SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Luty testowanie
Odpowiedz

Luty testowanie

Oceń ten wątek:
  • Zgredek 12 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak pierwsza, jutro powtórka więc zobaczymy :) W umie mieści sie w normach dla 4-5 tydzień. Muszę wyluzowac bo i tak nic nie zrobie jeśli coś jest/miałoby pójśc nie tak...

😇😁😇😇😁
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2017, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredek super :) gratulacje :)

Zgredek 12 lubi tę wiadomość

• Zgredek 12 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Mysle ze mie jest mala ja w 4 tyg i 5 mialam 54, wiec jest ok ciesz sie ciaza zgredku

To mój wynik z 4t+0d i 28 więc pasuje :P

😇😁😇😇😁
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2017, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu dziewczyny ale mam nerwy. Uczelnia tak nas wypuściła w pole jeśli chodzi o obronę pracy licencjackiej że szok. Teraz siąść i płakać. Ja mam już gotową pracę a muszę ją pisać od nowa nie w formie pracy ale w formie projektu. Banda złodziei tylko pieniądze brać chcą :/ teraz to już na bank mi się okres z nerwów spóźni :/

• e.wela Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2019, 22:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2017, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e.wela wrote:
    Sloneczkowa współczuję, sama wiem ile nerwów kosztuje poprawa pracy. U mnie tydzien przed oddaniem zmienilo sie kilka ustaw na ktore sie powolywalam i promotor uznal ze nie moge takiej pracy oddac
    Wiesz zmienić kilka ustaw to nie problem ale ja muszę wyrzucić swoje 150 stron pracy do kosza i pisać cos zupełnie innego i w zupełnie innej formie o której bladego pojęcia nie mam :/

• srebrzysta Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczkowa mama współczuje co za oszuści. Ja właśnie pisze licencjacką i ledwo mi to idzie masakra.tym bardziej że cały czas siedze na of i patrze w ten wykres jak sroka w kość zamiast sie skupić na pisaniu pracy.

zgredek na pewno jest ok, gratuluje! jak twoje objawy?sa czy nie ma

hchypc0zgq8syrex.png
  • AiCha4811 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sloneczkowa współczuję. Mialam wstretna promotorke wiec tez zle wspominam prace mgr

"Niech mi się stanie według słowa Twego"
    wz4YlYU.jpgwz4Yp1.png
    Udało sie w 12 cs 'na powaznie' <3
    3560 gram szczęścia <3 55cm
    Po 6 miesiącach kolejnych starań jest drugi cud <3 4146 gram
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2017, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mówię wam nerwy mam takie że szlag mnie zaraz trafi. W październiku gadka że nam promotor odradza projekty a teraz połowa lutego i takie cyrki. W dwa miesiące pracy nie napisze. Mowy nie ma. :( a chciałam się obronić i spokojnie urodzić a tu dupa blada. Ani obrony ani ciąży :(

• Jedna_z_Wielu Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morenadenna wrote:
    u mnie dzis pozytyw :)

Gratulacje :)

Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
    Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu <3
    Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
    79eac3f8ef.png
    Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
    Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
    Udało się po 7 latach !!!
    ( cukrzyca ciążowa- insulina)
    Glukoza: Insulina
    na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
    godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
    dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
    wallbash.gifdown.gif
  • srebrzysta Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morenadenna wrote:
    jestem lekko przerazona :D chociaz wiedzialam,ze zaciazylam,piersi mi to mowily :D
    Gratuluje!!!!!!!
    A jak te piersi ci to powiedziały? zdradź tą tajemnice, mnie co miesiąc bolą od owulacji 2 tyg. jak cholera i nic...

hchypc0zgq8syrex.png
  • mi_lejdi Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredek 12 wrote:
    Tak pierwsza, jutro powtórka więc zobaczymy :) W umie mieści sie w normach dla 4-5 tydzień. Muszę wyluzowac bo i tak nic nie zrobie jeśli coś jest/miałoby pójśc nie tak...

Zgredek ciesz się stanem i spróbuje zrelaksować! :)

Choć wiem, że to trudne. Sama dziś chodzę i sobie powtarzam "milejdi ta fasolka już jest albo jej nie ma i choćbyś się skichała tego nie zmienisz!" Ta niewiedza tak nas denerwuje, ale oprócz nerwów nic nam z tego nie przybędzie...;)

<3 14.04.2018 Théo <3
  • e.wela Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2019, 22:56

sloneczkowa mama lubi tę wiadomość

• srebrzysta Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie mi lejdi tak jak mi gin wczoraj powiedział tylko w terminie @ możemy wytropic że jest cos na rzeczy a do tej pory wszystko w organiźmie jest jak na @

hchypc0zgq8syrex.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2017, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e.wela wrote:
    No niekoniecznie zmienic kilka ustaw... robilam projekt ktory normowaly jakies ustawy, po ich zmianie, byly inne normy i tym samym caly projekt byl do kosza, no ale mniejsza o to ;-) Tak czy inaczej współczuję.
    Pierwsza obrone strasznie wspominam, ale na mgr bylo juz zupelnie inaczej :-)
    A myślałam że to trochę inacZej miałam w pracy. Też w takim bądź razie współczuję Ci bardzo :/

Czyli ty robiłaś projekt? Jak to wygląda ? Co on musi posiadać? My mamy pisać a kompletnie nie wiemy jak to ma wyglądać :/ czeski film

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie dzis endokrynolog rozjebał.mam mu na następna wizyte przyniesc badanie nasienia męża.a ja nwet nie mam pojęcia czy w naszej oklolicy idzie je zrobic wogóle.taka oto odp na prawie 3 lata starąn ale tak na całkowitym luzie

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • Morenadenna Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    srebrzysta wrote:
    Gratuluje!!!!!!!
    A jak te piersi ci to powiedziały? zdradź tą tajemnice, mnie co miesiąc bolą od owulacji 2 tyg. jak cholera i nic...
    mnie tez bola ale nie az tak jak teraz,jakby wybuchnac mialy

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luccecita wrote:
    Anna Stesia to trzymam kciuki za test :)

u mnie juz plamienie,wiec @ za rogiem.

Dzięki serdeczne:) A plamienie może różne rzeczy oznaczać, więc bądź dobrej myśli. Dopóki biała bielizna, dopóty piłka w grze.

Morena - gratulacje i życzę spokojnej ciąży!

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2017, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozwole sie niezgodzic z tymi objawami, pierwsze moga sie pojawic po zagniezdzeniu - moze to byc sennosc, mocne klucia ( takie ja mialam). W pierwszej ciazy tak mnie kłuło ze bylam pewna, ze mam jakąs paskudną torbiel, dopiero google mnie uswiadomilo ze to byc ciaza i pobieglam po test ( to bylo przed terminem @ )

• kaka470 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morenadenna GRATULUJE

30.11.2015 <3 Laurka ,16.02.2017 Anołek 6tc[*], 01.01.2018<3 Tomuś

201511304980.png

201801011678.png
‹‹ 114 115 116 117 118 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ