Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane moje znów ratunku ....
Muszę być na czczo do tsh prl ... ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 03:39
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Wybaczcie, że tylko z pyt. wpadam, ale trochę rzeczy do zrobienia mam na głowie i parę dni bedę w plecy z forum, co nie znaczy, że zapominam o Was. Trzymam kciukiHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
Kaka bedzie dobrze. Jak prawidlowy, to prawidlowy!!
Dziewczyny bzykajcie sie po prostu w dni plidne, bo widzicie, ze nie ma co czekac na test owu!
Spioch ja wychodze zawsze od gina z poczuciem pustki. W ciazy zawsze mialam tyle pytan, a gin mnie obslugiwal w 3 min i czulam sie jak mala dziewczynka
Dzisiaj chyba powinnam dostac @ oby nie przyszla malpa...kaka470 lubi tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
nick nieaktualnySean Dean ja tez rano wstaje z drapiacym gardłem i zatkanym nosem ale pije rano ciepła wodę z cytryna i miodem i odpukac nie rozłożylo mnie. Oby nie dopadlo. Wspolczuje wszystkim chorym. Paskudne wirusy...
Jedna z wielu najlepiej na czczo ale hormony jeśli nie masz czasu można robić o każdej porze dnia (tak mi mówi moja Endo, nawet kazała mi raz zrobić PRL po południu dla porównania)
Lola trzymam Kciuki :*
Lola83, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
Lola co ty chcesz dostać, jak już masz dzidziula w brzucholku
A patrzcie co ja wymyśliłam dla mojego na walentynkipoducha z pupą xD
Lola83, spioch, Annie1981, kaka470, Skrzydlata, e.wela, wszamanka, Anulka0407, Fruska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A my mielismy wczoraj 3 rocznice poznania sie. Pierwszy raz zapomnialam, bo tak jestem ta ciaza zajeta
Za to moj pierwszy raz pamietal
Dostalam kwiatki i kartke z wpisem, ze cieszy sie, ze zostane jego zona i matka naszego dziecka. Normalnie nie moglam powstrzymac lez, to chyba hormony
Lady Savage, spioch, e.wela, wszamanka, dobuska, Fruska lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Lola nie przyjdzie już widziałam na styczniowych te dwie już ładne kreseczki , chociaż ja też co chwilę latam do ubikacji i patrzę czy nic złego się nie dzieje ( w pierwszej ciąży tak nie miałam) Po konsultacji z lekarzem przez tel mam jutro wizytę pewnie zapisze dupka i powie co i jak .
Leady super zdolniacha -
Miłego dnia KochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 08:09
kaka470 lubi tę wiadomość
-
Annie 1981 :* wszystkiego dobrego z okazji rocznicy
Edit: brawa dla przyszłego za pamięćjuż plusiki zbiera przed ślubem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 09:30
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Annie ale łaaaaadnie wzruszająco.
Ja mam 5 dpo, martwi mnie, że praktycznie w ogóle nie bola mnie piersi, zawsze mnie bolały przed @ juz od samej owulacji. Szyjka twarda jak skała, śluz wodnisty i teraz jeszcze przeziębienie mnie dopada. Nie mogę za bardzo sie nakręcić, bo brałam przez 3 cykle hormony różne i może organizm sie przeprogramował.
Moja faza lutealna trwa ok 10 dni, jak minie 11 dni i nie będzie @ to chyba zatestuję.Anulka0407, Lady Savage, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobuska wrote:Annie ale łaaaaadnie wzruszająco.
Ja mam 5 dpo, martwi mnie, że praktycznie w ogóle nie bola mnie piersi, zawsze mnie bolały przed @ juz od samej owulacji. Szyjka twarda jak skała, śluz wodnisty i teraz jeszcze przeziębienie mnie dopada. Nie mogę za bardzo sie nakręcić, bo brałam przez 3 cykle hormony różne i może organizm sie przeprogramował.
Moja faza lutealna trwa ok 10 dni, jak minie 11 dni i nie będzie @ to chyba zatestuję.
Kochana nie stresuj sie, postaraj sie zająć myśli zupełnie czymś innym aż do testowania :* ja ciągle mocno trzymam kciuki za Ciebie ❤️
Annie będziesz piękną Panią Młodą i super mamuśką.ja to wiem. Wyczuwam w Tobie spoko babkęe.wela, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
spioch wrote:Kochana nie stresuj sie, postaraj sie zająć myśli zupełnie czymś innym aż do testowania :* ja ciągle mocno trzymam kciuki za Ciebie ❤️
Annie będziesz piękną Panią Młodą i super mamuśką.ja to wiem. Wyczuwam w Tobie spoko babkę
-
Dziewczyny wpiszcie mnie na 3 lutego
nigdy się nie udzielałam, zawsze tylko podglądałam wątki o testowaniu, może w końcu przyniesie szczęście. To mój chyba 16cs? Już nawet nie liczę. Pierwszy ze stymulacją CLO i zastrzyk na pęknięcie.
Trzymam za Was kciukiAnulka0407, dobuska lubią tę wiadomość
Zosia (TGA) 2014Aniołek 2016
Po ponad dwóch latach jesteś
-
Anulka0407 wrote:Dobuska widzę w podpisie, że 2.02 wybieracie się z M na badanie nasienia...A może już nie trzeba będzie?
Ja z moim M idziemy 3.02
jednak lekarz nam powiedział, że wyniki nasienia zmieniają się jak sinusoida i w związku z tym, że już 2 razy w ciąży byłam nie sądzi że to jest przyczyną. Mąż ma się posuplementować i za 3 miesiące mamy sprawdzić i wtedy ewentualnie inseminacja, a póki co tym się nie martwić.
Jak mi mąż opowiadał jak wygląda pokój do oddawania nasienia to myślałam, że padnę ze śmiechuZosia (TGA) 2014Aniołek 2016
Po ponad dwóch latach jesteś
-
nick nieaktualnyMargolciak wrote:My byliśmy właśnie na początku tego cyklu, niestety wyniki za dobre nie były
jednak lekarz nam powiedział, że wyniki nasienia zmieniają się jak sinusoida i w związku z tym, że już 2 razy w ciąży byłam nie sądzi że to jest przyczyną. Mąż ma się posuplementować i za 3 miesiące mamy sprawdzić i wtedy ewentualnie inseminacja, a póki co tym się nie martwić.
Jak mi mąż opowiadał jak wygląda pokój do oddawania nasienia to myślałam, że padnę ze śmiechu