Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lady Savage wrote:U mnie cykl bez owu, ale zostaje z wami az do @
skąd wiesz, że bez owu?
Kate, Dobuska, przytulam was!!!!
Ja mam partnerskie problemy więc też szansa na ciążę mała. Poza tym na monitoringu i na testach nie widać owulacji.
Ale kibicuję wam mocno
Dobuśka nie trać wiary!!!kate88:), dobuska lubią tę wiadomość
-
aria40 wrote:skąd wiesz, że bez owu?
Kate, Dobuska, przytulam was!!!!
Ja mam partnerskie problemy więc też szansa na ciążę mała. Poza tym na monitoringu i na testach nie widać owulacji.
Ale kibicuję wam mocno
Dobuśka nie trać wiary!!!
widzę po temperaturze, i braku jakiegokolwiek śluzu, zawsze miałam skąpo, bardzo skąpo, a teraz nic kompletnie. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2020, 14:28
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualnyLola83 wrote:o losie to jednak byl nieprawidlowy ten 0 przecinek coś tam !?
Współczuje Mam nadzieje, ze bedzie Ci wynagrodzone w prawidlowym, pozytywnym tescie ciazowym
Cyrk w XXI wieku taka pomyłka laboratorium. A już myślałam że zwariowałam,bo bardzo wyraźnie czułam tą owu hehe
pokazałam gin wykres i też obstawia w 5 dpo zagnieżdżenie. Namawiała mnie na bete w poniedziałek ale jak zobaczyła krwiak po pobraniu krwi to zwątpiłami_lejdi lubi tę wiadomość
-
Dobuska tule z całej siły! Nic się nie stało, bo uda się następnym razem i tyle!
Nie będę pisać, że za mało czuły test, bo jednak brak cienia w 13 dpo, choć się pewnie zdarza, bywa rzadko. Ja się boję nakręcania.
Clo tak postymuluje, że skończysz z bliźniakami jeszczedobuska lubi tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
Przesyłam niżej ładnie opisane normy proga. tylko dziewczyna się chlapnęła, powinno być "pomnożyć", a nie "podzielić". Potem się poprawiła w poście.
Jestem na bieżąco, bo gin mi powiedziała, że najlepszy prog do zajścia i utrzymania ciąży to min. 15 ng/ml. Ja dostanę luteinę jak będzie poniżej. to nie jest tak, że przy 10 sie nie da, ale po 5 nieudanych cyklach, juz warto grube rzeczy wykluczyć, więc jakby co będę łykać.
http://forum.gazeta.pl/forum/w,11916,57053518,57053518,Normy_progesteronu_chyba_rozszyfrowalam_.html14.04.2018 Théo -
nick nieaktualny