Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyevve wrote:Sloneczkowa mama - tak jak pisalam ciąze uciekły na drugi lutowy wątek- jest tam ich dwa razy więcej. Takze pewnie ogolnie srednia miesieczna jest zachowana. Moze jeszcze to paskudne grypsko obniza statystyki.
-
nick nieaktualny
-
Agnesqe wrote:Nie niestety nie czytałam. Czyżby książka uczona pozytywnego myślenia?
Tak, mowi o przyciaganiu mysla, pozytywnej energii itp. Polecam wszystkie z tej serii, maja taka bardzo ladna okladke z taka niby pieczeciaPierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Zgredek 12 wrote:Czesc. Dzisiejszy test negatywny i przyszla @...
Jak to mozliwe? Nie wiem... -
anusiak5 wrote:a jak nazywa sie drugi watek lutowy?
-
nick nieaktualnyJa dziś kompletny luz. Termoforek na bolący brzuch lampka wina wieczorem i czekamy na @ . Może coś się ruszy. Chciałabym żeby się zjawiła wcześniej nie chce mieć @ w walentynki chociaż ja już wczoraj z mężem swietowalam. Zabrał mnie na kolację i do kina więc nie będę narzekać
-
Tulę dziewczyny z @
To jest niesprawiedliwe, te co jej nie chcą to je @ nadchodzi, a jak się czeka na wredotę to jej się wtedy nie spieszy miałam zacząć dzisiaj brać dupka na wywołanie, ale coś zaczął mnie ciut brzuch ćmić, to może łaskawie@ sama zawitasloneczkowa mama lubi tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zgredek 12 wrote:Dziękuję za wsparcie...
Zebym nie przylazła za zgredkiem ,to bym nie widziala drugiego lutowego wątku powodzenia wszystkim -
Słoneczkowa, u mnie cykl bezowulacyjny. Na usg w 23dc gin stwierdziła że śladu owulacji nie widać jajniki czyste, widziała też pęcherzyk który mógłby być ciążowym, no ale z temperatur i objawów ewidentnie owu nie było. No i endometrium wtedy tylko 5mm, więc i tak za mało. Od następnego cyklu zaczynam przygodę z Clo, więc chciałabym jak najszybciej skończyć ten aktualny. Dwa pod rząd poprzednie cykle były u mnie z owu to i tak szaleństwo jak na mnie, więc teraz nastawiałam się że tak może być.
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄