Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Anulka0407 wrote:Witam Was dziewczyny... Z wątku styczniowego wskakuję na lutowe testowanie. Niestety @ dzisiaj przyszła.
Proszę o wpisanie mnie na 2 lutego
Tule ;-( oby Luty okazał się szczęśliwym zakończeniemAnulka0407 lubi tę wiadomość
-
Doma90 wrote:Dzięki za wpisanie Ja 6.02 mam urodziny, to bym miała piękny prezent, no ale zobaczymy...
Ja 9 ale testowanie wypadnie o wiele później no chyba że udało by się jeszcze w styczniu w co nie wierzę kolejny @ na 26 stycznia -
Kaka z tym skróceniem drugiej fazy (do tej pory nie wiem jak się ona nazywa) to niezbyt dobrze, powinna ona trwać od 12 do 14 dni, jeśli jest krótsza to może podobno skutkować trudnościami z zagnieżdżeniem się fasolki
patrząc na twój wykres wydaje mi się że ovu źle ci wyznacza dzień owulacji - wydaje mi się że owulację miałaś 14 dnia cyklu
trzymam kciuki za styczeń -
niedomoga lutealna tak to się nazywa jedna osoba mi właśnie o tym powiedziała na jednym forum a co do wyznaczania mojej owulacji też mi się wydaje że źle mi wyznacza bo odczuwam moja owulację , dziękuje !!!! wydaje mi się że bez pomocy lekarza się nie obędzie to już 7 miesiąc starań
-
Hej ja wlasnie zaczynam. W grudniu skonczylam brac tabletki (minipigulki bez przerw) i dostalam @ po 2 tygodniach od ostatniej dokladnie. Niby termin @ mi wypada w polowie stycznia liczac ze bede miec normalny cykl ale nawet jesliu nie przyjdzie to poczkeam do lutego bo po tabletkach roznie to bywa a ja sie bardzo nie spinam i nie spiesze (uroki mlodosci, chce ale nie musze).
Sciskam Was wszytskieAnulka0407, kaka470 lubią tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Heej. Poprosze o wpisanie na 4.02
Anulka0407 lubi tę wiadomość
-
Kaka, nigdy sie nie poddam i w koncu sie uda ! Nam wszystkim
Chyba w tym cyklu bede stosowa testy owu tylko nie wiem na co sie zdecydowac.... Lepsze te paskowe jednorazowe czy np afrodyta ?kaka470, kate88:) lubią tę wiadomość
-
KarolaFasola wrote:Kaka, nigdy sie nie poddam i w koncu sie uda ! Nam wszystkim
Chyba w tym cyklu bede stosowa testy owu tylko nie wiem na co sie zdecydowac.... Lepsze te paskowe jednorazowe czy np afrodyta ?
Z testów ovu mi się najbardziej sprawdzają facelle. Allegrowe się trafiają dobre i złe. Czasami działają normalnie a jedną partia mi się trafiła taka ze nic nie pokazywały. -
KarolaFasola wrote:Kaka, nigdy sie nie poddam i w koncu sie uda ! Nam wszystkim
Chyba w tym cyklu bede stosowa testy owu tylko nie wiem na co sie zdecydowac.... Lepsze te paskowe jednorazowe czy np afrodyta ?
Dokładnie tak jak mówisz moja imienniczko !!!!! nie ma co się poddawać tylko walczyć o maleńki cud , na pewno się uda tylko kwestia czasu
Ja osobiście używam tych z allegro i na razie nie mogę narzekać -
Raz juz kiedys robilam te testy i mi pokazaly owu ale niestety nie pamietam z jakiej byly firmy
A teraz nawet nie wiem od ktorego dc zaczac je robic jak raz mam 30 dniowe cykle a raz 26. -
kaka470 wrote:Dokładnie tak jak mówisz moja imienniczko !!!!! nie ma co się poddawać tylko walczyć o maleńki cud , na pewno się uda tylko kwestia czasu
Ja osobiście używam tych z allegro i na razie nie mogę narzekać
No pewnie! Raz sie udało to i znowu musi. Nie ma innej opcji
Teraz jak @ odejdzie to mecze mojego codzienniekaka470 lubi tę wiadomość
-
KarolaFasola wrote:Raz juz kiedys robilam te testy i mi pokazaly owu ale niestety nie pamietam z jakiej byly firmy
A teraz nawet nie wiem od ktorego dc zaczac je robic jak raz mam 30 dniowe cykle a raz 26. -
Hopeless wrote:A zazwyczaj kiedy masz ovu? Ja między 11 a 15 dc więc zazwyczaj sikac od 8-9 dc żeby nie przegapić.
Ok.14 dc zazwyczaj ale czasami tez ok. 10-11 . -
KarolaFasola wrote:Ok.14 dc zazwyczaj ale czasami tez ok. 10-11 .