Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny,
wpiszcie mnie na 1.02. Nie nastawiam się jakoś szczególnie na ten cykl, ale może akurat okaże się dla mnie szczęśliwy
dobuska lubi tę wiadomość
Nasz cud ANTOŚ
24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g

trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Dooti wrote:hej dziewczyny,
wpiszcie mnie na 1.02. Nie nastawiam się jakoś szczególnie na ten cykl, ale może akurat okaże się dla mnie szczęśliwy
Trzymam mocno kciuki
Dooti lubi tę wiadomość
-
Zła jestem, dwa dni temu zamówiłam olej z wiesiołka, i to nawet nie to że jeszcze nie przyszedł, sprzedawca nawet go jeszcze nie wysłał, a wysyłka miała być tego samego dnia

Edit: Dobuska, widzę że zażywasz ovarin, ja zaczęłam od tego cyklu. Wpływa on jakoś na śluz? Bo u mnie bez wspomagaczy to susza pustynna...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 14:57

Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Hej dziewczyny ☺ To będzie Nasz 3 cykl starań mam nadzieję ze szczęśliwy. Proszę o wpisanie mnie na 12.02
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 16:04
Gagarek lubi tę wiadomość
-
Witam serdecznie dziewczyny ,mogę dołączyć ? Prosiła bym narazie o wpisanie mnie na 12 lutego , coś mi się przesuwa coraz wcześniej malpiszon .. muszę iść wreszcie do gina sprawdzić podwozie i czy wszytko ok i liecze że luty wreszcie będzie nasz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 16:57
kaka470, kate88:) lubią tę wiadomość
-
Pewnie że możesz zapraszamy i życzę powodzeniaMigracja wrote:Witam serdecznie dziewczyny ,mogę dołączyć ? Prosiła bym narazie o wpisanie mnie na 12 lutego , coś mi się przesuwa coraz wcześniej malpiszon .. muszę iść wreszcie do gina sprawdzić podwozie i czy wszytko ok i liecze że luty wreszcie będzie nasz

Migracja lubi tę wiadomość
-
wszamanka wrote:Zła jestem, dwa dni temu zamówiłam olej z wiesiołka, i to nawet nie to że jeszcze nie przyszedł, sprzedawca nawet go jeszcze nie wysłał, a wysyłka miała być tego samego dnia

Edit: Dobuska, widzę że zażywasz ovarin, ja zaczęłam od tego cyklu. Wpływa on jakoś na śluz? Bo u mnie bez wspomagaczy to susza pustynna...
Co do wiesiołka to ja używam - jest lepiej ale jakiś spektakularnych efektów nie widzę.
Podbijam pytanie dotyczące OVARIN-u bo też zastanawiam się nad jego zakupem

-
Gagarek wrote:Hejo,
lutowe testerki.
Ja również 3 cykl starań, drugi z ovu.
Planowo 07.02 ma być następna @ i liczę, że się jednak nie pojawi
Powodzenia!
07.02. to dzień moich urodzin:) trzymam kciuki a sama testować będę 09.02 jeśli wytrzymam choć pokusa na testowanie urodzinowe będzie duża
kaka470 lubi tę wiadomość

-
Hej dziewczyny!
Dzisiaj piątek mnie wykończył. Miałam tyle zrobic po pracy, a w sumie mam ochotę paść na kanapę i zasnąć troszke. To był ciężki tydzień.
Mam po duphahstonie bardzo skąpą miesiączkę, a jutro mam już brać clo. Lekarz mówi, że to normalne i mam się nie przejmować.
-
nick nieaktualny