Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny! Aż sama w to nie wierzę! Nie pisze tu za wiele, ale czytam forum od dawna i tyle już wątków testowych prześledziłam, że powoli traciłam nadzieję, że kiedyś będę mogła się pochwalić zdjęciem.
No, ale nie zapeszam, najpierw beta, później radość.kaka470, Klaudiia87, dobuska, e.wela lubią tę wiadomość
Październik 2017 synek -
spioch wrote:Ja tez widzę drugą kreskę trzymam kciuki za bete.
Życzę wszystkim miłego dnia. My dzisiaj z M mamy 10 rocznice bycia razem. Także będziemy dziś spędzać miło czas. -
CarPer wrote:Ja miałam 6 zabiegów akumpunktury z masaże jakies. Do tego piłam jakies paskudne zioła o konsystencji i smaku błota na płodność wlasnei, Nie chce Cie zniechecac ale nie ma potwierdzonych badań o wpływie akupunktury na płodność niestety. Jedyne co to czesto lekarze ja polecają przy invitro bo podobno rownowazy gospodarkę hormonalna. Ile w tym prawdy... nikt nie wie. Tylko ze trzeba patrzeć czy dany akupunkturzysta jest zarejestrowany w związku akupunktury. Moja Chinka nie była. Wiec ja podeszłam bardzo sceptycznie. Moj Tz chodzi do niej juz od 10 miesiecy raz w tygodniu na problemy z kręgosłupem i jemu akurat pomaga wiec mowi ze nie zrezygnuje.
Ale mowia ze tutaj ogromne znaczenie (tak jak w naprotechnologii) ma wiara... a ja raczej realistycznie stąpam po ziemii wiec moze dlatego
Dzięki... Jestem ciekawa wszystkich opinii i tych dobrych i tych złych. A czas pokaże czy u mnie coś pomogło -
malwa88 wrote:Dzięki! Link do zdjęcia, bo niestety wstawić nie potrafię
https://zapodaj.net/242ab1edcf3d1.jpg.html -
Malwa gratulacje!!!
A ja jestem oficjalnie świrem. Właśnie drugi monitoring ukończony, piękne ovu poszło tym razem z lewego. Endo podobno mam bardzo ładne i mam się nim nie podniecać Gin mi powiedziała, że jeszcze chwilę i ugrzęznę w pieluchach, żebym sobie nie myślała, że to mnie ominie
Jeszcze tylko kwestia proga. Ale generalnie narząd, który szwankuje u mnie najbardziej to głowa
Proszę o wpisanie na 15 lutego. Choc mam nadzieje, że się nie nakręcę, tylko zajmę życiem i innymi przyjemnymi planami.kaka470, Gosia1989, Lady Savage, dobuska, Jedna_z_Wielu, e.wela, Annie1981 lubią tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
nick nieaktualny
-
malwa88 wrote:Dzięki dziewczyny! Aż sama w to nie wierzę! Nie pisze tu za wiele, ale czytam forum od dawna i tyle już wątków testowych prześledziłam, że powoli traciłam nadzieję, że kiedyś będę mogła się pochwalić zdjęciem.
No, ale nie zapeszam, najpierw beta, później radość.
Jest ładna kreska! Super! -
nick nieaktualny
-
Malwa gratuluje
Dalej dziewczyny, dawac z tymi || kreskamidobuska, e.wela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuccecita wrote:spioch u Ciebie tez pieknie się tempka pnie
Jeszcze nie miałam takiego wykresu. Ale to mój pierwszy cykl z inofem i nie wiem czy to nie jego Zasługa. Trochę sie boje rozczarowania
Dzięki dziewczyny. To juz 10 lat i nie zamienilabym go na nikogo innego ❤️
dobuska lubi tę wiadomość