Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dobuska oczywiście, że może! 13 dpo to już dobry moment, o ile ovu dobrze obliczone. rozumiem emocje, masz do nich całkowite prawo. choc nie wiem, jakbysmy się starały nie nastawiać, to jesteśmy tylko ludźmi i mamy prawo do chwili zwątpień. Ja tez zazwyczaj 2-3 dni przed okresem już źleśpie z emocji...
Pomyśl też, jaką drogę już przeszłaś, plamienia, krótkie cykle. Teraz jak Ci ginekolog wszystko uregulował i ovu napędził, to zaraz zajdziesz w ciążę jak nie teraz to zarazdobuska lubi tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
nick nieaktualnyDobuska- super gdyby pojawil sie cien, ale to, ze sie nie pojawil o niczym nie swiadczy. Faktycznie sutki bolą w ciązy- zrob test jutro tak jak planowalas i nie smutkuj. Spioch- "od tylu" - glupio mi ze o takich sprawach pisze, czuje sie jakbym zdradzala jakies nasze intymne sekrety, jeszcze raz sorki.
dobuska lubi tę wiadomość
-
miśka1987 wrote:Dlaczego mój progesteronu jest tak niski w czasie brania duphastonu?
-
Margolciak wrote:cześć dziewczyny
U mnie dziś 11dpo. Zrobiłam test dla formalności bo wiedziałam że się nie udało i test oczywiście negatywny, także odstawiam dupka i czekam na @. Możecie mi już wpisać
Reszcie życzę powodzenia i niedozobaczenia na marcowym wątku buziaki :* -
marciaa wrote:nie wiem na ile pozycja ma wpływ na ciążę bo w niej nei byłam
ale faktycznie w niektórych pozycjach więcej wypływa ze mnie jak w innych. -
No dobra, to jak w tym cyklu sie nie uda, to w przyszłym próbujemy nowa pozycję
A ja się cieszę, że ktos się odwazył napisac o tym "wypływaniu", bo sie zastanwiałam, czy inni tez tak mają.
U nas mój luby w tym cyklu dłużej "zostawał", żeby wszystko co mogła przykleiło sie do szyjki i tam zostało.dobuska, e.wela, marciaa lubią tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
jak juz piszecie o tym gwałceniu facetów to może ja też zgwałce mojego wieczorkiem pod warunkiem że córka pójdzie spac prędzej niż 23 i że mąż będzie w stanie bo jak załapie się na panienskie w pracy to będzie miał zgon totalny a ja nie lubie sexu jak ma wypite bo mnie denerwuje jak jest pijany.a sexu przez moją chorobe nie było już dawno
-
Co to pozycji to ja od tylca a poten strzelalam swiece i sie udalo
To jutro beda emocje dobuska wierze w to ze ci sie udalo. Ja robilam test 12 dpo oczywiscie czulosc 10 i normalnie nie wiedzialam czy ten cien cienia cienia jest czy to moje zwidy a jak wysechl to znikla kreseczka wiec sie zalamalam ze po co na bete szlam glupia a tu beta 26. Dodam ze to byl test z pierwszego porannego moczu a nie popoludniowego wiec ja sie nie dziwie ze ci testy czul 25 nie wychodza po poludniu najlepiej siknij sobie z ranca. Masz test czul 10? Najlepiej bybylo. Kurde zycze ci tych dwoch kreseczek i jeszcze te objawy sprawiaja ze ja juz w wyobrazni je widze
Co do watku oczywiscie jestem za dziewczyny. Moze byc to watek staraniowo ciazowy. Wszystkie ktore chca sie przylaczyc
Annie trzymam kciuki za twoje serduszko jutrodobuska, Annie1981 lubią tę wiadomość