bo i tak nic nie zrobie jeśli coś jest/miałoby pójśc nie tak...
Zgredek ciesz się stanem i spróbuje zrelaksować!
Choć wiem, że to trudne. Sama dziś chodzę i sobie powtarzam "milejdi ta fasolka już jest albo jej nie ma i choćbyś się skichała tego nie zmienisz!" Ta niewiedza tak nas denerwuje, ale oprócz nerwów nic nam z tego nie przybędzie...14.04.2018 Théo -
nick nieaktualnye.wela wrote:No niekoniecznie zmienic kilka ustaw... robilam projekt ktory normowaly jakies ustawy, po ich zmianie, byly inne normy i tym samym caly projekt byl do kosza, no ale mniejsza o to Tak czy inaczej współczuję.
Pierwsza obrone strasznie wspominam, ale na mgr bylo juz zupelnie inaczej
Czyli ty robiłaś projekt? Jak to wygląda ? Co on musi posiadać? My mamy pisać a kompletnie nie wiemy jak to ma wyglądać czeski film -
a mnie dzis endokrynolog rozjebał.mam mu na następna wizyte przyniesc badanie nasienia męża.a ja nwet nie mam pojęcia czy w naszej oklolicy idzie je zrobic wogóle.taka oto odp na prawie 3 lata starąn ale tak na całkowitym luzie
-
Luccecita wrote:Anna Stesia to trzymam kciuki za test
u mnie juz plamienie,wiec @ za rogiem.
Dzięki serdeczne:) A plamienie może różne rzeczy oznaczać, więc bądź dobrej myśli. Dopóki biała bielizna, dopóty piłka w grze.
Morena - gratulacje i życzę spokojnej ciąży! -
nick nieaktualnyPozwole sie niezgodzic z tymi objawami, pierwsze moga sie pojawic po zagniezdzeniu - moze to byc sennosc, mocne klucia ( takie ja mialam). W pierwszej ciazy tak mnie kłuło ze bylam pewna, ze mam jakąs paskudną torbiel, dopiero google mnie uswiadomilo ze to byc ciaza i pobieglam po test ( to bylo przed terminem @ )