Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydobuska wrote:Olciuska ale Ci pozytywnie zazdroszczę. Masz racje, ja zakładałam jutro negatyw, bo dla mnie te dwie kreski to jakaś abstrakcja. Ciagle mi się wydaje, że to nie może mnie dotyczyć. Dziwne uczucie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 12:47
dobuska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaciulka wrote:Dziewczyny POMOCY!!
Zaczęliśmy starania, owulka za rogiem a ja nabawiłam się chyba zapalenia pęcherza. Proszę wspomóżcie jakąś radą?? Co wziąć aby szybko minęło.aciulka lubi tę wiadomość
-
Olciuska wrote:Pij duzo wody, kup urofuragine powinno pomoc jak nie przjdzie to lec do lekarza po leki, ale powinno byc lepiej jesli dasz rade sie przytlac to do dziela!Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
Olciuska wrote:Mialam dokladnie to samo! wiec to jest bardzo dobry znak! postaraj sie troszeczke wyluzowac a gorszek wpadnie w momencie kiedy nie bedziesz sie tego spodziewac, zagladam tu bo Ci bardzo kibicuje! i tez nie moge sie doczekac twoich 2 kresek, jednak wiem ,ze to juz niedluugo!
-
nick nieaktualnyaciulka wrote:Czy to chodzi o uroFuraginum? Czy to mi nie zaszkodzi? I czy przy zapaleniu pęcherza można się starać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 12:59
aciulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Olciuska wrote:Tak przepraszam, chodzi o uroFuraginum, nic nie zaszkodzi Jesli nie bedzie Ci to sprawiac bolu lub jakiegos dyskomfortu to oczywiscie ,ze mozna
Również trzymam kciuki za CiebieCóreczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej mam troche czasu to napisze, we wtorek byłam na usg 12 dc pęcherzyk 23mm w czwartek-wczoraj zastrzyk z pregnylu na pęknięcie i wogóle mówi że może coś ruszy w organiźmie bo nie wiem czy wszystkie wiecie że ten zastrzyk to hormon HCG- naturalny ludzki pozyskany od kobiet w ciąży. Strasznie się zdziwiłam... no ale jakby miało pomóc. Dawka 10 000 miała któraś to?
-
Aciulka pij jeszcze i jedz żurawinę, chociaż to drugie ponoć lepiej, bo mi dietetyczka mówiła by ograniczyć a raczej wyeliminować słodkie napoje ( w tym soki) jak się starasz bo za dużo cukru coś tam coś tam nie pamiętam, ale pewnie to tylko w moim przypadku, bo ja taka duuuuża babka jestem
aciulka lubi tę wiadomość
-
srebrzysta wrote:hej mam troche czasu to napisze, we wtorek byłam na usg 12 dc pęcherzyk 23mm w czwartek-wczoraj zastrzyk z pregnylu na pęknięcie i wogóle mówi że może coś ruszy w organiźmie bo nie wiem czy wszystkie wiecie że ten zastrzyk to hormon HCG- naturalny ludzki pozyskany od kobiet w ciąży. Strasznie się zdziwiłam... no ale jakby miało pomóc. Dawka 10 000 miała któraś to?
-
Lady Savage wrote:Aciulka pij jeszcze i jedz żurawinę, chociaż to drugie ponoć lepiej, bo mi dietetyczka mówiła by ograniczyć a raczej wyeliminować słodkie napoje ( w tym soki) jak się starasz bo za dużo cukru coś tam coś tam nie pamiętam, ale pewnie to tylko w moim przypadku, bo ja taka duuuuża babka jestemCóreczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
wiem,wiem że wiele ale nie podejrzewałam że to HCG troche mnie to szokło. Ciekawe jak się bede czuła pod wpływem tego hormonu ciążowego hehee :)czyli nie ma co sie sugerowac objawami.bo to taka niby ciąża... już czuje te jazdy z testowaniem za 2 tyg....
-
cześć dziewczyny
U mnie dziś 11dpo. Zrobiłam test dla formalności bo wiedziałam że się nie udało i test oczywiście negatywny, także odstawiam dupka i czekam na @. Możecie mi już wpisać
Reszcie życzę powodzenia i niedozobaczenia na marcowym wątku buziaki :*Zosia (TGA) 2014 Aniołek 2016
Po ponad dwóch latach jesteś