Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Robiłam Pinkt Test i "próbowałam" go 10 sekund obsikiwać, ale miałam problem;p mogłam zebrać mocz i zrobić bobo test przy okazji. Ale już trudno. Pewnie nie było owulacji jednak i dlatego tak się wydłuża. Szkoda tylko, że nie ma @, a samopoczucie jest jakie jest...
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2020, 14:27
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Trzeba przerwać tą złą passe !!!!!!! Przesyłam wirusy!!!!!!!!
][/url]</span> [Url = http: //www.picgifs.com/glitter-gifs/] [img]https://www.picgifs.com/glitter-gifs/t/tinker-bell/picgifs-tinker-bell-9002972.gif [/ img] [/ url]</span>[/img][/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 08:09
Jedna_z_Wielu, Dakota, Lady Savage, spioch, aciulka, Anulka0407 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobuska, szansa jeszcze jest, w prawdzie nie ma drugiej kreski, ale plamień też nie, więc nie zostaje nam nic innego jak czekać dalej razem z Tobą:*
A ja mam pytanie. Ile czasu potrzeba na wyhodowanie jajeczka? tzn ile ono rośnie od zera do czasu aż będzie gotowe na pęknięcie. One rosną od początku cyklu? Tylko niektóre dziewczyny mają owu koło 12 a niektóre 20dc, czyli że jednej rosną wolniej A drugiej szybciej, czy że zaczynają rosnąć jednej wcześniej A drugiej później?dobuska lubi tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Wszamanka, ja nie stety też nie wiemHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
E.wela, nie wiem czy na wynik to wpłynęło, raczej nie, prędzej owu mogła się przesunąć. Pewna jesteś tej owulacji, potwierdzałaś ją jakoś?
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄