Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
spioch wrote:Jak wygląda? Ja chętnie sie dowiem
spioch lubi tę wiadomość
Zosia (TGA) 2014 Aniołek 2016
Po ponad dwóch latach jesteś
-
dobuska wrote:Tak Anulka, ale mój mąż powiedział, że i tak zrobi, bo chce wiedzieć już co i jak, bo też mu tak powiedziałam. Nawet jak wyjdzie pozytyw. No jak chce niech bada.
Margolciak mój mąż na szczęście może normalnie dowieźć nasienie do laboratorium, nie musi korzystać z tych pokoi.spioch lubi tę wiadomość
Zosia (TGA) 2014 Aniołek 2016
Po ponad dwóch latach jesteś
-
Margolciak wrote:Dziewczyny wpiszcie mnie na 3 lutego nigdy się nie udzielałam, zawsze tylko podglądałam wątki o testowaniu, może w końcu przyniesie szczęście. To mój chyba 16cs? Już nawet nie liczę. Pierwszy ze stymulacją CLO i zastrzyk na pęknięcie.
Trzymam za Was kciukiMargolciak lubi tę wiadomość
-
Witam was wszystkie i życzę oczywiście pozytywnych testów w lutym.
Jeżeli pozwolicie to i ja dołączę do was. Mam zamiar testować 20-21 luty. Jest to mój pierwszy cykl starań po poronieniu w 17 tc. Cały 2016 rok był dla mnie pechowy, mam nadzieję że 2017 przyniesie mi szczęście. A z wami napewno było by raźniej.
Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
Margolciak wrote:Tak, czytałam że w niektórych klinikach tak można. My jednak mamy ponad 100 km i po rozmowie z lekarzem, przekonał męża że lepsza jakość do badania będzie jak zrobimy to na miejscu no ale wiadomo, większy komfort dla faceta jak można w domu
Mój też na miejscu będzie oddawał ale jak na razie chce żebym z nim była -
aciulka wrote:Witam was wszystkie i życzę oczywiście pozytywnych testów w lutym.
Jeżeli pozwolicie to i ja dołączę do was. Mam zamiar testować 20-21 luty. Jest to mój pierwszy cykl starań po poronieniu w 17 tc. Cały 2016 rok był dla mnie pechowy, mam nadzieję że 2017 przyniesie mi szczęście. A z wami napewno było by raźniej. -
Lady Savage super prezent, rozumi8em że to obrys twojej pupci 1:1 hehee nie nadążam za Wami:)kaka470 trzyma kciuki @ na pewno nie przyjdzie!!! co do badania nasienia to mój w domu to robił i zawoziliśmy bo mamy jakies 20 minut, tylko w cieple przy ciele miałam trzymac pojemnik-tak pani z lab mi kazała. Mój wyniki miał ponoć rewelacyjne. tylko morfologia mi sie wydawała kiepska ( jakoś pare procent? sprawdze) ale lekarz i w lab mówili ze ok
A myslicie że nagle mogło sie cos stac i ma teraz juz kiepskie nasienie?Lady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja wczoraj wieczorem siknełam na owulacyjny, a nawet dwa Allegro i domowe laboratorium. Oba pozytywne, allegro jednakowe kreski, DL testowa ciemniejsza. Wykorzystałam męża dwa razy wczoraj i czekamy. Dziś jeszcze poprawimy
spioch, kaka470, Annie1981, Lady Savage, Margolciak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny @ przyszła do mnie więc niestety testowanie 1.02 już nieaktualneNasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
nick nieaktualnymiśka1987 wrote:Tylko kiedy mam tego dupka zacząć brać? Bo za czorta nie mogę rozczytać na kartce od lekarza czy 2 czy 3 dni po ovu
Ja się witam, gardło naparza nie mam kataru ani nic znowu takie nijakie objawy tego przeziębienia i mam niepokoje... co do tempki to 37,24, dwa dni temu była 36.0 a wczoraj 36,88...w górę idzieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 14:39
miśka1987, spioch, kaka470, Lady Savage, kate88:), e.wela, dobuska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:Radzą 3 dni po owu, bo duphaston może blokować zapłodnienie, bo zagęszcza śluz
Ja się witam, gardło naparza nie mam kataru ani nic znowu takie nijakie objawy tego przeziębienia i mam niepokoje... co do tempki to 37,24, dwa dni temu była 36.0 a wczoraj 36,88...w górę idzie
Trzymam kciuki żeby to dzidzia cie tak grzala nie choroba :*Lady Savage lubi tę wiadomość
-
aciulka wrote:Witam was wszystkie i życzę oczywiście pozytywnych testów w lutym.
Jeżeli pozwolicie to i ja dołączę do was. Mam zamiar testować 20-21 luty. Jest to mój pierwszy cykl starań po poronieniu w 17 tc. Cały 2016 rok był dla mnie pechowy, mam nadzieję że 2017 przyniesie mi szczęście. A z wami napewno było by raźniej.
Witaj luty będzie szczęśliwy, dla każdej z naskaka470, aciulka lubią tę wiadomość