Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyevve wrote:Sloneczkowa mama - tak jak pisalam ciąze uciekły na drugi lutowy wątek- jest tam ich dwa razy więcej. Takze pewnie ogolnie srednia miesieczna jest zachowana. Moze jeszcze to paskudne grypsko obniza statystyki.
ważne że ciaze są
-
nick nieaktualny
-
Agnesqe wrote:Nie niestety nie czytałam. Czyżby książka uczona pozytywnego myślenia?
Tak, mowi o przyciaganiu mysla, pozytywnej energii itp. Polecam wszystkie z tej serii, maja taka bardzo ladna okladke z taka niby pieczeciaPierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Zgredek 12 wrote:Czesc. Dzisiejszy test negatywny i przyszla @...
Jak to mozliwe? Nie wiem...trzymaj się!
-
anusiak5 wrote:a jak nazywa sie drugi watek lutowy?
w oczekiwaniu na testowanie
-
nick nieaktualnyJa dziś kompletny luz. Termoforek na bolący brzuch lampka wina wieczorem i czekamy na @ . Może coś się ruszy. Chciałabym żeby się zjawiła wcześniej nie chce mieć @ w walentynki
chociaż ja już wczoraj z mężem swietowalam. Zabrał mnie na kolację i do kina więc nie będę narzekać
-
Tulę dziewczyny z @
To jest niesprawiedliwe, te co jej nie chcą to je @ nadchodzi, a jak się czeka na wredotę to jej się wtedy nie spieszymiałam zacząć dzisiaj brać dupka na wywołanie, ale coś zaczął mnie ciut brzuch ćmić, to może łaskawie@ sama zawita
sloneczkowa mama lubi tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zgredek 12 wrote:Dziękuję za wsparcie...
,tule mocno
teraz się wystraszyłam bo moja beta patrząc na inne tez nie była szczególnie wysoka.
Zebym nie przylazła za zgredkiem ,to bym nie widziala drugiego lutowego wątkupowodzenia wszystkim
-
Słoneczkowa, u mnie cykl bezowulacyjny. Na usg w 23dc gin stwierdziła że śladu owulacji nie widać jajniki czyste, widziała też pęcherzyk który mógłby być ciążowym, no ale z temperatur i objawów ewidentnie owu nie było. No i endometrium wtedy tylko 5mm, więc i tak za mało. Od następnego cyklu zaczynam przygodę z Clo, więc chciałabym jak najszybciej skończyć ten aktualny. Dwa pod rząd poprzednie cykle były u mnie z owu to i tak szaleństwo jak na mnie, więc teraz nastawiałam się że tak może być.
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄