Luty w kreseczki podkuty
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina leć na betę 🍀 który masz DC?2/2023 💔 6tc poronienie
12/2021💙mamy pięknego, wymarzonego chłopca👶
2/2021 💔 6 tc poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
5/2020 💔 7 tc poronienie, łyżeczkowanie
Ona
29 lat
zapracowana mama
On
28 lat
bez nałogów
mało aktywny tryb życia
szczupły
01/2023 chcemy drugiego bobasa
Starania bez spiny, co będzie to będzie!
3/2021 klinika leczenia niepłodności -> jest ok -
nick nieaktualnyPaulina95 wrote:Tak kreska jasna pojawiła się w dwie minuty koło 5 przemieniła się na taką wlasnie jak ze zdjęcia.
Jak wcześniej robiłam testy i gdy nie było ciąży to była tylko i wyłącznie jedna kreska. Nie miałam sytuacji że miałam fałszywie pozytywny. Więc mam cichą nadzieję 🙈 -
Cześć kochane, chciałabym się zapisać na 28. na test.
Ze smutkiem, bo już myślałam, ze zostanę na styczniu..
Nie wiem naturalnie, czy mój cykl „wyrobi się” do tego momentu.
Lutego jeszcze nie ma, a gadania na 100 stron prawie, nie nadrobię chociaż wiem, ze gdzieś tam (gdzie? Jaki zakres stron? ) wywiązała się niezwykle interesująca dyskusja💥
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę jak najwiecej kreseczek Wam! I sobie.
-
Paulina95 wrote:Witajcie kochane!
Wiem że to lutowe kreseczki, ale chciałabym waszej opinii na temat mojego testu
Czy moglibyście mi pomoc? 🙈
https://zapodaj.net/7136a27833fac.jpg.html
I jak Potop to tym bardziej myślę Ze będzie dzidzia
Daj koniecznie jutro znać 😘 -
mgielka wrote:Cześć kochane, chciałabym się zapisać na 28. na test.
Ze smutkiem, bo już myślałam, ze zostanę na styczniu..
Nie wiem naturalnie, czy mój cykl „wyrobi się” do tego momentu.
Lutego jeszcze nie ma, a gadania na 100 stron prawie, nie nadrobię chociaż wiem, ze gdzieś tam (gdzie? Jaki zakres stron? ) wywiązała się niezwykle interesująca dyskusja💥
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę jak najwiecej kreseczek Wam! I sobie.
A dyskusja warta przeczytania ale który zakres stron to już sama nie wiem 💓😆 -
Otter wrote:Witaj mgiełko ❤️ ogromnie trzymam kciuki za Ciebie. Niech święty Walenty przyniesie Ci szczęście w lutym 🍀
Specjalnie dla Ciebie sprawdzilam- wątek erotyczny zaczyna się od strony 23. Miłej lektury 😊
Mimo, ze nastrój mam wyjątkowo pod psem, to nie mogę nie zauważyć, ze może w lutym dużo z Was mieć bobo z pingwinkiem.
Tez se sprawie.
To znaczy ze na forum OvuFriend są influencerki 🤪
Otter, Monika7, futuremama lubią tę wiadomość
-
Stysia16 wrote:Paulina leć na betę 🍀 który masz DC?
Gdybym mogła to bym poszła od razu, mieszkam w Holandii i tutaj to ciężko z Betą 🤦🤷
24dzien cyklu. Według kalendarzyka jutro powinna być miesiączka. Kupię test jutro i będę testować nawet 3 na raz 🙈Stysia16 lubi tę wiadomość
-
Lolipop wrote:Widać kochana widać. Tym bardziej jeśli wcześniej wychodziły ci cienie to tu też jest coś na rzeczy tylko test jakiś wadliwy że tak zabarwilo. SZkoda ze nie zrobiłaś od razu drugiego:)
I jak Potop to tym bardziej myślę Ze będzie dzidzia
Daj koniecznie jutro znać 😘
Właśnie dlatego nadal mam nadzieję 💪
Nie miałam drugiego i żałuję że nie kupiłam więcej, jutro nie popełnię tego błędu, jeśli 🐒 nie przyjdzie będę testować nawet do wieczora 😂
Tak właśnie tego przed okresem nie miałam, zawsze takie nie przyjemne uczucie, nawet podczas stosunku. A teraz to jakby mi ktoś tam wodę wlał 🤪
Oczywiście że dam znać, dziękuję za wsparcie 💕 -
nick nieaktualny
-
Paula krótkie cykle masz ja jutro też powinnam dostać okres, więc jestem z Tobą 🤞2/2023 💔 6tc poronienie
12/2021💙mamy pięknego, wymarzonego chłopca👶
2/2021 💔 6 tc poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
5/2020 💔 7 tc poronienie, łyżeczkowanie
Ona
29 lat
zapracowana mama
On
28 lat
bez nałogów
mało aktywny tryb życia
szczupły
01/2023 chcemy drugiego bobasa
Starania bez spiny, co będzie to będzie!
3/2021 klinika leczenia niepłodności -> jest ok -
Paulina95 wrote:Gdybym mogła to bym poszła od razu, mieszkam w Holandii i tutaj to ciężko z Betą 🤦🤷
24dzien cyklu. Według kalendarzyka jutro powinna być miesiączka. Kupię test jutro i będę testować nawet 3 na raz 🙈 -
Ja sobie siknę z rana, to będzie 10dpo, bo jutro mam miesięczną inwentaryzację i będzie sporo dźwigania, noszenia, przenoszenia i takie tam.. Ogółem nie spodziewam się fajerwerków, ale przynajmniej będę spokojniejsza.
Jeżeli chodzi o śluz, to ja w zaciążonym cyklu zauważyłam go dopiero 16dpo chyba 😂 czyli kilka dni po spodziewanej @ 🙈 co kobieta, to inne objawy, także nie ma co się porównywać 😉Lolipop lubi tę wiadomość
31.01.21 - cień ⏸🍀 10dpo
01.02.21 - ⏸ 🍀 11dpo
03.02.21 - beta 44 🤞🥰 13dpo
05.02.21 - beta 159 😍 ⬆️ 252% 15dpo
19.02.21 - 9:30 - nasze pierwsze spotkanie ❤ Maleństwo 4mm z bijącym serduszkiem 🥰
04.03.21 - kroplówki, dzidzia 1,39cm 😍
06.04.21 - USG 12+4 🤞zdrowy bobasek 6,70cm 🥰 prawdopodobnie chłopiec 💙😍
09.06.21 - USG 21+4 🤞Kazio waży 551 gram i jest zdrowym chłopcem 💙😍
26.07.21 - 1340g 🥰💙
13.08.21 - USG 30+5 🤞 synek waży 1989g
07.10.21 - 3920g 💙
13.10.21 - o 12:36 Kazio przyszedł na Świat 😍 4270g 59cm 💙
03.2020 💔 9tc poronienie zatrzymane
Starania od 04.2020
Nasienie:
Koncentracja 29,94 mln/ml (> 15mln/ml) ✔
Całkowita liczba 128,74 M/próba (> 39 M/próba) ✔
Ruch postępowy 58,49% (> 32%)✔
Ruchome 70,28% (> 40%) ✔
Morfologia 2% (> 4%) ➖
Zwiększona lepkość ➖ -
Stysia16 wrote:Paula krótkie cykle masz ja jutro też powinnam dostać okres, więc jestem z Tobą 🤞
No właśnie zazwyczaj miałam 27dni
Ale ostatnie 4 miesiące to były szalone cykle mi się trochę zbuntowały 😂
No to trzymam kciuki kochana by wredna 🐒 się nie pojawiła 💪 -
nick nieaktualnyOtter wrote:Dzień dobry 🙂
Jestem gapa 🤪🤪
Zapomniałam nastawić budzik na mierzenie tempki, a chyba jestem w okolicach Owu i to jest bardzo ważny pomiar 🙂 o 7:30 miałam temp. 36.48. czy ktoś wie jaka by była o 5:30?? To się liczy 0.05 czy 0.1 na godzinę? 🤔 Ktoś coś wie? Pomoże?? ☺️
U mnie wogole jakieś cuda w tym cyklu. Owulaki raz ciemnieją a raz błędną i żaden nie był jeszcze pozytywny. A po wyschnięciu wszystko bledsze nawet kreska kontrolna 😂 a zawsze miałam pozytywne w 13dc i przez kolejne dni takie mocne kreski jak na pik 🤭 i cały czas boli mnie lewy jamnik 😂 dzisiaj 14dc a ja nic nie wiem 😱
Systematycznie serdeszkujemy i na szczęście jutro mam wizytę to zobaczę na USG co tam się wyprawia 🧐 -
A ja z głupim pytaniem.. Czy testy super czuły Pink oszukuje.. Dziś zrobiłam bo do jutra biorę dupka więc jak to ja nie mogłam poczekać do wtorku z testowaniem tylko dziś zrobiłam i o dziwo zobaczyłam cien i budzę mojego K myślałam że będzie wściekły bo to było o 3.50 a ten mówi że też widzi że coś tam jest.. Zdjęcia nie mogę zrobić bo mam ujowy aparat ale mam plan kupić jutro test jeszcze jeden i zrobić we wtorek.. Czy jeśli byłby pozytywny to odstawiać dupka czy ciągnąć go dalej? Nie wiem co myśleć.. 🤷♀️Tak się tym dzisiaj zaskoczyłam że pomyślałam że to wada fabryczna i 3 razy pytałam K czy też widzi i on mówi do mnie Magda okularów nie masz czy co tam jest linia normalna bladą linia.. A ja na to idę z psem 😅😅🤪tak się zestresowałam mówię wam..
Blanka1988 lubi tę wiadomość