Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny,
wpiszcie mnie na 1.02. Nie nastawiam się jakoś szczególnie na ten cykl, ale może akurat okaże się dla mnie szczęśliwydobuska lubi tę wiadomość
Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Dooti wrote:hej dziewczyny,
wpiszcie mnie na 1.02. Nie nastawiam się jakoś szczególnie na ten cykl, ale może akurat okaże się dla mnie szczęśliwy
Trzymam mocno kciukiDooti lubi tę wiadomość
-
Zła jestem, dwa dni temu zamówiłam olej z wiesiołka, i to nawet nie to że jeszcze nie przyszedł, sprzedawca nawet go jeszcze nie wysłał, a wysyłka miała być tego samego dnia
Edit: Dobuska, widzę że zażywasz ovarin, ja zaczęłam od tego cyklu. Wpływa on jakoś na śluz? Bo u mnie bez wspomagaczy to susza pustynna...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 14:57
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Hej dziewczyny ☺ To będzie Nasz 3 cykl starań mam nadzieję ze szczęśliwy. Proszę o wpisanie mnie na 12.02
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 16:04
Gagarek lubi tę wiadomość
-
Witam serdecznie dziewczyny ,mogę dołączyć ? Prosiła bym narazie o wpisanie mnie na 12 lutego , coś mi się przesuwa coraz wcześniej malpiszon .. muszę iść wreszcie do gina sprawdzić podwozie i czy wszytko ok i liecze że luty wreszcie będzie nasz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 16:57
kaka470, kate88:) lubią tę wiadomość
-
Migracja wrote:Witam serdecznie dziewczyny ,mogę dołączyć ? Prosiła bym narazie o wpisanie mnie na 12 lutego , coś mi się przesuwa coraz wcześniej malpiszon .. muszę iść wreszcie do gina sprawdzić podwozie i czy wszytko ok i liecze że luty wreszcie będzie nasz
Migracja lubi tę wiadomość
-
wszamanka wrote:Zła jestem, dwa dni temu zamówiłam olej z wiesiołka, i to nawet nie to że jeszcze nie przyszedł, sprzedawca nawet go jeszcze nie wysłał, a wysyłka miała być tego samego dnia
Edit: Dobuska, widzę że zażywasz ovarin, ja zaczęłam od tego cyklu. Wpływa on jakoś na śluz? Bo u mnie bez wspomagaczy to susza pustynna...
Co do wiesiołka to ja używam - jest lepiej ale jakiś spektakularnych efektów nie widzę.
Podbijam pytanie dotyczące OVARIN-u bo też zastanawiam się nad jego zakupem -
Gagarek wrote:Hejo,
lutowe testerki.
Ja również 3 cykl starań, drugi z ovu.
Planowo 07.02 ma być następna @ i liczę, że się jednak nie pojawi
Powodzenia!
07.02. to dzień moich urodzin:) trzymam kciuki a sama testować będę 09.02 jeśli wytrzymam choć pokusa na testowanie urodzinowe będzie dużakaka470 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Dzisiaj piątek mnie wykończył. Miałam tyle zrobic po pracy, a w sumie mam ochotę paść na kanapę i zasnąć troszke. To był ciężki tydzień.
Mam po duphahstonie bardzo skąpą miesiączkę, a jutro mam już brać clo. Lekarz mówi, że to normalne i mam się nie przejmować. -
nick nieaktualny