Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula. wrote:Hej dziewczyny z góry przepraszam, że piszę tutaj, ale pisałam już na innych wątkach, ale trochę chyba obumarłych. Jakie mogą być przyczyny plamień w 8dpo? Wykluczam implantacje! Powiem od początku wczoraj po godzinie 16 dostałam takich jasno różowych plamień. Ogólnie dużo tego nie było. Po godzinie 18 była już cisza tzn nadal jest. Zbadałam sobie szyjkę (chociaż dokładnie nie umiem, ale czuję twardość) no i na palcu był brązowy śluz. Ogólnie brzuch mnie pobolewa jak na okres (chociaż to pewnie bardziej wymysł mojej wyobraźni) jak myślicie jest szansa, że to jednak okres i za moment się rozwinie?
Nigdy takich plamień nie miałam. Ogólnie możecie powiedzieć że jestem wariatką, że chce okres w 8dpo ale jestem trzeci cykl na luteinie i już cykl temu mnie okres zaskoczył na długo wcześniej przed terminem.
Jeszcze raz przepraszam, że tu pytam, ale wiem, że trochę więcej Was się tu udzielawszamanka lubi tę wiadomość
-
dobuska wrote:Pierwsze co to pomyślałam o za małym progesteronie.
akacjowa lubi tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula. wrote:no tak niski progesteron. ale jak byłam na luteinie to nie powinno chyba to mieć znaczenia teraz? na hormon się kompletnie nie znam więc może i te moje pytanie wyda Wam się głupie
-
miśka1987 wrote:Ale mi krew źle pobrała dziś krwiak mi się rozlała na 14 cm średnicy. I jeszcze taki bąbel jak pół wiśni... Kto ma podobnie i wie kiedy ten bąbel zniknie?
mi zniknął w ciągu 2 dni, tam miałam raz w czasie ciąży, paskudnie mi wtedy pobrała krew ;/miśka1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobuska wrote:Olciuska kochanie jak się czujesz?
dobuska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobuska wrote:Kochana moja jak ja sie cieszę! najgorsze tygodnie za Tobą. Brzuszek rosnie już? dziękuje za wsparcie, ale tak sie boję rozczarowania...
dobuska lubi tę wiadomość