Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny... wiesiołka biorę dopiero od tego cyklu. Testy owu negatywne, choć jak wcześniej pisałam w 16dc była kreska ale jaśniejsza od testowej. Temp. też raczej nie potwierdza owu. Śluz wodnisty i rozciągliwy był 15 i 16dc a potem już kremowy, dzisiaj lepki. Więc sama jestem skołowana.
Myślę nad zrobieniem proga, tylko kiedy? -
Anulka0407 wrote:Dziewczyny... wiesiołka biorę dopiero od tego cyklu. Testy owu negatywne, choć jak wcześniej pisałam w 16dc była kreska ale jaśniejsza od testowej. Temp. też raczej nie potwierdza owu. Śluz wodnisty i rozciągliwy był 15 i 16dc a potem już kremowy, dzisiaj lepki. Więc sama jestem skołowana.
Myślę nad zrobieniem proga, tylko kiedy? -
Anulka0407 wrote:Dziewczyny... wiesiołka biorę dopiero od tego cyklu. Testy owu negatywne, choć jak wcześniej pisałam w 16dc była kreska ale jaśniejsza od testowej. Temp. też raczej nie potwierdza owu. Śluz wodnisty i rozciągliwy był 15 i 16dc a potem już kremowy, dzisiaj lepki. Więc sama jestem skołowana.
Myślę nad zrobieniem proga, tylko kiedy?
Edit: mierzyłaś temp we wcześniejszych cyklach? Jakie masz temp przed owulacją? Może teraz jakaś infekcja próbowała Cię dopaść i organizm zareagował podwyższona temperaturąWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 15:54
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Anulka, ale jeżeli owulacją była jednak, to nie przejmuj się tym że wiesiołka brałaś dłużej, do ewentualnego zagnieżdżenia jeszcze kilka dni więc w razie czego dzidziol da radę :*
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Susanna. Ja bralam wiesiolek od drugiego cyklu do konca czyli do 6cs. Tylko, ze on mi nie pomagal. Dzieki siemieniu poprawil sie sluz.
Anulka. Moze jednak odstaw ten wiesiolek. Sluz mialas rozciagliwy. Test slaby, ale moze przegapilas pik. A tempka moze swiadczy o jakiejs infekcji, wiec ja nie bylabym taka pewna, ze nie mialas owu. Proga zrob jak najbardziej.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Temp. na początku mogła być podwyższona, bo byłam podziębiona. Ale... temp. w zeszłym cyklu po owu była powyżej 36,9. Więc nie wiem. Jutro idę zrobić proga i powinno się wyjaśnić.
-
No to pozostało czekać do północy bo dłużej raczej nie wytrzymam , prezencik ten najważniejszy czeka do spakowania i jutro beta
https://zapodaj.net/1869ac730e065.jpg.html
Na żywo widać na prawdę ładnieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 18:43
kate88:), Lady Savage, SusannaDean lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaka470 wrote:No to pozostało czekać do północy bo dłużej raczej nie wytrzymam , prezencik ten najważniejszy czeka do spakowania i jutro beta
https://zapodaj.net/493681d86526e.jpg.html
Na żywo widać na prawdę ładnie
Kurcze kaka na moim telefonie nie widać. Ale mam nadzieje ze to mój telefon nie pokazuje i jutro beta będzie jak ta lala ❤️ -
spioch wrote:Kurcze kaka na moim telefonie nie widać. Ale mam nadzieje ze to mój telefon nie pokazuje i jutro beta będzie jak ta lala ❤️
https://zapodaj.net/62564260108d4.jpg.html -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja postanowiłam nieco odpuścić, zwłaszcza, że ostatnio sporo przytyłam i od tygodnia skupiam się bardziej na diecie i ćwiczeniach niż staraniach. Wcześniej było tak, że wieczorem czekałam na rano żeby jak najszybciej wiedzieć jaka temperatura, a później do wieczora żeby zrobić test owulacyjny. W tym cyklu robię testy i mierze temperaturę ale podchodzę do tego wszystkiego bardziej na luzie. Co ma być to będzie.
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:Mogłabyś dodać jakieś zdjęcie wyraźniejsze ? Bo mało widzę, na tym pierwszym teście twoim chyba lepiej było widać
Na żywo widać kreski jak nie wiem więc pewnie nie umiem tego na zdjęciu oddać jutro beta wszystko wyjaśni