Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaka470 wrote:No to pozostało czekać do północy bo dłużej raczej nie wytrzymam , prezencik ten najważniejszy czeka do spakowania i jutro beta
https://zapodaj.net/1869ac730e065.jpg.html
Na żywo widać na prawdę ładnie
Niestety nic nie widzę Powodzenia na becie -
Kaka, ja tam widzę dwie krechy na każdym zdjęciu które dałaś, może to zależy od telefonu/monitora na którym się patrzy. Najważniejsze że na żywo są
kaka470 lubi tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualny
-
kaka470 wrote:No to pozostało czekać do północy bo dłużej raczej nie wytrzymam , prezencik ten najważniejszy czeka do spakowania i jutro beta
https://zapodaj.net/1869ac730e065.jpg.html
Na żywo widać na prawdę ładnie
Widać widać, u mnie na komputerze widać całkiem ładnie. U męża ściemniliśmy trochę obraz i też było wiać
Noo i gratulacje bo jeszcze nie składałamkaka470 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuje dziewczyny bo już zgłupiałam , ja je widzę bez problemu , na zdjęciu nie idzie tego tak oddać !!!!!! To dobrze że chociaż ktoś je jeszcze widzi ciekawe jak mój na nie! jak je zobaczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 21:37
dobuska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnye.wela i doma90 w takim razie do dzieła dziewczyny !!!
Dobuska wiesz jak mocno trzymam kciuki za Ciebie oby to był ten cykl.
Klaudiia87 ja tak samo. Zaglądam tutaj raz na jakiś czas, ale nie tak jak wcześniej no i wolne chwile spędzam na czytaniu książek, malowaniu paznokci albo jeżdżę na rowerku stacjonarnym. Wcześniej cały dzień kręcił się wokół starań a ja tylko siedziałam i czytałam... Trzymam kciuki
Lady Savage ja mam tak samo. Kupiłam nawet parowar i troche zdrowiej się odżywiam chociaż gubią mnie wspólne kolacyjki z M. Ale uwielbiam ten moment dnia kiedy siadamy razem i robimy coś dobrego i mamy czas dla siebie. Ehhh...Ale w ciąży obiecałam sobie że zadbam o siebie najlepiej jak bede mogła, chcę od razu na l4, spacery, zdrowe jedzenie, wysypianie się itp.
Witaj Bella
No i KAKA470 JUTRO TWÓJ DZIEŃ!! TRZYMAM TAK MOCNO KCIUKI ZA CIEBIE, ZA JUTRZEJSZĄ BETĘ, ŻE NIE MASZ POJĘCIA. AŻ MI KCIUKI DRĘTWIEJĄ! I MAM CIARY NA SAMĄ MYŚL JAKĄ ZROBISZ NIESPODZIANKĘ MĘŻOWI. DAJ OD RAZU ZNAĆ BO BĘDĘ TU JUTRO WCHODZIĆ CO CHWILKĘ SPRAWDZAĆ
dobuska, Annie1981, Lady Savage, kaka470, Klaudiia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Susannna mnie ostatnioo bolało po lewej a była owu z prawego i to dwa duże i jeden mniejszy pęcherzyk więc powinno boleć jak cholera a po tymczasem nie bardzo.i lekarz powiedział że czasem tak jest że boli na zasadzie ,,echa?'' nie pamiętam dokładnie. Tak jak boli jeden ząb u góry a ty czujesz że bola na dole
-
Ovarin chyba działa bo skrócił mi cykl z 31-32 na 28 więc super. Teraz tez 5 dc a mnie już jajniki kują więc pewnie ovu będzie wcześniej. To tak a propo jakby ktoś się zastanawiał czy brać ovarin, - mi sie wydaje że coś ruszył- przyśpieszył tylko żeby cos z tego wyszło Miłego dnia
-
Dziewczyny boję się krecha ładna dziś , a temperatura spadła zaraz jadę na betę zbadam jeszcze tsh i prolaktynę i zastanawiam się nad progesteronem dodaje ostatnie zdjęcie moich II bo ile można
Żeby wszystko było dobrze
https://zapodaj.net/deeabe5948acd.jpg.html