Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Nic się nie martw, wynik ok:)
e.wela lubi tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Kate. Przykro mi. Kolejny cykl bedzie szczesliwy
Dobuska. Niemozliwe. Moze za malo nasikalas. Ja do tych strumieniowych nie mam zaufania, bo nie umialabym tak obsikac jak pisza w ulotce.
A jak szyjka? Jak czysta to moze jeszcze nie puszczam kciukow
E.wela. Przeziebienie moze miec wplyw na przesuniecie sie owu ale na sam progesteron to nie wiem, nie sadze.
Wynik 10 swiadczy o owu, wiec przestan sie przejmowac i porownywac do innych dziewczyn. Poza tym one mogly miec wynik 20 ale w innych jednostkach. Na prawde wszystko jest w porzadu a Ty sama fundujesz sonie niepotrzebny stres, ktory nie sprzyja zajsciue.wela, dobuska, kate88:) lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
Dobuska mam tak podły dziś humor, miałam nadzieję ze dobre wieści zastane ale cóż kazda z nas to przechodziła. Ja w listopadzie to miałam, no nikt by nie wmówił ze nie ma ciąży dopóki nie przylazla małpa tak bardzo czułam się ciążowo, ale jak już wieloktrotnie mówiłam kobietom w moim otoczeniu i 6 i 7 tyg testy wychodziły negatywne, więc nie trać nadziei umów się na wizytę za tydzień a za pare dni powtórz test, mówię Ci ze ta małpa nie przyjdzie juz w tym roku !
dobuska lubi tę wiadomość
-
Dobuska. Rozumiem, że jest Ci przykro. Mi też zresztą, myślałam że założymy nowy wątek jako ciężarówki
Ja jednak będę dalej wierzyć, że test wykonałaś nieprawidłowo, chociaż nie chcę Cię nakręcać. Nadzieja umiera ostatnia.dobuska lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
kate88:) wrote:Dobuska 3mam kciuki
U mnie 13 dpo wiedziałam że to nie ten cykl ale dla pewności zrobiłam test i oczywiście biel tak ze czekam na @ i zabieramy się do robotykate88:), dobuska lubią tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Wiem to moja corcia
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Dobuska bardzo mi przykro . Ale moze potrzebujesz czasu zeby sie przyzwyczaic na CLO??? U mnie pierwszy cykl na CLO nie miałam wcale owu, nie było ani skoku temperatury anie jednego testu pozytywnego. Drugi cykl juz było wszystko pieknie i skok i testy pozytywne No i prog wyszedł 22,6.
Teraz mam trzeci ale znowu mam przeczucie ze sie nie udało. Czuje juz @. We wtorek mam zadzwonić do kliniki i oszacują moje wyniki i jesli ten trzeci progesteron bedzie poniżej 30 to mi chyba dawkę CLO podwoją,
Kolejny cykl tez jestes na CLO???
Annie fajny prezent w pracy Ci zrobili. Powodzenia u lekarza!
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny, widze , ze moje pytanie o pozycje poruszylo lawine dzieki za odpowiedzi , osobiscie uwazam, ze u niektorych osob ma to wplyw. U siebie zobacze za kilka dni. Dobuska- jeszcze odrobine cierpliwosci, ten cykl nie jest jeszcze stracony - tez nie moglam sobie poradzic z testem strumieniowym i nasikalam do pojemnika a pozniej z niego polewalam test . Trzymam za wszysykie kciuki bo ten luty taki biedniutki.
dobuska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhehe poszłam do tego laboratorium co wczoraj pokazałam dwa wyniki i zwrócili mi kase zaproponowali gratis powtórkę w poniedziałek ale ja już do nich nie wrócę.
Gin dzisiejsze badanie zasponsorowała w postaci wystawienia skierowania. Bo stwierdziła, że to niemożliwe skoro na monitoringu widziała i potwierdziła owulację tak jak i temperatura.
Jednak co wczoraj wypłakałam to moje -
miśka1987 wrote:hehe poszłam do tego laboratorium co wczoraj pokazałam dwa wyniki i zwrócili mi kase zaproponowali gratis powtórkę w poniedziałek ale ja już do nich nie wrócę.
Gin dzisiejsze badanie zasponsorowała w postaci wystawienia skierowania. Bo stwierdziła, że to niemożliwe skoro na monitoringu widziała i potwierdziła owulację tak jak i temperatura.
Jednak co wczoraj wypłakałam to moje
A co sie stało???