Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zgredek tulę, a na kiedy miałaś termin @ ?Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySpioch, Mama sowa no i Zgredek ... przykro mi
@ po pozytywnym teście jest na pewno podwójnie bolesna Na kilku przykladach widzę, że następny cykl po biochemicznej był ciążowy - tego Ci życzę!.
Spioch... czemu...oby dzisiejszy dzien był tym od którego liczy się ciąża. Pewnie dołączę do Ciebie w marcu i mam nadzieję, że wtedy po dobrych przeczuciach (bez czarnowidztwa) będzie u Ciebie zielona kropka.antonna lubi tę wiadomość
-
Zgredek - bardzo mi przykro.
Ja dzisiaj zatestowałam, tak tylko dla pewności, oczywiście biel śnieżnych stoków alpejskich. Brzuch boli jak na okres, zjawi się jutro lub pojutrze, ale nie jestem ani zaskoczona, ani zdziwiona. Nowy miesiąc, nowe próby, nowe nadzieje. -
nick nieaktualnyDziękuje dziewczyny i również Tule te @. Doskonale dziś wiem jak sie czujecie bo mam to samo. Wczoraj przeplakalam cały wieczór wiec dziś juz nie mam czym. Czuje tylko pustkę. Jest mi w ciul przykro, juz nie wiem co jest nie tak ze ciągle sie nie udaje ale dziękuje mocno za wsparcie. Za was mocno Trzymam kciuki aby male fasolki sie w was rozwijały :* :* :*
Anna Stesia, PatSim, e.wela, mi_lejdi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywszystkie babeczki dziękuje bardzo za kciuki i za całą dobrą energię jaką wysyłacie! Test już zakupiony, niedziela rano testujemy. Najbardziej na świecie boje się zawodu... Życie potrafi być przewrotne. Jednak puki co wychodzę za założenia, że dobre emocje przywołują dobre zdarzenia w naszym życiu! Dziewczyny karma wraca tak jak Wy życzycie mi dobrze tak i u was będzie dobrze. Wielki buziak i jutro albo płaczemy wspólnie, albo cieszymy sie! Staraczki zawsze razem w dążeniu do wspólnego marzenia
PatSim, karola205, e.wela lubią tę wiadomość
-
Agnesqe wrote:wszystkie babeczki dziękuje bardzo za kciuki i za całą dobrą energię jaką wysyłacie! Test już zakupiony, niedziela rano testujemy. Najbardziej na świecie boje się zawodu... Życie potrafi być przewrotne. Jednak puki co wychodzę za założenia, że dobre emocje przywołują dobre zdarzenia w naszym życiu! Dziewczyny karma wraca tak jak Wy życzycie mi dobrze tak i u was będzie dobrze. Wielki buziak i jutro albo płaczemy wspólnie, albo cieszymy sie! Staraczki zawsze razem w dążeniu do wspólnego marzenia
Mysle ze sie bedziemy wspolnie cieszyc Trzymam kciuki. Z tymi dobrymi emocjami sie zgadzam. Czytalas moze ksiazke Sekret i pokrewne?Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs