Luty w kreseczki podkuty
-
WIADOMOŚĆ
-
PannaAnna35 wrote:Przyszła 🐒 niestety. A takie pokladalam nadzieję w tym kłuciu jajników itp...teraz wiem że I to nie będzie objawem. Smutno mi po prostu.
Byłam 2 raz u endo. Oficjalnie nam IO I biorę narazie Siofor 500.
Może to coś pomoże.
POZDRAWIAM Was cieplutkoPannaAnna35 lubi tę wiadomość
-
Juliet ja mam dziś świetny humor, wczoraj sobie popłakałam, ale dziś cyc do przodu i jazda!
Panna Anna przykro mi z drugiej strony- nowy cykl nowa nadzieja 🍀🍀 dobra dieta, ruch, suplementy i będzie dobrze 🤞PannaAnna35, Kacha_88, Juliet, Blanka1988, futuremama, mgielka lubią tę wiadomość
2/2023 💔 6tc poronienie
12/2021💙mamy pięknego, wymarzonego chłopca👶
2/2021 💔 6 tc poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
5/2020 💔 7 tc poronienie, łyżeczkowanie
Ona
29 lat
zapracowana mama
On
28 lat
bez nałogów
mało aktywny tryb życia
szczupły
01/2023 chcemy drugiego bobasa
Starania bez spiny, co będzie to będzie!
3/2021 klinika leczenia niepłodności -> jest ok -
PannaAnna cyc do przodu, nos do góry. Nowy cykl nowe możliwości, nowe objawy, ciągle nowa nauka. Grunt że masz endo który Cie prowadzi na dobrą drogę, dieta ruch, dbanie o ciało wynagradzi Ci ⏸kreseczkami - wierzę w to
Kira lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie jutro mam umowiona wizytę u ginekologa a jutro u mnie by był 7dpo jak myślicie zbadać się zrobić sobie usg? Czy jest sens? Jak myślicie? Ide jutro do tej pani ginekolog bo mam wysokie tsh i pewnie będzie też chciala tam na dół zajrzeć a dopiero u mnie jutro jest 7dpo
co o tym sądzicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2021, 23:38
-
nick nieaktualnyJustyna32 wrote:Dziewczyny mam pytanie jutro mam umowiona wizytę u ginekologa a jutro u mnie by był 7dpo jak myślicie zbadać się zrobić sobie usg? Czy jest sens? Jak myślicie? Ide jutro do tej pani ginekolog bo mam wysokie tsh i pewnie będzie też chciala tam na dół zajrzeć a dopiero u mnie jutro jest 7dpo
co o tym sądzicie? -
Oliwka91 wrote:Dopóki nie ma 🐵 nic nie jest jeszcze przesądzone
-
Oliwka91 wrote:Rozumiem, przykro mi i wiem jak się czujesz... Trzymaj się ❤️ napewno w końcu się pojawi ta druga kreska, tylko niestety niektórzy muszą dłużej na ten moment poczekać...
Ja też trochę liczę na ten cykl, bo mam zwiększona od miesiąca dawkę euthyroxu, dostałam duphastonu, castagnus i w dodatku potwierdzona owulacja i jeszcze pierwszy raz z kubeczkiem ;p a temperatura niższa niż w poprzednim cyklu 🤷 chociaż to jeszcze za wcześnie żeby ją oceniać to już się zaczęłam denerwować -
Dastiny wrote:No niestety ja już się nie łudzę, zbyt dobrze znam już swoje cykle. A najśmieszniejsze jest to że kilka ostatnich testowań miałam na testach cienie co okazało się niemożliwe bo przecież byłam obustronnie niedrożna a teraz jak autostrada w środku to nawet najcieńszy najjaśniejszy oszust nie wychodzi 🤦♀️
Kochana, jeszcze jest cień szansy! Poza tym, może Twój dzieć nie chce urodzić się w październiku, a w listopadzie to chętnie- dajmy mu szanse ❤️ Napewno się uda!25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Oliwka91 wrote:A który masz dzień po owu?
Dzisiaj chyba 12dpo, ale nie wiem dokładnie w którym dniu miałam owulację (wydaje mi się że między 19 a 21 dc). Nie mierzę temperatury i nie byłam na monitoringu. Tak obstawiam tylko po objawach i testach owu (ale też przegapiłam pik bo robiłam testy raz dziennie albo wogole nie było owulacji 🙁 kto to wie 😂