Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewka90 wrote:Ja używam i jest zadowolona. Według mnie uczciwie pokazują owulację. A co to za promo? to może się wybiorę na zakupy
agawera lubi tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Ewka90 wrote:Witam Was wszystkie ja właśnie odpadłam ze styczniowego testowania... przylazła niestety wredna @ i to wcześniej niż powinna...
no cóż w lutym mam urodziny a więc musi się udać proszę o zapisanie na 09.02
Przykro mi z powodu @ ja też mam w lutym urodziny i to właśnie 9 życze powodzenia i oczywiście zapisuję na listę -
dobuska wrote:Witam na lutówkach!
Moje urodziny są w lutym i chcę tylko jeden prezent.
Proszę o wpisanie na razie na czwartego lutego, monitoring po clo wyjaśni.dobuska lubi tę wiadomość
-
sloneczkowa mama wrote:Dzień ziobry. Zaczynam 5 cykl starań
A jeszcze przed chwilą zaglądałam na twój wykres i wyglądał obiecująco , ale widziałam na styczniowych że meldujesz plamienia Powodzenia w lutym Wpisać Cię na listę ????? -
O widzę, ze pełno tu nas urodzonych w lutym- ja też. Więc niech prezenty nam się piękne szykują
Ewka90 ja mam testy owu z allegro, ale wczoraj zrobiłam pierwszy w życiu, więc nie wypowiem się o ich skuteczności niestety.kaka470 lubi tę wiadomość
-
Ewka90 wrote:Dziewczyny polecacie jakieś testy owu z allegro? Nigdy nie zamawiałam ale podobno są ok. Jeśli mierzycie temperaturę to jaki termometr używacie - zwykły czy owulacyjny?
Jeśli chodzi o mnie mam termometr owulacyjny i zamawiam testy owulacyjne z allegro z niebieską końcówką i jestem zadowolona -
dobuska wrote:Mnie właśie niebieskie testy z allegro wykończyły, innej kobietce na styczniówkach wychodziły egatywne, a z apteki tłuste dwie krechy więc zależy od partii.
Ja sobie odpuszczam, będzie monitoring.
To ja chyba zostanę przy tych sprawdzonych testach z rossmana:)dobuska lubi tę wiadomość
-
Robiłam dzisiaj resztę badań, teraz poczytałam o wynikach, i wyszło mi że mam nieprawidłowy stosunek LH do FSH, 1,73. Estradiol niby w normie, ale w dolnej granicy.
Co do termometru to używam owulacyjnego, a testów owu nie używałam nigdy to nie pomogę
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualnykaka470 wrote:A jeszcze przed chwilą zaglądałam na twój wykres i wyglądał obiecująco , ale widziałam na styczniowych że meldujesz plamienia Powodzenia w lutym Wpisać Cię na listę ?????
-
dobuska wrote:Ja sama rano miałam żywą krew, a teraz coś brązowgo. Tak się zdarza.
Dokładnie, ja rano miała brązowe plamienia i liczyłam jeszcze że małpa się nie rozkręci (miała być za 2 dni), ale po południu już zagościła na dobre. Każdy cykl jest trochę inny. Słoneczkowa mama robiłaś test?dobuska lubi tę wiadomość