Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane moje znów ratunku ....
Muszę być na czczo do tsh prl ... ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 03:39
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Wybaczcie, że tylko z pyt. wpadam, ale trochę rzeczy do zrobienia mam na głowie i parę dni bedę w plecy z forum, co nie znaczy, że zapominam o Was. Trzymam kciukiHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
Kaka bedzie dobrze. Jak prawidlowy, to prawidlowy!!
Dziewczyny bzykajcie sie po prostu w dni plidne, bo widzicie, ze nie ma co czekac na test owu!
Spioch ja wychodze zawsze od gina z poczuciem pustki. W ciazy zawsze mialam tyle pytan, a gin mnie obslugiwal w 3 min i czulam sie jak mala dziewczynka
Dzisiaj chyba powinnam dostac @ oby nie przyszla malpa...kaka470 lubi tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
nick nieaktualnySean Dean ja tez rano wstaje z drapiacym gardłem i zatkanym nosem ale pije rano ciepła wodę z cytryna i miodem i odpukac nie rozłożylo mnie. Oby nie dopadlo. Wspolczuje wszystkim chorym. Paskudne wirusy...
Jedna z wielu najlepiej na czczo ale hormony jeśli nie masz czasu można robić o każdej porze dnia (tak mi mówi moja Endo, nawet kazała mi raz zrobić PRL po południu dla porównania)
Lola trzymam Kciuki :*
Lola83, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
Lola co ty chcesz dostać, jak już masz dzidziula w brzucholku
A patrzcie co ja wymyśliłam dla mojego na walentynki poducha z pupą xDLola83, spioch, Annie1981, kaka470, Skrzydlata, e.wela, wszamanka, Anulka0407, Fruska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A my mielismy wczoraj 3 rocznice poznania sie. Pierwszy raz zapomnialam, bo tak jestem ta ciaza zajeta Za to moj pierwszy raz pamietal Dostalam kwiatki i kartke z wpisem, ze cieszy sie, ze zostane jego zona i matka naszego dziecka. Normalnie nie moglam powstrzymac lez, to chyba hormony
Lady Savage, spioch, e.wela, wszamanka, dobuska, Fruska lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Lola nie przyjdzie już widziałam na styczniowych te dwie już ładne kreseczki , chociaż ja też co chwilę latam do ubikacji i patrzę czy nic złego się nie dzieje ( w pierwszej ciąży tak nie miałam) Po konsultacji z lekarzem przez tel mam jutro wizytę pewnie zapisze dupka i powie co i jak .
Leady super zdolniacha -
Miłego dnia KochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2017, 08:09
kaka470 lubi tę wiadomość
-
Annie 1981 :* wszystkiego dobrego z okazji rocznicy
Edit: brawa dla przyszłego za pamięć już plusiki zbiera przed ślubemWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 09:30
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Annie ale łaaaaadnie wzruszająco.
Ja mam 5 dpo, martwi mnie, że praktycznie w ogóle nie bola mnie piersi, zawsze mnie bolały przed @ juz od samej owulacji. Szyjka twarda jak skała, śluz wodnisty i teraz jeszcze przeziębienie mnie dopada. Nie mogę za bardzo sie nakręcić, bo brałam przez 3 cykle hormony różne i może organizm sie przeprogramował.
Moja faza lutealna trwa ok 10 dni, jak minie 11 dni i nie będzie @ to chyba zatestuję.Anulka0407, Lady Savage, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobuska wrote:Annie ale łaaaaadnie wzruszająco.
Ja mam 5 dpo, martwi mnie, że praktycznie w ogóle nie bola mnie piersi, zawsze mnie bolały przed @ juz od samej owulacji. Szyjka twarda jak skała, śluz wodnisty i teraz jeszcze przeziębienie mnie dopada. Nie mogę za bardzo sie nakręcić, bo brałam przez 3 cykle hormony różne i może organizm sie przeprogramował.
Moja faza lutealna trwa ok 10 dni, jak minie 11 dni i nie będzie @ to chyba zatestuję.
Kochana nie stresuj sie, postaraj sie zająć myśli zupełnie czymś innym aż do testowania :* ja ciągle mocno trzymam kciuki za Ciebie ❤️
Annie będziesz piękną Panią Młodą i super mamuśką.ja to wiem. Wyczuwam w Tobie spoko babkęe.wela, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
spioch wrote:Kochana nie stresuj sie, postaraj sie zająć myśli zupełnie czymś innym aż do testowania :* ja ciągle mocno trzymam kciuki za Ciebie ❤️
Annie będziesz piękną Panią Młodą i super mamuśką.ja to wiem. Wyczuwam w Tobie spoko babkę
-
Dziewczyny wpiszcie mnie na 3 lutego nigdy się nie udzielałam, zawsze tylko podglądałam wątki o testowaniu, może w końcu przyniesie szczęście. To mój chyba 16cs? Już nawet nie liczę. Pierwszy ze stymulacją CLO i zastrzyk na pęknięcie.
Trzymam za Was kciukiAnulka0407, dobuska lubią tę wiadomość
Zosia (TGA) 2014 Aniołek 2016
Po ponad dwóch latach jesteś
-
Anulka0407 wrote:Dobuska widzę w podpisie, że 2.02 wybieracie się z M na badanie nasienia...A może już nie trzeba będzie? Ja z moim M idziemy 3.02
jednak lekarz nam powiedział, że wyniki nasienia zmieniają się jak sinusoida i w związku z tym, że już 2 razy w ciąży byłam nie sądzi że to jest przyczyną. Mąż ma się posuplementować i za 3 miesiące mamy sprawdzić i wtedy ewentualnie inseminacja, a póki co tym się nie martwić.
Jak mi mąż opowiadał jak wygląda pokój do oddawania nasienia to myślałam, że padnę ze śmiechuZosia (TGA) 2014 Aniołek 2016
Po ponad dwóch latach jesteś
-
nick nieaktualnyMargolciak wrote:My byliśmy właśnie na początku tego cyklu, niestety wyniki za dobre nie były
jednak lekarz nam powiedział, że wyniki nasienia zmieniają się jak sinusoida i w związku z tym, że już 2 razy w ciąży byłam nie sądzi że to jest przyczyną. Mąż ma się posuplementować i za 3 miesiące mamy sprawdzić i wtedy ewentualnie inseminacja, a póki co tym się nie martwić.
Jak mi mąż opowiadał jak wygląda pokój do oddawania nasienia to myślałam, że padnę ze śmiechu