Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
ja jak pójdę to będe w 7 dokładnie 6 t 5 d z julka byłam w 6t2d i już widziałam serduszko mam nadzieje że tym razem tez tak bedzie
kate88:) lubi tę wiadomość
-
To jak zapisze sie na 20.02 to bedzie ok.
Mam nadzieje ze zobacze bajpiekniejszy prezent urodzinowykaka470, spioch, kate88:), Lady Savage lubią tę wiadomość
-
Klaudiia87 wrote:Dziewczyny, ależ jestem wściekła! W połowie stycznia byłam u GP żeby dała mi skierowanie na tarczycę i inne takie. No i dzisiaj w związku z tym że idę do diabetologa na kontrolę to poszłam do przychodni żeby mi wydrukowali te wyniki (wcześniej tylko dzwoniłam i mówiła mi że wszystkie wyniki mam w normie). Przychodzę mówie jej ze chce żeby mi to wydrukowała bo idę do lekarza to mi mówi że oni wysyłają i lekarz może sobie sprawdzić w kompie. Więc mówię jej ze chce w takim razie zobaczyć jaki jest dokładnie wynik bo nie widziałam tylko przez telefon, ona mi pokazuje a tam wynik tsh 7,7!!! Mówię jej ze jest za wysoki i że staramy się o dziecko a ona mi na to że wszystko jest ok, żebym się nie martwiła i że mogę się starać! Może ten diabetolog będzie mądrzejszy!
-
Ja dzis zobaczylam serduszko ciesze sie ze wszystko jest dobrze. Wg usg dzis mam 6t+4d i zarodek 7 mm.
Trzymam kciuki za Wasze fasolki
dobuska, spioch, kaka470, wszamanka, Lady Savage, Annie1981, Jedna_z_Wielu, anciaa, kate88:), Gosia1989, Anulka0407 lubią tę wiadomość
-
Dobuska dzieki ze pytasz kochana :* czuje sie nawet dobrze. Narazie nie narzekam bo mdlosci sa znosne. Ani razu jeszcze nie wymiotowalam
Nie moge sie doczekac twojego testowania. Mocno trzymam kciuki!!!
Annie to teraz czekamy na twoje serduszko. Koniecznie napisz w sobotespioch, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFruska super wiadomości :*
W SB będzie sie działo. Annie ma USG a dobuska testuje. Trzymam za was obie kciuki. Jestem z wami całym sercem ❤️
Zresztą za wszystkie was dziołszki trzymam kciuki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 20:00
dobuska lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
Beta zrobiona-wynik 85!
Ovufriend zmienił mi dzień owulacji z 13dc na 18dc, ale jak się okazuje owulacja jednak była w 13 dc Zresztą moim zdaniem to nawet wynika z wykresu.
My generalnie staraliśmy się od maja zeszłego roku, wiem, że to nie jakoś strasznie długo, ale zaczynałam już mieć gorsze myśli w związku z tym. Zwłaszcza, że zawsze miałam cykle jak z zegarku 28 dni a jak podjęliśmy decyzje o staraniach zaczęły się schody i potrafiłam nie mieść miesiączki 2 miesiące.
Trzymam za wszystkie Was kciuki!spioch, dobuska, kaka470, Fruska, wszamanka, aciulka, Lady Savage, miśka1987, Annie1981, Jedna_z_Wielu, anciaa, kate88:), e.wela, Gosia1989, Anulka0407 lubią tę wiadomość
Październik 2017 synek -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, gratulacje dwóch kreseczek i tule pozostałe i trzymam kciuki za testujace, widze ze na liście zaraz Dobuska, trzymam kciukasy
dobuska lubi tę wiadomość
-
Klaudiia87 koniecznie musisz iść do endo i zbić tsh.
Malwa88 Gratulację Super wiadomość
Mnie od ponad tygodnia cały czas boli jajnik tam gdzie była ovu (zaczęło się kilka dni przed ovu). Teraz jest już trochę lepiej ale cały czas kłuje tylko tak jakby teraz trochę niżej. No i cały czas czuję taki ucisk na podbrzuszu, ciężko to określić ale to nie jest ani ból owulacyjny ani miesiączkowy. Nie przypominam sobie żebym wcześniej takie coś odczuwała. Czy któraś z Was ma takie objawy po ovu? -
Van i kolorowy balonik witam
wensday a robiłaś sobie test kobieto - bo to co opisujesz to pełen obraz moich objawów w poprzedniej ciąży - życzę dwóch pięknych grubych krech
witaj Karola - cieszę że w końcu się udało :0 pamiętam cię z poprzednich miesięcy, nudnych 9 miesięcy życzę
malwa - gratulacje
dobuska - chyba wszystkie tu trzymamy kciuki za sobotnie testowanie
Suzanna - co tam u Ciebie? odezwij się jak znajdziesz chwilę, mam nadzieję że to mdłości trzymają cię z daleka od komputera hi hi
tyle jeszcze miałam napisać, ale zapomniałam co do kogo buu
lecę już do łóżeczka, bo wredna @ bardzo mi dziś dokuczyładobuska lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, wpadłam życzyć Wam wytrwałości, powodzenia i w ogole zaciskam za Was mocno kciuki! :* Luty to piękny miesiąc, cudnie mi się kojarzy, musi być więc obfity w 2 kreseczki :*
Minka, zajrzyj czasem do nas, za Ciebie trzymam kciuki podwójnie :* za caro i hops również :*
powodzenia dziewczyny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 21:54
Caro, kaka470, Dakota lubią tę wiadomość