Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Moge dołączyć? Dzisiaj zaczęłam nowy cykl- drugi starankowy. Jeśli znów mnie @ nie zaskoczy przedwcześniem planuje testować 4 lutego
Anulka0407, kaka470 lubią tę wiadomość
-
Hopeless ja też robię te z allegro, ale w zeszłym m-cu źle mi pokazały tzn. nie było dwóch identycznych kresek i w ogóle ta druga pojawiła się w 18dc, a w 19dc była już słabsza, a potem znowu biel. W tym m-cu jak się cokolwiek pojawi też będę robić facelle.
-
Witam serdecznie wszystkie nowe kobietki życzę powodzenia , oby nam Wszystkim się udało
Jeśli chodzi o testy owu to ja już właśnie zaczęłam stosować to mój 7 dzień cyklu nie chce przegapić owu -
witam
Właśnie oficjalnie zaczęłam nowy cykl Od dwóch dni miałam plamienia i już myślałam, że się nie rozkręci i będę nie wiadomo jak długo czekać na pierwszy okres po poronieniu
ale jest jak tylko się skończy planuję w tym miesiącu obserwować temperaturę, śluz i szyjkę - ciekawe czy wszystko wróciło do normy
ja testów ovu nie robiłam nigdy, raz kupiłam, ale robiła je już po owulacji by sprawdzić czy wykryją wczesną ciążę naczytałam się , że to możliwe, że pokażą ciążę wcześniej niż test ciążowy
muszę w tym cyklu umówić wizytę u ginekologa - jakaś kontrola chyba powinna być, i badanie usg
i chyba zrobię sobie pełne badanie hormonów tarczycowych
kaka470 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki dawno nie pisałam ale już jestem
Świnka ja dzisiaj 2dc wiec po poronieniu 33 dniowy cykl miałam. Idziemy prawie równo
Kontrola musi być po pierwszej normalnej miesiaczce ja też muszę się umówić na podgląd jajec i działamy od nowa!
Co do testów ovu ja używałam na początku starań i facelle były według mnie najlepsze.kaka470 lubi tę wiadomość
-
No to ja zaczynam starania pełną parą testy już ładne , to jeszcze nie jest pozytyw , ale wieczorem na pewno już będzie , śluzu bardzo bardzo dużo , jajniki bolą , żel conceive już jest no to tylko czekać aż mąż z pracy wróci i do dzieła . Mąż urodziny ma w styczniu , a nóż się uda
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff3ae574f739.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 14:35
Kamelkowo, kate88:) lubią tę wiadomość
-
witam się i ja:) proszę o wpisanie na 13 lutego (to termin teoretycznej przyszłej @ jak będzie owulacja, znając mnie pognam na betę nieco szybciej;) :
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
wszamanka wrote:witam się i ja:) proszę o wpisanie na 13 lutego (to termin teoretycznej przyszłej @ jak będzie owulacja, znając mnie pognam na betę nieco szybciej;) :