Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Fruska. Dziekuje, ze pytasz Mdlosci mecza raz bardziej, raz gorzej ale generalnie okreslilabym je jako umiarkowane. Ani razu nie mdlilo mnie tak, zebym miala wymiotowac, wiec uwazam, ze mam szczescie i mam nadzieje, ze juz tak zostanie
A jak u Ciebie?
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Kaka będzie dobrze
Dziewczyny z @ tule
Rzeczywiście jakoś ten miesiąc nie napawa optymizmem, ale miejmy nadzieję, że po Walentynkach tzn. w marcu na pewno się poprawi. Toż to przecież miesiąc miłości, więc musi coś z tego byćAnnie1981, e.wela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaka - bardzo, mi przykro Wiem, co czujesz, byłam w podobnej sytuacji, też czekałam aż zarodek pojawi się na USG i się nie doczekałam. Mam nadzieję, że może to Cię pocieszy - po pierwszej miesiączce po poronieniu zaszłam w ciążę i bez problemu donosiłam dzidziusia. Też Ci tego życzę kochana. Lekarz twierdził, że statystycznie na każdą z kobiet mających już jedno dziecko/dzieci przypada jedno poronienie. Oby to było tym ostatnim. Tulę Cię.
-
kaka470 wrote:Dziewczyny ja niestety stracilam wczoraj wieczorem mojego okruszka , nie dam rady prowadzic tej listy , jak ktos chce może kontynuowac. Powodzenia kochanie
Kaka kochana tulę!!!!Wiem co czujesz, przeszłam przez to -
Kaka.bardzo mi przykro. Wiem co czujesz .. trzymaj sie kochana
-
Witam Was Kochane. Ostatnio trochę mnie tu mniej, ale myślę o Was o trzymam kciuki za pozytywne testy, piękne bety i za prawidłowe ciążunie :*
Straszne samopoczucie mam i humoru na nic nie mam. Taka załamana jestem w środku
Zaglądać bedę, ale mniej kochane.
Edit:
KAKA TAK BARDZO MI PRZYKRO, TRZYMAJ SIĘ, TULĘ BARDZO MOCNOOOO!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 14:03
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Kaka. Tak mi przykro kochana. Potrzebujesz teraz czasu dla siebie i nic sie nie przejmuj lista.
Dobuska. Myslalam o Tobie. Przykro mi, ze @ przyszla. Trzymam kciuki za kolejny cykl. Mam nadzieje, ze udaje Ci sie jakos wyluzowac bez forum.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
kaka470 wrote:Dziewczyny ja niestety stracilam wczoraj wieczorem mojego okruszka , nie dam rady prowadzic tej listy , jak ktos chce może kontynuowac. Powodzenia kochanie
Kaka...tak mi przykro...