Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJedna_z_wielu- przykro mi
dziewczyny - mam pytanie : czy pozycja podczas serduszkowania moze wplynac na poczecie ? Moj M stwierdzil ze dwojke dzieci ( trzeciego nie pamieta) " zrobilismy" w pozycji ktorej nie za bardzo lubie i od dluzszego czasu unikam. Dla sprawy przemoglam sie i zauwazylam ze po seksie w tej pozycji praktycznie nic ze mnie nie wyplynelo. Po seksie w " mojej " pozycji zawsze mnie trafia ze wszystko mam zbrudzone i musze sie myc i przebierac. Przepraszam jezeli ktoras z Was obrzydzilam ale ciekawa jestem czy tez tak macie i czy to normalne.Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
-
Jedna nie płakuniaj juz Sle mnóstwo pozytywnej energii
Dobuska ty się przyzwyczajaj bo będzie Ci się teraz często chciało wymiotowac
I rozumiem jak ostatnio robiłam test od 4 leżałam i myślałam wstać czy nie, sikac juz czy nie, aaa boje się itd.Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2020, 14:27
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2020, 12:04
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Ja własnie usiadłam po powrocie z pracy. Miałam taki ciężki dzień, że właśnie pije resztkę wina, które zostało z wczorajszego świętowania. Do tego nadźwigałam się dzisiaj i strasznie boli mnie brzuch albo jajniki.sama nie wiem co mnie boli bo tak dziwnie siadam i muszę was nadrobić :d
Dobuska może takie nastawienie jest lepsze. Lepiej milo się zaskoczyć niż na odwrót. mimo wszystko mocno ci kibicuje i mam cichą nadzieję, że fasolka tam już się gości :*
Aciulka powinnaś jeść dużo żurawiny i witaminy c żeby zakwasić organizm.
Olciuska super, że dobrze sie czujesz. Oby tak do końca ciąży
Lady Savage trzymam kciuki za dzisiejszy wieczór. może przebierz sie za jego ulubioną postać z gry czy coś
Margolciak tule cie mocno :* ale póki nie ma @ to wiesz wszystko możliwe. niektórym pozytywy później wychodzą. A jak sie czujesz?
Srebrzysta co za burak. myślałaś o innym lekarzu? Chociaż porównać opinie dobrze jest się przejść do innego lekarza
Hej Dakota. powodzenia! walentynki może przyniosą Ci szczęście :*
Jedna z Wielu czemu opuszczasz? Nawet jeśli to nie zostawiaj nas tutaj! Żadnych statystyk nie psujesz!!
Evve jaka to pozycja w której "nie wyplywa" ?
Miśka tule :*
Lady Savage, aciulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2020, 12:05
-
Dobuska lec po 2 testy i zrob jutro rano !! jeeejku czekamy jak na szpilach ! albo 1 jutro i 1 w niedziele !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 17:50
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2020, 12:05
kaka470 lubi tę wiadomość
-
co do pozycji u mnie bardzo malo wyplywa jesli jestem na brzuchu i zaraz po pupa do gory i tak lezalam ok 20 minut, wtedy malo wyplywa, a jak na plecach to wszystko od razu , jak na boku to samo. Tylko lezenie na brzuchu lub w klęku podpartym na przedramionach nic nie wyplywalo.
-
Srebrzysta. Evve. Dziekuje, dalej ciezko uwierzyc Jutro pierwsze usg i potwierdzenie ciazy. Wtedy uwierze
Srebrzysta. A moze Twoja diagnoze skonsultowac z innym lekarzem?
Evve. Faktycznie rozne sa opinie o pozycjach. My pierwsze kilka cykli w klasycznej i kilka kolejnych na lyzeczke od tylu, bo tez zauwazylam, ze wlasnie wtedy mniej wyplywa. W takiej wlasnie sie udalo
Dobuska. Nie chce Cie nakrecac, ale ten bol sutkow wyglada obiecujaco Chyba, ze juz mialas taki objaw wczesniej.
Dawaj dwie kreseczki i zakladamy nowy watek
Olciuska. Fruska. Piszecie sie?
Lola. Fajnie, ze pomysl Ci sie podoba. Musimy pozbierac chetne
Aciulka. Zurawina pomaga na pecherz jak sie ja bierze profilaktycznie tj. zanim cos sie zacznie dziac. Przy istniejacym zapaleniu pecherza juz raczej nie pomaga. U mnie to sie skonczylo odkad wlasnie biore 1 tabletke zurawiny dziennie. Wczesniej zapalenie co 1-2 miesiaca a teraz juz od pol roku nie mialam. Polecam.aciulka lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔