Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
CarPer wrote:Mysle ze warto byłoby mu wspomniec o tej fazie przy kolejnej wizycie jesli sytuacja bedzie sie powtarzać.
Wiesiołka bierze sie do owu wiec mysle ze kontynuacja nie ma najmniejszego sensu jesli faktycznie masz cykl bezowulacyjny.
W takim razie odstawiam. -
Kaka ale to życie jest przewrotne. Założyłaś listę lutówek i sama do niej nie dotrwałaś
Wielkie gratulacje!kaka470, spioch, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
Kaka myślę, że mogę już gratulować, spokojnych dziewięciu miesięcy. Świetny prezent dla męża.
Fajnie zaczyna się ten tydzień.
U mnie już po owu, tak myślę. Teraz czekanie na efekty . Pozdrawiamkaka470, kate88:), Gagarek lubią tę wiadomość
Mama dwóch córek Michasia 10 lat, Hania 5 lat i Aniołka 07.07.2014 (15tc) -
Anulka0407 wrote:Kaka ale to życie jest przewrotne. Założyłaś listę lutówek i sama do niej nie dotrwałaś
Wielkie gratulacje!Adziuchna, spioch, Anulka0407 lubią tę wiadomość
-
Adziuchna wrote:Kaka myślę, że mogę już gratulować, spokojnych dziewięciu miesięcy. Świetny prezent dla męża.
Fajnie zaczyna się ten tydzień.
U mnie już po owu, tak myślę. Teraz czekanie na efekty . Pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie po dwóch testach owu (w sobotę i niedzielę) dziś test trochę jaśniejszy. Więc poziom lh spada. Mam nadzieję, że owu była rano (a test robiłam po 12) i armia spartan przetrwała
I ja tu teraz wytrzymać dwa tygodnie choleraGagarek lubi tę wiadomość
-
Anulka. Ja bralam wiesiolka do pozytywnego testu owu.
Mysle, ze jest sens go dalej brac, bo organizm szybciej sie nasyci i szybciej zacznie dzialac (normalnie po 3 miesiacach). Pytanie tylko czy na 100% nie mialas tej owu. Bo jezeli jednak byla to troche ryzyko dalej brac.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Anulka. Ja bralam wiesiolka do pozytywnego testu owu.
Mysle, ze jest sens go dalej brac, bo organizm szybciej sie nasyci i szybciej zacznie dzialac (normalnie po 3 miesiacach). Pytanie tylko czy na 100% nie mialas tej owu. Bo jezeli jednak byla to troche ryzyko dalej brac. -
Anulka, a ja bym zbadała progesteron i jeśli by potwierdził że owu nie było to wiesiołka brałam dalej, zawsze to lepszy start na następny cykl.
Annie1981 lubi tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄