Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
miśka1987 wrote:Tylko kiedy mam tego dupka zacząć brać? Bo za czorta nie mogę rozczytać na kartce od lekarza czy 2 czy 3 dni po ovu
Miśka mi zaznaczyła ginka tak od 14dcdo23dc. Z umownym przyjęciem, że owu była 14dc. Więc w zasadzie od razu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 21:49
-
nick nieaktualnywzielam dupka teraz 2 tabl..ostatnio tez nawet 10 nie bylo a byla ciaza ... boje sie bo teraz wynik jest katastrofalny..
wedlug mnie owu byla kij z wynikiem..
pobiore 3 dni zatestuje i odstawie a potem lekarz....Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 21:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:takie normy / Faza lutealna . ng/ml 3.34 25.56
-
Susann ja Ci nie pomogę bo się kompletnie na tym nie znam ale nawet jeśli nie brałabym nic na własną rękę, z dupkiem może być różnie. Weźmiesz i odstawisz spadnie ci progesteron i poronisz. To nie są tabletki dostępne bez recepty w aptece, więc brałabym jedynie po konsultacji z lekarzem. Ale to mówię jak ja bym zrobiła, na pewno sama bym nie brała duphastonu.
-
nick nieaktualnyhm to jak rozróżnić miesiąc z owu od miesiąca bez owu skoro każdy ma ból owulacyjny a teraz te testy wyszły? kpina. Odechciewa się wszystkiego. Wiem też że wynik powyżej 3 ng to znaczy, że owu była....a według norm też...co nie znaczy, ze była a tylko pokazuje jak mnie organizm w konia robi.....ile razy lekarz dostrzegał owu a tu lipa na to wychodzi
-
nick nieaktualnyKoniczyka wrote:Susann ja Ci nie pomogę bo się kompletnie na tym nie znam ale nawet jeśli nie brałabym nic na własną rękę, z dupkiem może być różnie. Weźmiesz i odstawisz spadnie ci progesteron i poronisz. To nie są tabletki dostępne bez recepty w aptece, więc brałabym jedynie po konsultacji z lekarzem. Ale to mówię jak ja bym zrobiła, na pewno sama bym nie brała duphastonu.
-
SusannaDean wrote:hm to jak rozróżnić miesiąc z owu od miesiąca bez owu skoro każdy ma ból owulacyjny a teraz te testy wyszły? kpina. Odechciewa się wszystkiego. Wiem też że wynik powyżej 3 ng to znaczy, że owu była....a według norm też...co nie znaczy, ze była a tylko pokazuje jak mnie organizm w konia robi.....ile razy lekarz dostrzegał owu a tu lipa na to wychodzi
Z tego co ja wiem to lekarz nie jest w stanie stwierdzić czy owu wystąpiła czy nie. Mi trzech lekarzy powiedziało ze "moze sadzić ze wystąpiła" ale pewności nigdy nie ma. Co do boli owulacyjnych to ja juz wpisałam wczesniej. Nigdy ich nie czuje mimo ze testy zawsze wychodza mi pozytywne. I widać wzrost temparatury. Ale jak wiadomo ani pozytywne testy ani wzrost temperatury tez nei świadczy o przebytej owu. Bo owulacja to jeste magia . I ludzkie oko tego nie zobaczywszamanka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCarPer wrote:Z tego co ja wiem to lekarz nie jest w stanie stwierdzić czy owu wystąpiła czy nie. Mi trzech lekarzy powiedziało ze "moze sadzić ze wystąpiła" ale pewności nigdy nie ma. Co do boli owulacyjnych to ja juz wpisałam wczesniej. Nigdy ich nie czuje mimo ze testy zawsze wychodza mi pozytywne. I widać wzrost temparatury. Ale jak wiadomo ani pozytywne testy ani wzrost temperatury tez nei świadczy o przebytej owu. Bo owulacja to jeste magia . I ludzkie oko tego nie zobaczy