Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie udało się w pierwszym cyklu z clo, ale w sumie to nigdy nie miałam problemu z pechęrzykami. W cyklu z clo miałam 1 i bez clo też 1.
A teraz boję się że to jednak bezowulacyjny cykl, w ogóle nie czuję jajnikówNasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Ewka90 wrote:Cenowo i ilościowo właśnie bardziej opłaca się w tubce a jak efekty? widać różnice?
na razie za dużo to ci nie powiem stosowałam go dopiero 2 razy , jeśli chodzi o nawilżenie to jest ok -
Aha, już sobie ten ovarin wygooglowałam. Szału nie robi w sumie, same witaminy.
Witaminę D biorę ze względu na Hashi w podwójnej dawce, kwas foliowy biorę w większej dawce niż jest w ovarinie, wit B też biorę. Jedynie ten inozytol jest mi nieznany...
O działalności tego żelu wiele słyszałam, ale też różnych opinii. -
Doma90 wrote:Aha, już sobie ten ovarin wygooglowałam. Szału nie robi w sumie, same witaminy.
Witaminę D biorę ze względu na Hashi w podwójnej dawce, kwas foliowy biorę w większej dawce niż jest w ovarinie, wit B też biorę. Jedynie ten inozytol jest mi nieznany...
O działalności tego żelu wiele słyszałam, ale też różnych opinii.
CarPer witaj!CarPer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
spioch wrote:Hej dziewczyny. Ja jestem z wątku styczniowego ale trochę was tu podczytuje
Bardzo proszę o wpisanie mnie na 16 lutegospioch, dobuska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobuska wrote:Hejka kochana, damy czadu w lutym co nie?
Pewnie ❤️ w październiku będzie boom na porodowkach ❤️
Kaka470 nie widzę innej opcji
W czwartek jedziemy na badanie nasienia wszystko sie wyjaśni.
Dziewczyny czy są tu kobitki które maja niedoczynność tarczycy razem z hiperprolaktynemią i ginekolog przepisał im Clo lub zalecił ovarin? -
Hej Dziewczyny,
ja niesmialo wpisuje sie na 5 lutego. Boje sie kolejnego rozczarowania, ale jestem przed wizyta u NaPro lekarza - 6 lutego, wiec mysle, ze w koncu dobrze mnie przebadaja.
Pozdrawiam i 3mam za Was kciuki
kaka470 lubi tę wiadomość
25.02.2023 synek
20.08.2020 córka -
kinga1185 wrote:Hej Dziewczyny,
ja niesmialo wpisuje sie na 5 lutego. Boje sie kolejnego rozczarowania, ale jestem przed wizyta u NaPro lekarza - 6 lutego, wiec mysle, ze w koncu dobrze mnie przebadaja.
Pozdrawiam i 3mam za Was kciuki
Witaj:) który to cykl starań? to pierwsza wizyta u napro lekarza czy kolejna? pytam bo ciekawa jestem jak taka wizyta wygląda