MACA - czy taka super?
-
WIADOMOŚĆ
-
Na mnie maca nie działa zupełnie,biorę prawie dwa miesiace i stwierdzam że jest to jedno wielkie g....Szkoda na to pieniędzy, lepiej kupić sobie za to coś innego na pocieszenie...a co do ciąży w końcu mam już dziecko więc nawet jeśli się nie uda to tragedii nie będzie.Trzymam za Was kciuki dziewczynymagda1980
-
Musze sięz wami podzielić opinią na temat baby and mama med - juz zauważyłam róznicę - tzn po raz pierwszy mogłam zaobserować jaki rodzaj sluzu mam bo zawsze miałam taki sam a teraz wreszcie zobaczyłam ze jest inny niz zwykle i jest taki jak powinien byc zdrowy śluz z dni poprzedzających owulację także jestem pełna nadziei bo cos ie ruszyło
-
Hej dziewczyny. U nas niestety Maca zupełnie się nie sprawdziła. Brał mąż ale zupełnie nie było żadnych efektów. Opakowanie dokończone mineło troche czasu ale niestety zupełnie żadnych odczuć nawet najmniejszych szkoda bo bardzo liczyłam na to cudo.
-
nick nieaktualnymagda1980 wrote:U mnie nie było żadnych efektów, tak jakbym łykała jałowy proszek...może jak ktoś bardzo chce i sobie wmawia że to działa to naprawdę działa... nie wiem, ja pasuję, szkoda kasy
-
Zgadzam się, nie mówię że na nikogo nie działa, na mnie i na kilka dziewczyn z forum akurat nie...na libido nie działa na pewno przynajmniej w moim przypadku,nie widzę żadnej różnicy poza tym co było. Ale życzę Wam dziewczyny wytrwałości i powodzeniamagda1980
-
Tutaj macie spory art. odnosnie maca.http://new.uncaria.pl/blog/maca_-_korzen_o_wielkich_mozliwosciach.aspx?id=11 Jest to preparat naturalny, nie ma skutków ubocznych nie istnieje ryzyko przedawkowania. Na efekty po kilku dniach nie ma co liczyc. Zreszta myśle ze moga nie byc zauwazalne dla nas golym okiem a wyjda w wynikach badan.
Przy obecnej modzie na super foods czesto spada jej jakosc, dlatego radze kupowac maca organiczne z certyfikatem i najlepiej nie produkowane w chinach. Ja swoje kupiłam na amazon firmy sevenhills organics.
Ja swoja porcje dodaje do swiezo wyciskanego soku ( banan, 2x pomarancza i jabłko). Osobiscie smak mi nie przeszkadza, sok jest słodki. Maca zmienia nieco jego smak ale ogólnie jest ok.
Osobiscie uwazam ze na efekty trzeba czekac nawet kilka mc. Nalezy tez zwraca uwage na diete. Bo jesli maca zapijamy cola, jemy duzo slodyczy i przetworzonych produktów to na cuda nie ma co liczyc. Ja juz na ciąże nie licze kilka mc brania leków rozwaliło mi cykle totalnie, mam przestmulowane jajniki i sporo problemów prze to.
Jestem na diecie weganskiej by odzyskac zdrowie i tylko tego oczekuje. Pozdrawiam starajace sie i zycze powodzenia -
asia780206 wrote:Witam ponownie drogie Panie. Na początku lutego kończę 37 lat i dostałam najwspanialszy prezent na te urodziny. Dwie kreseczki na teście. Tym razem się uda-wiem to.
asia780206 lubi tę wiadomość
magda1980 -
nick nieaktualny
-
Chyba jednak zainwestuję w tą macę... Tym bardziej, że mój Luby jest w trakcie rzucania palenia, spadło mu libido i chęć na cokolwiek, może z czasem pomoże, a zwłaszcza jego plemnikom, które były do tej pory cały czas podtruwane tytoniem... Ja nie palę, nie piję, staram się zdrowo odżywiać, też przetestuję macę, bo w sumie nie zaszkodzi, a kto wie, może wspomoże...
-
My pijemy proszek z Maca, ja i mój mąż. Ja mam zdecydowanie lepsze samopoczucie, mam więcej energii, mąż również. Ja Mące dodaje do jogurtu jagodowego - polecam, prawie w ogóle nie czuć smaku. Inaczej nie wypije ani nie zjem ja polecam, na pewno nie zaszkodzi. Ja bede pić bo lepiej się czuje mamy Maca z Rainforest
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000)