Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamelkowo wrote:Zakupiłam sobie testy owulacyjne . Była akurat promocja w Rossmanie. Ktoś używał?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Dołączam do Was. Staramy się 4 miesiąc i co dziwne, w każdym miesiącu jestem prawie pewna, że się udało.. Dziś żeby za długo się nie nakrecac, dostałam @ dzień wcześniej. Na szczęście mam już jednego szkraba w domu i czas oczekiwań ucieka bardzo szybko, ale chyba potrzebuje z kimś pogadać. Termin następnej @ mam na 9.02 Trzymam za nas wszystkie kciuki.
kaka470 lubi tę wiadomość
-
hejo. Od rana juz czekam na france bo termin na jutro. poszłam do łazienki bo jakoś tak dziwnie i jest Pocvzątek, brązowo-różowy śluz ale to juz pewnie @ na ostatnim zakręcie jeeeaaaaahhhh.
Końcówka stycznia niechaj będzie owocna w naszych staraniach i przyniesie dwie kreseczki a z nimi siostrzyczkę dla Arturka
Ale się cieszę no
9.02 Testuję! Obu to było to😇😁😇😇😁 -
_mamofaza wrote:Hej dziewczyny. Dołączam do Was. Staramy się 4 miesiąc i co dziwne, w każdym miesiącu jestem prawie pewna, że się udało.. Dziś żeby za długo się nie nakrecac, dostałam @ dzień wcześniej. Na szczęście mam już jednego szkraba w domu i czas oczekiwań ucieka bardzo szybko, ale chyba potrzebuje z kimś pogadać. Termin następnej @ mam na 9.02 Trzymam za nas wszystkie kciuki.
Tak samo testujemy Tez mam dzieciątko w domku. 1,5 roczny chłopiec
😇😁😇😇😁 -
_mamofaza wrote:Mój Miki ma rok i dwa miesiące zaczyna się podobnie okres dzień wcześniej, testujemy tak samo, jeszcze pozytywne testy potrzebne )
jestem jak najbardziej za heh.
Oby sie udało bo inaczej ogarnie nas twój NICK i dopiero bedziemy nakręcone hehekaka470 lubi tę wiadomość
😇😁😇😇😁 -
"Oby sie udało bo inaczej ogarnie nas twój NICK i dopiero bedziemy nakręcone hehe " nie no mój nick wziął się z tego, że kiedyś powiedziałam, że Miki wpadł w jakąś "mamofaze", bo tylko chodził i "mama, mama". Jakoś tak spodobało mi się te słowo i zostało;)
Mam nadzieję, że luty będzie nasz, bo już powoli te urojone objawy, czekanie i testy mnie męczą. Ale w październiku mam urodziny więc liczę na cudowny prezent, który sama sobie urodze.
-
Ja mam w lutym urodziny więc też miałabym piękny prezent:)
kaka470 lubi tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Kupiłam dzisiaj ovarin, zobaczymy czy cokolwiek podziała. Zrobiłam też resztę badań bo dzisiaj 3dc, teraz czekam do 24 na wizytę u nowej gin.
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualny