Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
dzięki dziewczyny za słowa pocieszenia nie jest mi smutno- jestem wściekła ile można jedno i to samo w kółko.
Za to mój mąż powiedział tak jak AiCha4811 za to szybciej znowu bedzię owu
Lady biedulko znowu chora jesteś, współczuje
a ja dalej nad tą zasraną praca licencjacką ślęcze mam juz dość tego pisania -
srebrzysta ja nad mgr damy radę
gosia i srebrzysta tulę was widzimy się w marcu kwiatki, motylki, wtedy sie uda :)a potem wszystkie na święta będą rodzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 13:36
-
Gosia przykro bardzo
Srebrzysta niwelacja bólu to efekt walki z endometrioza i stosowanie ovarinu własnie. Jest on tez przepisywany na silnie bolesne miesiączki. Super, tak bez bolu. Ja tez miałam o wiele lżejsze @ po inofemie -
Dzięki Dziewczyny! Tak jak w poprzednim cyklu - wyniki bety sprawdziłam w necie w czasie pracy więc nie mogłam sobie pozwolić na płacz i łzy. Złość szybko minęła bo roboty dziś pełno ...
Ale w głowie ułożył mi się już nowy plan działania W sobotę wybieramy się z mężem na badanie nasienia by wykluczyć czynnik męski. Jak dostanę okres to termometr rzucam w kąt i odpoczynek od tego nakręcania się bo, jak widać nic mi po dobrym czasie współżycia, wiedzy kiedy była owulacja i ładnym, trójfazowym wykresie. W połowie marca ma w końcu wrócić mój gin z chorobowego i wtedy niech kombinuje facet, co jest nie takmi_lejdi, Annie1981, AiCha4811, Madzik2, wszamanka lubią tę wiadomość
-
Przykro mi dziewy u mnie też nie za ciekawe wiesci dziś zaczęłam plamic bylam u lekarza i ciąża niby prawidłowo się rozwija jest pęcherzyk i ciałko żółte , ale zarodka jeszcze nie nie wspomnę o serduszku odkleja sie kosmówka i jest krwiak boje się musze leżeć , dostalam duposhon muszę wierzyć że bedzie dobrze
-
kaka470. Przykro słyszeć. Może maleństwo jest młodsze, albo wolniej się rozwija? Najważniejsze, że lekarz powiedział, że prawidłowo a Ty teraz dbaj o siebie i leż.
Faktycznie słaby luty, ale mam wrażenie, że też mało jest tu dziewczyn. Wszystko jednak jeszcze może się zmienić, też słyszałam, że bociany już lecą
Selina lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyNie mam okresu od 3 tygodni, temperatura cały czas w granicach 37,5, kilka objawów ciążowych już myślałam że coś zaskoczyło a tu zrobiłam dzisiaj badanie krwi i wynik zdecydowanie wykluczył ciąże. Jestem naprawdę załamana Gdyby chociaż też okres przyszedł to miałabym kolejną szanse na starania się a tu ani ciąży ani okresu! Jestem taka wściekła i smutna że aż ciężko to opisać słowami
-
Kaka, krwiaki często się zdarzają, i też często się wchłaniają. Leż, wypoczywaj, my tu wszystkie trzymamy kciuki i wysyłamy pozytywne fluidy, na następnym usg zamiast krwiaka zobaczysz pikające serduszko :*
Annie1981, kaka470 lubią tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Kaka bardzo mi przykro, badz dobrej myśli , pomodl sie o szczęśliwy koniec
kaka470 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaka470 wrote:Przykro mi dziewy u mnie też nie za ciekawe wiesci dziś zaczęłam plamic bylam u lekarza i ciąża niby prawidłowo się rozwija jest pęcherzyk i ciałko żółte , ale zarodka jeszcze nie nie wspomnę o serduszku odkleja sie kosmówka i jest krwiak boje się musze leżeć , dostalam duposhon muszę wierzyć że bedzie dobrze
Trzymam kciuki za Was. Będzie dobrzekaka470 lubi tę wiadomość
-
Kaka przykro mi. Zycze ci duzo sily i zdrowia dla Ciebie i fasoleczki aby sie dobrze rozwijala. Duzo odpoczywaj ja sciskam kciuki by wszystko bylo okej :*
Przytulam wszystkie z @, w marcu na pewno pobijecie rekordy z II kreseczkami. Bedzie wiecej sloneczka i pozytywnej wiosennej energii
Lady dla ciebie duzo zdrowka bo doczytalam ze chorobsko cie znow nawiedzilo
Annie jak tam sie czujesz? Mdlosci męcza?
Pozdrowienia :* -
Kaka zaciskam mocno kciuki za Was. Trzeba wierzyc,ze bedzie dobrze
-
kaka470 wrote:Przykro mi dziewy u mnie też nie za ciekawe wiesci dziś zaczęłam plamic bylam u lekarza i ciąża niby prawidłowo się rozwija jest pęcherzyk i ciałko żółte , ale zarodka jeszcze nie nie wspomnę o serduszku odkleja sie kosmówka i jest krwiak boje się musze leżeć , dostalam duposhon muszę wierzyć że bedzie dobrze
Oj Kaka trzymaj się kochana. Kciukasy za was!!!!!