Luty testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady cudna księżniczka
Dobuska poruszyłaś bardzo ważny temat, fajnie, że mieliście taki cudowny wieczór.
Słyszałam, ze po seksie bez orgazmu są córeczki. Ciekawe ile w tym prawdy. W przydaku trzeciej by się zgadzało. Byłam tak zajęta płodzeniem, że totalnie zamknięta na przyjemność. Pierwszej i drugiej to nie mam pojęcia, bo wtedy częstotliwość serduszek była wysoka.
Zuza_22 tulędobuska, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
Ja też się cieszę, że Dobuska udało Wam spędzić fajowski wieczóra z bardzo dobrym seksem.
W sumie ja się Wam przyznam że od czasu ciąży w tym cyklu mam najlepszy seks na świecie, chyba to magiczna aura teściowej że podsłuchuje.
Aria w moim przypadku się sprawdziło z córką.dobuska, wszamanka, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Czytam codziennie ale się nie odzywam. 7dc i dopiero okres się skończył. Jutro wyniki i wizyta u giną i się szkole przed nią. Chce clo mam pozna owulacje i długie cykle. Przeczytam ze jajeczka mogą być "stare" przez pozna owu ile cło nie bierze się przy miesniakach bo od tego rosną szybciej. Internet naprawdę może nakrecic10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
U mnie dzis tez negatyw. Wiec czekam na @ I zaczynam nowy cykl prawdopodobnie na podwojnej dawce clo.
Ja naprawde czuje ze od czasu staran to sie bardzo z mężem do siebie zbliżyliśmy. Po kazdym serduszku czuje taka prawdziwa miłość i radość ze jestesmy tak blisko i razem. I jesli ktos kiedykolwiek mi powie ze dzieci rodzą sie z milosci to nie uwierzę .
jade na duze zakupy zapomnieć o smutkach.dobuska lubi tę wiadomość
-
CarPer wrote:U mnie dzis tez negatyw. Wiec czekam na @ I zaczynam nowy cykl prawdopodobnie na podwojnej dawce clo.
Ja naprawde czuje ze od czasu staran to sie bardzo z mężem do siebie zbliżyliśmy. Po kazdym serduszku czuje taka prawdziwa miłość i radość ze jestesmy tak blisko i razem. I jesli ktos kiedykolwiek mi powie ze dzieci rodzą sie z milosci to nie uwierzę .
jade na duze zakupy zapomnieć o smutkach.CarPer lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2020, 14:28
Lady Savage lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Kaka470 lay savage jedna z wielu – dziękuje
Domuska po twoim wspisie sama nabrałam ochoty na taki wieczór, choć przy @ to mało romatyczne hehe
W staraniach jestem nowa, a wasze rady to jak skarbnica wiedzyJedna_z_Wielu, dobuska, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2020, 14:28
Zuza_22 lubi tę wiadomość
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2020, 12:07
dobuska lubi tę wiadomość
-
Jedna_z_Wielu wrote:Dobuska a nawiązując do Twojej wcześniejszej wypowiedzi : Ty krewetki jesz,a jaje hoduję
Nie umieszczaj tej tempki, ona nie jest już wiarygodna.
Sen ma bardzo duże znaczenie jak i mierzenie o tej samej godzinie - 0,5 h. Inaczej temperatury nie będą wiarygodne i wyjdzie jedna wielka sinusoida;pZuza_22 lubi tę wiadomość
-
.
-
Jedna_z_Wielu wrote:Dzięki w takim razie nawet jako puste kułeczko ( ignorowana temp ) jej nie umieszczać ?
Hodowla taka dla mnie hihi - akwarystyka
Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczyny
nie było mnie przez weekend w domu, wyjechaliśmy w gości
wszystkim zaciążonymm gratuluję a z tymi co przyszła @ spotkamy się w marcu
ja jak w piątek odstawiłam dupka to od wczoraj mam zabarwiony na brązowo śluz. nie wiem co to oznacza, nigdy tak nie miałam. dziś, najpóźniej jutro powinna przyjść @. nie czuję się na ciążę, mówię Wam. jednak z tyłu głowy chodzi myśl, że jakby jednak się udało to czy to odstawienie dupka nie zaszkodzi? jak myślicie? jutro rano dla wszystkiego jeszcze zatestuję.
jedna_z_wielu my mamy z mężem akwarium z rybkami
dobuska ja biorę wit D w końskich dawkach. wyszedł mi duży niedobór a witamina D jest jedną z najważniejszych i uważana jest za witaminę płodności. przy twoich chorobach polecam bardzo zbadać i suplementować.
lady córka sama słodycz
lecę do kościoła laski!dobuska, Lady Savage lubią tę wiadomość
Zosia (TGA) 2014 Aniołek 2016
Po ponad dwóch latach jesteś
-
.
-
Dobuska fajne masz nastawienie i tylko pogratulowac no i zazdroszcze w sensie bardzo pozytywnym tak fajnego męża. Masz w nim wielkie oparcie a to najwazniejsze. Tworzycie super parke, bardzo sie kochacie i na pewno dzidzia sie zaraz u Was pojawi.
Sama nabralam ochoty na taka randke z mezem we dwoje z milym zakonczeniem
Tak w ogole to uwielbiam krewetkiJedna_z_Wielu, dobuska, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Zuza_22 wrote:Pytajac z jedna z wielu dziewczyny mogłybyście się wypowiedzieć jak duże ma znaczenie ilość snu? Bo bardzo bym chciała zacząć mierzyć od tego cyklu a nie ma szans na sen dłuższy niz te min 3h, a nawet jeśli to nie o tej samej godz
Sorki że się wtrącę Zaszłam w drugą ciążę gdy córka miała 7 miesięcy, a że do dziś nie przesypia nocy to wtedy moje pomiary temp były zwykle po ok 2 h snu, bo co tyle się budzimy.
Więc ja po prostu mierzyłam rano, absolutnie nie o tej samej godzinie ale zwykle około 6, bo o tej wstajemy. I jak np spałam od 4 do 6 to mierzyłam i zaznaczałam na wykresie, ale jeśli np o 4 była pobudka a kolejna o 5:30 a potem o 6:30 wstawałyśmy to mierzyłam o 5:30 i o 6:30 i po wstaniu wprowadzałam do wykresu temperaturę z pomiarem po większej dawce snu czyli z godziny 5:30 ALE jednocześnie zaznaczałam na wykresie by nie brać tego pomiaru pod uwagę. troche kombinowane, ale że moja młoda 3 h rzadko kiedy przespała to nie było innej opcji. A i nie dało sie pobudki przeprowadzić łagodniej, żeby np nie wstawać z łóżka, bo śpi w swoim pokoju na górze a my na dole, więc po takim chodzeniu juz jednak "czas" się zerował od położenia się do łózkaZuza_22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny za informacje . Jutro przedzwonie do klinik i nas zapisze na badanko arsenalu mojego M.
Dobuska super podejście, świetny wieczór mieliście. Aż zazdroszcze. My mieszkamy z teściami wiec takie wieczory mamy jak ich nie ma w domu. Chyba tego mi najbardziej brakuje...
Lady Savage masz śliczną córcie :* ❤️
Ja biorę witaminę D, bo ponad 2 lata temu wyszedł mi niedobór i endokrynolog powiedział ze witmina D ma duże znaczenie związane z tarczycą. Potwierdzam, wczesniej moja niedoczynność bardzo szybko postępowała, co 3 miesięczna kontrola i ciągle TSH wzrastało. Od 2 lat biore codziennie witaminę D i moje TSH trzyma sie na ładnych poziomach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2017, 13:45
dobuska, Lady Savage lubią tę wiadomość