Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
spioch wrote:Jak wygląda? Ja chętnie sie dowiem
a na przeciw stoi telewizor. Mąż mówił że był wyłączony, a z ciekawości postanowił sprawdzić co tam jest, oczywiście możecie się domyśleć
Włączył a tam stęki i jęki i film dla dorosłych
można się więc wygodnie rozsiąść i zrobić rączką co trzeba
u nas w klinice pani nam proponowała, że można iść razem z mężem żeby było łatwiej. Jednak mój stwierdził że da radę sam
oczywiście nie mam nic przeciwko telewizorowi, tylko jak sobie to wyobraziłam to strasznie śmieszne to jest, jednak nie dla mojego, który przed badaniem ostro się zestresował... No ale co się dziwić biednym facetom
spioch lubi tę wiadomość
Zosia (TGA) 2014Aniołek 2016
Po ponad dwóch latach jesteś
-
dobuska wrote:Tak Anulka, ale mój mąż powiedział, że i tak zrobi, bo chce wiedzieć już co i jak, bo też mu tak powiedziałam. Nawet jak wyjdzie pozytyw.
No jak chce niech bada.
Margolciak mój mąż na szczęście może normalnie dowieźć nasienie do laboratorium, nie musi korzystać z tych pokoi.no ale wiadomo, większy komfort dla faceta jak można w domu
spioch lubi tę wiadomość
Zosia (TGA) 2014Aniołek 2016
Po ponad dwóch latach jesteś
-
Margolciak wrote:Dziewczyny wpiszcie mnie na 3 lutego
nigdy się nie udzielałam, zawsze tylko podglądałam wątki o testowaniu, może w końcu przyniesie szczęście. To mój chyba 16cs? Już nawet nie liczę. Pierwszy ze stymulacją CLO i zastrzyk na pęknięcie.
Trzymam za Was kciukiMargolciak lubi tę wiadomość
-
Witam was wszystkie i życzę oczywiście pozytywnych testów w lutym.
Jeżeli pozwolicie to i ja dołączę do was. Mam zamiar testować 20-21 luty. Jest to mój pierwszy cykl starań po poronieniu w 17 tc. Cały 2016 rok był dla mnie pechowy, mam nadzieję że 2017 przyniesie mi szczęście. A z wami napewno było by raźniej.
Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
Margolciak wrote:Tak, czytałam że w niektórych klinikach tak można. My jednak mamy ponad 100 km i po rozmowie z lekarzem, przekonał męża że lepsza jakość do badania będzie jak zrobimy to na miejscu
no ale wiadomo, większy komfort dla faceta jak można w domu
Mój też na miejscu będzie oddawał ale jak na razie chce żebym z nim była -
aciulka wrote:Witam was wszystkie i życzę oczywiście pozytywnych testów w lutym.
Jeżeli pozwolicie to i ja dołączę do was. Mam zamiar testować 20-21 luty. Jest to mój pierwszy cykl starań po poronieniu w 17 tc. Cały 2016 rok był dla mnie pechowy, mam nadzieję że 2017 przyniesie mi szczęście. A z wami napewno było by raźniej. -
Lady Savage super prezent, rozumi8em że to obrys twojej pupci 1:1 hehee
nie nadążam za Wami:)kaka470 trzyma kciuki @ na pewno nie przyjdzie!!! co do badania nasienia to mój w domu to robił i zawoziliśmy bo mamy jakies 20 minut, tylko w cieple przy ciele miałam trzymac pojemnik-tak pani z lab mi kazała. Mój wyniki miał ponoć rewelacyjne. tylko morfologia mi sie wydawała kiepska ( jakoś pare procent? sprawdze) ale lekarz i w lab mówili ze ok
A myslicie że nagle mogło sie cos stac i ma teraz juz kiepskie nasienie?Lady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja wczoraj wieczorem siknełam na owulacyjny, a nawet dwa
Allegro i domowe laboratorium. Oba pozytywne, allegro jednakowe kreski, DL testowa ciemniejsza. Wykorzystałam męża dwa razy wczoraj i czekamy. Dziś jeszcze poprawimy
spioch, kaka470, Annie1981, Lady Savage, Margolciak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny @ przyszła do mnie więc niestety testowanie 1.02 już nieaktualneNasz cud ANTOŚ
24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
nick nieaktualnymiśka1987 wrote:Tylko kiedy mam tego dupka zacząć brać? Bo za czorta nie mogę rozczytać na kartce od lekarza czy 2 czy 3 dni po ovu
Ja się witam, gardło naparza nie mam kataru ani nic znowu takie nijakie objawy tego przeziębienia i mam niepokoje... co do tempki to 37,24, dwa dni temu była 36.0 a wczoraj 36,88...w górę idzieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 14:39
miśka1987, spioch, kaka470, Lady Savage, kate88:), e.wela, dobuska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:Radzą 3 dni po owu, bo duphaston może blokować zapłodnienie, bo zagęszcza śluz
Ja się witam, gardło naparza nie mam kataru ani nic znowu takie nijakie objawy tego przeziębienia i mam niepokoje... co do tempki to 37,24, dwa dni temu była 36.0 a wczoraj 36,88...w górę idzie
Trzymam kciuki żeby to dzidzia cie tak grzala nie choroba :*Lady Savage lubi tę wiadomość
-
aciulka wrote:Witam was wszystkie i życzę oczywiście pozytywnych testów w lutym.
Jeżeli pozwolicie to i ja dołączę do was. Mam zamiar testować 20-21 luty. Jest to mój pierwszy cykl starań po poronieniu w 17 tc. Cały 2016 rok był dla mnie pechowy, mam nadzieję że 2017 przyniesie mi szczęście. A z wami napewno było by raźniej.
Witajluty będzie szczęśliwy, dla każdej z nas
kaka470, aciulka lubią tę wiadomość