Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Jest piekny pecherzyk 2,5 cm i zarodek 0,66 cm z SERDUSZKIEM Wg mnie 6+6, wg USG 6+4. Jestem taka szczesliwa
Lozysko na przedniej scianie macicy, szyjka zamknieta, wszystko jest w porzadku
Dostalam dupka na wszelki wypadek, ale mam brac tylko przy ewentualnych krwiawieniach. Czuje sie dzieki temu bezpieczniej, bo w UK tego nie przepisuja nawet w razie zagrozenia (bylam w polskiej klinice).
Lady Savage, wszamanka, kaka470, Nadia83, Anet85, Anulka0407, evve, Lola83, kate88:), dobuska, CarPer, Olciuska, Jedna_z_Wielu, miśka1987, KarolaFasola, spioch, Existenz, AiCha4811, Pikselka, Fruska, Gigi, aria40, Gosia1989, anciaa lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie Śliczne maleństwo, aż się łezka kręci ze wzruszenia Jeszcze raz gratuluje serdecznie
Annie1981 lubi tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Annie pięknie!!!
Dziewczyny najpierw napiszę co u mnie, a potem będę Was nadrabiać z czytaniem, bo trochę szybka produkcja tu jest
Wczoraj byłam na akupunkturze... chwila relaksu, a na efekty jeszcze za wcześnie. Będę chodzić 3 razy w tygodniu przez kolejne 3 tygodnie...Akurat minie owulacja i będzie czekanie
Wczoraj też z M byliśmy na badaniach nasienia
Na początku wiadomo stres, ale jak weszliśmy do pokoju to już było fajnie Inaczej haha
I mam wyniki, które chyba na oko są dobre... diagnoza: normozoospermia.
Wrzucam fotkę podsumowania, może któraś z Was oceni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 21:33
dobuska, spioch, Jedna_z_Wielu, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
@Annie - tak się cieszę, gratuluję z całego serca i trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie!
Dziewczyny, czy zdarza Wam się płodny śluz kilka dni po owulacji? Niestety, nie mam testów owulacyjnych, więc nie moge sprawdzić, ale dzisiaj miałam bardzo rozciągliwy śluz, mimo że jestem już 6 dpo. Nigdy tak nie miałam, więc się zastanawiam, czy to może druga owulacja?Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:@Annie - tak się cieszę, gratuluję z całego serca i trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie!
Dziewczyny, czy zdarza Wam się płodny śluz kilka dni po owulacji? Niestety, nie mam testów owulacyjnych, więc nie moge sprawdzić, ale dzisiaj miałam bardzo rozciągliwy śluz, mimo że jestem już 6 dpo. Nigdy tak nie miałam, więc się zastanawiam, czy to może druga owulacja?
Druga owulacja nie moze miec miejsca az tak pozno po pierwszej. Jesli sa dwie owulacje to sa w oddziale kilku godzin od siebie. Nigdy w roznych momentach cyklu. Bo to wzrost hormonu decyduje o tym czy do owy dojdzie czy tez nie.
A moze masz zwyczajnie pozna owulacje??? Ale ja mam tez śluz rozciągliwy kilka dni po, jednak nie jest on az tak rozciągliwy jak ten przed owu...Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
CarPer, dzięki za odpowiedź. Zazwyczaj mam owulację między 11 a 14 dc, w tym cyklu test owulacyjny wyszedł mi 12 dc i OVU wyznaczyło mi owulację na następny dzień (choć ja biorę pod uwagę, że owulacja mogła przyjść również 14 dc, bo jeszcze tego dnia miałam śluz płodny, kłucie w jajniku i wzrost libido). Tak czy inaczej dziś mam 19 dc i to pojawienie się płodnego śluzu (typowe białko jaja) mnie zaintrygowało.
-
nick nieaktualny