Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeśli chodzi o ovarin to biorę go pierwszy cykl, i nie wiem czy z jego powodu czy to tylko chora głowa, ale jak nigdy co jakiś czas czuje jajniki, głównie prawy ale o dziwo też mój "leniwy" lewy. Dzisiaj 15dc więc dopiero czekam na owu, jeszcze ma czas bo zazwyczaj jeśli już się łaskawie pojawi to dopiero koło 20dc. Ale póki co susza tam na dole, i dwa ostatnie cykle były owulacyjne, więc na ten nie bardzo pewnie mam co liczyć. Ale dzisiaj wizyta u gin, zobaczymy co powie:)
Kaka, ja cały czas bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki, za piękną betę i za to żeby ten spadek był tylko błędem pomiaru i żeby temp jutro pięknie odbiła :*kaka470 lubi tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Witam dziewczyny...
Kaka mocno trzymam kciuki
Ja dzisiaj zrobiłam proga...wyniki będą wieczorem. Jestem bardzo ciekawa wyniku. Temp. na tym samym poziomie już 4 dzień.kaka470 lubi tę wiadomość
-
Co do jajników, to mnie przeważnie boli tylko prawy, lewy odzywa się bardzo rzadko W tym miesiącu, bolał mnie zdecydowanie mniej niż zazwyczaj, ale mam nadzieję, że nie jest to oznaką braku owulacjiMama dwóch córek Michasia 10 lat, Hania 5 lat i Aniołka 07.07.2014 (15tc)
-
Anulka0407 wrote:Witam dziewczyny...
Kaka mocno trzymam kciuki
Ja dzisiaj zrobiłam proga...wyniki będą wieczorem. Jestem bardzo ciekawa wyniku. Temp. na tym samym poziomie już 4 dzień.
trzymam kciukikaka470 lubi tę wiadomość
-
Lola83 wrote:Dziewczyny nie wiem juz gdzie sie mnie pytano, ale melduje i tu, ze 8 dpo (tej, co jej mialo nie byc) proga mam 12,05.
Tzn. że owu była?!
Ja pytałam w którym dc robiłaś proga?
Ja zrobiłam dzisiaj (20dc), tylko zastanawiam się czy nie za wcześnie... -
nick nieaktualny
-
Anulka0407 wrote:Tzn. że owu była?!
Ja pytałam w którym dc robiłaś proga?
Ja zrobiłam dzisiaj (20dc), tylko zastanawiam się czy nie za wcześnie...
Anulka no wlasnie nie wiem. Z tego co pisza dzieczyny to przy takim progu oznacza, ze owulacja raczej byla... moim zdaniem w 17 dc mialam owu i 8 dni po robilam proga. Ale nie jestem pewna, bo w zeszlym cyklu mialam ciaze biochemiczna i nie wiem od jakiego dnia mam dokladnie liczyc cykl.
Podobno najlepiej 7-8 dpo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 10:59
Piotruś
Helenka
-
Lola83 wrote:Anulka no wlasnie nie wiem. Z tego co pisza dzieczyny to przy takim progu oznacza, ze owulacja raczej byla... moim zdaniem w 17 dc mialam owu i 8 dni po robilam proga. Ale nie jestem pewna, bo w zeszlym cyklu mialam ciaze biochemiczna i nie wiem od jakiego dnia mam dokladnie liczyc cykl.
Podobno najlepiej 7-8 dpo.
U mnie tej owulacji nie widać..Ovu nawet pokazuje dzień niepłodny Owulacja nie została jeszcze wykryta -
Anulka0407 wrote:U mnie tej owulacji nie widać..Ovu nawet pokazuje dzień niepłodny Owulacja nie została jeszcze wykryta
hmm zobaczysz jakie wyniki proga, moze faktycznie nie bylo...
Teraz zaczelam czytac, ze ten wynik 12 tez nie jest jakis szalowy i o ciazy raczej nie ma mowy, a moze i nawet owu nie bylo:(
Boshe chyba sie wypisze z tego forum, bo dostane na lebPiotruś
Helenka
-
nick nieaktualny