Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Ooo 100 strona. Pisze, pisze to może zafasoluje
Ja mieszkam za bardzo w centrum miasta i boćków tu nie zobacze. Ale moze w wknd nad jeziorko pojedziemy to tam jest ich duzo. Moze tym bocianom trzeba do gniazda sie zakraśćMARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Ewa99 wrote:słoneczna naprawdę piękny wykres
ja mam całe gniazdo boćków w ogrodzie, jakoś nam nie chcą jeszcze nic przynieść, może zarezerwowały już coś dla ciebieewcia21k lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Kochane moze mi pomozecie, bo to sie robi coraz bardziej dokuczliwe. Od wczoraj dokucza mi taki dziwny bol w piersiach. Takie jakby mi ktos tam imadlem czy czyms wiercil. Nie podczas dotyku, tylko normalnie, w srodku. Czy to kwalifikowac jako bol piersi? Czy to jest cos niepokojącego? Jest to wkurzajace, bo siedze, siedze a tu mnie wierci, takie mega kłucie.
I jeszcze jedno pytanko. Dzis mam dzien zadawania pytan
Otoz chcialabym, po wczorajszym , dzis poprawic.
Czy myslicie ze podanie mezowi kawy lub jakiegos energetyka go jakos wspomoze? Bo On nie daje rady dzien po dniu, raz nam sie udalo 2 cykle temu, i to po kilku dobrych miesiacach. Tzn wszystko fajnie jest, ale ja bym chciala zeby skonczyl, a nie sam seks bo On nie moze skonczyc Nie mam pomysluWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 14:32
-
Ja ostatnio widziałam kołującego nad łąką i go wołałam cip,cip a mąż mówi co ty głupia jastrzębia wołasz,żeby ci dziecko przyniósł?
Z daleka na prawdę wyglądał jak bocianRubi, kwiatuszek789, Daisy, M4DZI4, Lila84 lubią tę wiadomość
-
ewcia21k wrote:To i ja napiszę
Ofelaine zatestuj nawet jutro,a nóż?
Właśnie jak sobie to uświadomiłam, że mogę zatestować wcześniej niż zakładałam to aż mnie ściska ze strachu czy ekscytacji, nie wiem jeszcze nigdy nie testowałam jedyny moje objawy to mega wzdęcie brzucha, większy apetyt i ból podbrzusza ale delikatny. Nie czuję się na ciąże -
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:Kochane moze mi pomozecie, bo to sie robi coraz bardziej dokuczliwe. Od wczoraj dokucza mi taki dziwny bol w piersiach. Takie jakby mi ktos tam imadlem czy czyms wiercil. Nie podczas dotyku, tylko normalnie, w srodku. Czy to kwalifikowac jako bol piersi? Czy to jest cos niepokojącego? Jest to wkurzajace, bo siedze, siedze a tu mnie wierci, takie mega kłucie.
Może coś jest na rzeczy? -
nick nieaktualny
-
Ofelaine wrote:Właśnie jak sobie to uświadomiłam, że mogę zatestować wcześniej niż zakładałam to aż mnie ściska ze strachu czy ekscytacji, nie wiem jeszcze nigdy nie testowałam jedyny moje objawy to mega wzdęcie brzucha, większy apetyt i ból podbrzusza ale delikatny. Nie czuję się na ciąże
-
Daisy wrote:
I jeszcze jedno pytanko. Dzis mam dzien zadawania pytan
Otoz chcialabym, po wczorajszym , dzis poprawic.
Czy myslicie ze podanie mezowi kawy lub jakiegos energetyka go jakos wspomoze? Bo On nie daje rady dzien po dniu, raz nam sie udalo 2 cykle temu, i to po kilku dobrych miesiacach. Tzn wszystko fajnie jest, ale ja bym chciala zeby skonczyl, a nie sam seks bo On nie moze skonczyc Nie mam pomyslu
ja bym raczej postawiła na jakiś dodatkowy bodziec
tzn w trakcie już, jak sobie poszalejecie, to żeby pomóc w tej końcówce, tylko musisz wymyślić co Twojemu mężowi może przypaść do gustuWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 14:36
Ewa99 lubi tę wiadomość
-
Aga241 wrote:Mam podobne pytanie jak Ofelaine. Kończę dziś 31 dzień cyklu, ( długosc cykli 30-34 ) myślicie że mogłabym już wykonać test ?