Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
a wracając do tego że mnie lekarz wkurzył na wizycie.
Powiedzcie co myślicie o tym co mi lekarz oznajmił?
Oprócz pęcherzyka zobaczył jakiś cień i podejrzewa że endomenda wraca:(! jak to to dopiero 3 cykl po odstawieniu tabletek , po laparo! i mówi że będziemy obserwowac a jak nie zniknie to znow laparo!!! no to sie wkur.... i mówie i do kiedy tak mnie bedzie kroił i leczenie a potem znowu 2 cykle i od nowa? i tak do końca zycia?jaki to jest sens? a on mówi że daje mi pół roku na zajście a jak nie to kieruje na in vitro!bo nie ma na co czekać. boże myślałam że mi sie ziemia usuneła pod nogami! jak to już? tak ze mna beznadziejnie? ze rezygnuje z dalszego leczenia? jestem załamana -
Margolciak wrote:cześć dziewczyny
U mnie dziś 11dpo. Zrobiłam test dla formalności bo wiedziałam że się nie udało i test oczywiście negatywny, także odstawiam dupka i czekam na @. Możecie mi już wpisać
Reszcie życzę powodzenia i niedozobaczenia na marcowym wątku buziaki :*Annie1981 lubi tę wiadomość
Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
dobuska wrote:Mi zawsze pomaga kwaśny sok pomarańczowy i do tego wyciskam jeszcze cytrynę. Piję tego bardzo dużo.
dobuska lubi tę wiadomość
Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
Wow srebrzysta... Ja tak sie czułam jak poszłam do ginekologa po roku starań a on do mnie ze mam iść do kliniki leczenia niepłodności bo on mnie nawet nie będzie badal .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 14:25
Około 2,5 roku staran
Kiepskie wyniki męża/roczna suplementacja
15.11.2017 pierwsza wizyta w ośrodku adopcyjnym -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2020, 14:26
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
aciulka wrote:Wezmę wszystko aby przeszło. Wypróbuje i Twojej metody. Może akurat mi pomoże. A sok z kartonu może być?
jedna z Wielu dlaczego się wypisujesz z tego miesiąca? -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2020, 12:04
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
Srebrzysta na niezlego palanta trafilas, nie ma co nie przejmuj sie, ja bym skonsultowala sie z 2 ginekologami, dopiero jak oni by zle patrzyli to zaczelabym kombinowac z innym xD ale na pewno bym sie nie poddala!
-
dobuska wrote:przykro mi.
Jadę zaraz kupić jakieś testy do rosmana i chyba nie będę w nocy spać. Wymiotować to mi sie chyba chce ze stresu.
Dzięki za słowa wsparcia :*
Teraz Kochana już z górki
Dasz rade - dzielna kobitka jesteś :*
Jestem z Tobą myślamiHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
Kaka, wykreśl mnie z listy testowania, nie ma owu to nie będzie testu..
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Zalezy ktory dc. Jak 10tki wychodzili ladnie, to 25tka jeszcze byla blada jak pupa. W rossmanie sa o 10tki i 25tki.
Annie ja tez sie pisze na nasz watek ciazowy. Jesli dojdzie do skutku na pewno sie w nim zadomowie.Annie1981 lubi tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
Ja raczej nie wytrzymam do 17 lutego- może uda się do 13 lutego - miałam wcześniej owulację i cykl się trochę skrócił. Wczoraj byłam na monitoringu u ginekologa i potwierdziłam, że była owulacja. Jak On to powiedział_"jest krater jak po wybuchu" Jak teraz sie nie uda to w marcu mam zrobić posiew i będzie robił drożność jajników. Bardzo się tego boję.
Karola Fasola gratuluję II kresekCórcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
e.wela wrote:Lola dzieki, zawsze kupowalam w aptece i dostawalam 25 mimo ze mowilam ze chce najculszy. To teraz juz sama wybiore 10
W rossmanie sa testy Pink 10tki i 25tki wiec uwazaj. Dla mnie najlepiej bladziochy widac na rossmanowych check and go. Takie po dwa w kartoniku. Sprawdzony w 3 ciazach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 17:06
Piotruś
Helenka