Luty w kreseczki podkuty
-
WIADOMOŚĆ
-
Ladinola wrote:Odebrałam wyniki. Ciąży nie ma, czekam na okres. W ogólnych badań dwa lekkie niedociągnięcia organizm ma.
I jaki plan? Znikasz na wątek o invitro czy narazie nic nie będziecie robić ?25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualnyMartyna33 wrote:I jaki plan? Znikasz na wątek o invitro czy narazie nic nie będziecie robić ?
CestLaVie, Stysia16, mgielka lubią tę wiadomość
-
Ladinola wrote:Na wątek in vitro nie mam co przechodzić bo nie mam nic z tym wspólnego, nie stać nas. Raczej skupimy się na większym zabezpieczeniu jak na razie. Jak będziemy w połowie remontu starego domu do, którego niedługo się przeprowadzamy to zaczniemy na nowo się zastanawiać co dalej ze staraniami. Zostanie tak jak było, będziemy skupiać się na realizacji naszych marzeń i celów. Może spróbujemy się starać jak skończę studia.
Rozumiem, w takim razie życzę wam powodzenia i żeby w końcu kiedyś wymarzony dzidziuś się pojawił A, i jak najmniej kłótni przy remoncie domku 😂25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Ladinola wrote:Pierwsze diety mają właśnie na celu naukę zdrowych nawyków. Z czasem nie musimy liczyć kalorii bo już orientacyjnie wiemy co i ile możemy zjeść.
Szkoda tylko że nie na każdego to działa. Np moja znajoma już przerobiła parę tych diet i nic jej to nie nauczylo🤣 mimo iż wie to szybko po takiej Diecie wraca do coli chipsów i słodyczy o poznej porze😆 i zaś jest większą jak była.. Się widziałam z nią ostatnio.
Ona mi mówi że ma niby o tyle trudniej że nie chce jej się drugie tyle stać w. Kuchni by dla Siebie osobno gotować także się zastanawiam co ta jej rodzinka je 😆
Warto zadbać o zdrowe nawyki szczególnie również jak się ma dzieci które tym wsiąkają niestety -
nick nieaktualnyMartyna33 wrote:Rozumiem, w takim razie życzę wam powodzenia i żeby w końcu kiedyś wymarzony dzidziuś się pojawił A, i jak najmniej kłótni przy remoncie domku 😂
-
nick nieaktualnyLolipop wrote:Z tym też się zgadzam.
Szkoda tylko że nie na każdego to działa. Np moja znajoma już przerobiła parę tych diet i nic jej to nie nauczylo🤣 mimo iż wie to szybko po takiej Diecie wraca do coli chipsów i słodyczy o poznej porze😆 i zaś jest większą jak była.. Się widziałam z nią ostatnio.
Ona mi mówi że ma niby o tyle trudniej że nie chce jej się drugie tyle stać w. Kuchni by dla Siebie osobno gotować także się zastanawiam co ta jej rodzinka je 😆
Warto zadbać o zdrowe nawyki szczególnie również jak się ma dzieci które tym wsiąkają niestety -
meraja90 wrote:Dziewczyny takie pytanie z innej beczki 🙈 jaki macie śluz przed miesiączka? Bo od owulacji mam cały czas bieliznę/ wkładki w takim białym mlecznym śluzie i nie wiem czy to normalne 😅 ostatnia miesiączkę miałam wywoływana lekami po 2msc nieobecności i już nie kojarzę jak to było 😅🤭
-
nick nieaktualnyLolipop wrote:Ja na ciąże miałam śluz wodnisty od 9dpo. Mokro. A tak mleczny rzadszy czy mleczny. Każdy indywidualnie często widzę
-
Ladinola wrote:Ja właśnie teraz tak zaczęłam od dwóch dni już myśleć, że nie będzie ciąży, bo śluz zmarniał zrobił się mega kremowy i bardzo było go mało, tak typowo na okres.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2021, 14:02
-
nick nieaktualnyLolipop wrote:To tak też mam. Na ciąże mnie zalewalo. Dosłownie czułam jak wylatuje ale człek myślal sobie.. Może tym razem będzie inaczej.. Przeciez sa babeczki które mają sucho a ciąża jest 🤣
-
nick nieaktualnyOtter wrote:Witamy na wątku lutowym 🙂
U mnie też ten sam problem. Owulaki blade, dzisiaj spadek więc myślę że jestem przed Owu. U Ciebie bym wnioskowała że Owu jest między 13dc a dzisiaj albo jutro 🙂CestLaVie, Blanka1988 lubią tę wiadomość
-
Ladinola wrote:Ja właśnie teraz tak zaczęłam od dwóch dni już myśleć, że nie będzie ciąży, bo śluz zmarniał zrobił się mega kremowy i bardzo było go mało, tak typowo na okres.
Ja tak mam na okres. Śluzu mniej, a jak już to woda.[/url]
ja 33, on 33 - starania od maja 2020, główne od października 2020
NAPROTECHNOLOGIA-start paź 2021
|| 15.01. 2022 (9dpo) 20cs !!!
17.01. bHCG 96,84, prog 62,50 (11dpo)
19.01. bHCG 285,35 prog 63,50 (13 dpo)
21.01. bHCG 672,42 (15 dpo)
26.01. 4t+6 pęcherzyk ciążowy 5mm z pęcherzykiem zółtkowym
16.02. 8t+2 z usg, dziecko z serduszkiem, 1,84 cm
16.03. 12t+2 - 5,84 cm dziecka prenatalne ok, niskie ryzyko wad genetycznych
13.04. 16t+2 - 10,1 cm, to chłopiec !
13.05. 20t+4 - 352 g, połówkowe ok
08.06. 24t+2 - Cezary ma 709 g !
07.07. 28t+2 - III prenatalne ok, 1209 g
10.08. 33t+2 - Czarek waży 2500g -
Paulina95 wrote:Witajcie kochane!
Wiem że to lutowe kreseczki, ale chciałabym waszej opinii na temat mojego testu
Czy moglibyście mi pomoc? 🙈
https://zapodaj.net/7136a27833fac.jpg.html
Chyba pozytyw 😋 po cichu gratuluję ![/url]
ja 33, on 33 - starania od maja 2020, główne od października 2020
NAPROTECHNOLOGIA-start paź 2021
|| 15.01. 2022 (9dpo) 20cs !!!
17.01. bHCG 96,84, prog 62,50 (11dpo)
19.01. bHCG 285,35 prog 63,50 (13 dpo)
21.01. bHCG 672,42 (15 dpo)
26.01. 4t+6 pęcherzyk ciążowy 5mm z pęcherzykiem zółtkowym
16.02. 8t+2 z usg, dziecko z serduszkiem, 1,84 cm
16.03. 12t+2 - 5,84 cm dziecka prenatalne ok, niskie ryzyko wad genetycznych
13.04. 16t+2 - 10,1 cm, to chłopiec !
13.05. 20t+4 - 352 g, połówkowe ok
08.06. 24t+2 - Cezary ma 709 g !
07.07. 28t+2 - III prenatalne ok, 1209 g
10.08. 33t+2 - Czarek waży 2500g -
Ladinolaa podziwiam Twój spokój i optymizm Najważniejsze, że po badaniach wiesz już na czym stoisz i że wszystko jest w porządku w organizmie
Oddzywaj się i to nawet często
Paulina95 wynik odczytany w dobrym czasie? Mi taka dziwna kreska pokazała się jak odczytałam już po czasie i ciąży u mnie nie było Ale jeśli wszystko ok to już powoli można się cieszyć i dla potwierdzenia zrobić jeszcze jeden test jutro lub za dwa dni 🤞🤞🤞Ladinola lubi tę wiadomość
2/2023 💔 6tc poronienie
12/2021💙mamy pięknego, wymarzonego chłopca👶
2/2021 💔 6 tc poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
5/2020 💔 7 tc poronienie, łyżeczkowanie
Ona
29 lat
zapracowana mama
On
28 lat
bez nałogów
mało aktywny tryb życia
szczupły
01/2023 chcemy drugiego bobasa
Starania bez spiny, co będzie to będzie!
3/2021 klinika leczenia niepłodności -> jest ok -
Stysia16 wrote:Ladinolaa podziwiam Twój spokój i optymizm Najważniejsze, że po badaniach wiesz już na czym stoisz i że wszystko jest w porządku w organizmie
Paulina95 wynik odczytany w dobrym czasie? Mi taka dziwna kreska pokazała się jak odczytałam już po czasie i ciąży u mnie nie było Ale jeśli wszystko ok to już powoli można się cieszyć i dla potwierdzenia zrobić jeszcze jeden test jutro lub za dwa dni 🤞🤞🤞
Przez parę dni robiłam testy i wychodzily mi cienie
Na zdjęciach nie widać ale w rzeczywistości wyglądają ładnie. Dzisiaj po zrobieniu tego troszkę mnie to zainteresowało. Bo jednak kreska już jest widoczna. Myślę że tak, ponieważ przed okresem zawsze miałam tak zwana Saharę a teraz od jakiegoś tygodnia czuję jakbym miała przepraszam za słowo tak zwany Potop. Jutro zrobię kolejne testy, mam nadzieję że to w końcu ta wyczekiwana kreseczka 🙈Lolipop, Monika7 lubią tę wiadomość
-
Stysia16 wrote:Ladinolaa podziwiam Twój spokój i optymizm Najważniejsze, że po badaniach wiesz już na czym stoisz i że wszystko jest w porządku w organizmie
Paulina95 wynik odczytany w dobrym czasie? Mi taka dziwna kreska pokazała się jak odczytałam już po czasie i ciąży u mnie nie było Ale jeśli wszystko ok to już powoli można się cieszyć i dla potwierdzenia zrobić jeszcze jeden test jutro lub za dwa dni 🤞🤞🤞
Tak kreska jasna pojawiła się w dwie minuty koło 5 przemieniła się na taką wlasnie jak ze zdjęcia.
Jak wcześniej robiłam testy i gdy nie było ciąży to była tylko i wyłącznie jedna kreska. Nie miałam sytuacji że miałam fałszywie pozytywny. Więc mam cichą nadzieję 🙈Lolipop, Monika7 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny