X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
Odpowiedz

Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie

Oceń ten wątek:
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Tempka może spasc w dniu @ ale nie musi, może np w 2dc dopiero spaść.
    a te wstązeczki chyba zmieniają sie w zaleznosci od ilosci postów. Wraz z nimi zmienia sie to, ze jesteś 'kolezanka' pozniej 'przyjaciólka', 'ekspertka', 'autorytet' czy jakos tak :)

Oczywiscie tak doczytalam post, ze sie nie wypowiedzialam na ten temat :D
    Mua zobacz sobie w galerii jakie dziewczyny mają wykresy, zobaczysz jak ta tempka lubi platac figle - niektore z nas nawet przy spadku mają zielono na koncu :)

kwiatuszek789 lubi tę wiadomość

• kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uzupełniłyśmy sie w takim razie :)

Daisy lubi tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Poczytaj :)

http://badanie-nasienia.pl/pl/o-badaniu-nasienia/leukocyty-w-nasieniu/

Daisy, poczytałam ale tak: posiew nasienia wyszedł ujemny, nie ma żadnych bakterii, wszystkie inne przyczyny leukocytospermii (palenie papierosów, marihuany etc.) też nie występują... więc nie wiem co o tym sądzić

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane Bella82 miala rano dzis druga kreseczkę, ale po kilku minutach :) Mam nadzieję że beta bedzie szczesliwa! No i zeby przyszla sie pochwalic potem :)

ewcia21k lubi tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Daisy, poczytałam ale tak: posiew nasienia wyszedł ujemny, nie ma żadnych bakterii, wszystkie inne przyczyny leukocytospermii (palenie papierosów, marihuany etc.) też nie występują... więc nie wiem co o tym sądzić

A moze jakis blad lab? Macie mozliwosc powtorzyc badanie nasienia ogolne w innym labku? Mysle ze warto by bylo. Znowu wracam do kwestii oszukiwania w klinikach by zbijac kase z pacjentów. Nie twierdze, ze tak jest, ale skads sie te opinie w koncu wziely.

Tamka lubi tę wiadomość

• Mua Przyjaciółka

Wysłany: 6 maja 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bardzo dziękuję za odpowiedzi i miłe przywitanie :)
    temp. mierzyłam od początku cyklu, ale w różnych godzinach hehe wykasowałam te bzdury już ;)
    myślałam, że te bordowe wstążki to są ciężaróweczki :D hehe, wyszło szydło z worka jaka jestem inteligentna :P
    patrzyłam na te wykresy i wszędzie widziałam tylko wysokie temperatury :/
    jeżeli chodzi o objawy to w poprzedniej ciąży pamiętam, że strasznie ale to straaaszliwie bolały mnie piersi jednak wtedy jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży bo za tydzień dostałam okres no i kto by pomyślał... :) ech daaawne dzieje

• Daisy Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mua patrze na Twoj wykres i mysle ze jeszcze nic straconego, kto wie moze bedziesz odbijac na implantacje.
    Mam pytanie do Ciebie odnosnie szyjki..bo u 'ródek' zazwyczaj szyjka pozostaje juz zawsze leciutko otwarta, co sprawia ze ciezko jest ocenic jej otwartosc. Nie masz z tym problemu? Bo widze masz piekne notatki, ja kompletnie nie zauwazam zeby byla zamknieta moja szyjka. Wiem tylko kiedy jest mega spuchnieta i to wszystko :D

Ja dla pewnosci sprawdzilam tez wykresy i od razu na pierwszej stronie wyskoczyl mi wykres ze spadkiem i na zielono jest oznaczone, dopiero potem odbicie. Mysle ze za pare dni wszystko sie u Ciebie wyjasni :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 13:37

Mua lubi tę wiadomość

• M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kobitki w ten piękny dzionek :) a ja dziś głupia myslałam że mam plamienie implantacyjne ( różowy ślad na wkładce) a okazało się że u koleżanki różowy papier toaletowy farbuje he he, ale psikus, akurat teraz :p

ewcia21k, Daisy, Rybeńka, Mua, Rubi, kierzynka, Lila84, kasiatoja, rotaszek lubią tę wiadomość

relgh371ssmqv4f3.png
  • ewcia21k Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M4DZI4 wrote:
    Witam kobitki w ten piękny dzionek :) a ja dziś głupia myslałam że mam plamienie implantacyjne ( różowy ślad na wkładce) a okazało się że u koleżanki różowy papier toaletowy farbuje he he, ale psikus, akurat teraz :p
    Dobre! :)

Nasz Madziulek kochany-zasnęła w 35tc.16.12.2013r.(*)
    aniolek-dziecko.gif
    Czekamy na Alicję :D
    ad68819281.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M4DZI4 wrote:

Ale schizy mozna dostac :D :D :D

kasiatoja lubi tę wiadomość

• M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niom, można się zeschizowac.ale dobrze że jej gacie białe też pofarbowały to przynajmniej nie muszę już o tym myslec i nie potrzebnie sobie nadzieji robic :P

relgh371ssmqv4f3.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie, zmierzylam sobie z ciekawosci temperature i mam 37,7 !

( juz sie denerwuje ze zaraz spadnie na @)
    tak bardzo bym chciala:(

Daisy lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • Mua Przyjaciółka

Wysłany: 6 maja 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy ja miałam cesarkę to może dlatego :) ale jeżeli chodzi o szyjkę to w tym cyklu wyjątkowo miałam śluz płodny tylko raz i to w bardzo niewielkiej ilości, ale wydaje mi się ze co "zasługa" tego żelu conceive plus (nie jestem z niego zadowolona)a szyjka wyjątkowo mało otwarta, ale jajniki ojjj czułam...
    M4DZI4 - rozbawiłaś mnie okrutnie :D

Wysłany: 6 maja 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna mierzenie teraz tempki nic nie da bo ona zmienia sie w ciagu dnia. Nie sugeruj sie tym ze jest wysoka, rano miałas ładna wiec ciesz sie nią :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz jak to kobieta- chcialabym bardzo :)

Mua, Anutka lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna no powiem Ci, że u mnie po słonecznej ulicy latają bociany codziennie :) Mysle ze przyniesie Ci to szczescie i mi oczywiscie tez :) No i wszystkim też rzecz jasna! Też też też :D

Wykres masz ksiązkowy normalnie no! <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 14:03

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszku widze ze sledzisz moje losy!:)

kwiatuszek789 lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • Mua Przyjaciółka

Wysłany: 6 maja 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja po południu miałam przeważnie powyżej 37 teraz wiem, że jest to niewymierne :(

Wysłany: 6 maja 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    kwiatuszku widze ze sledzisz moje losy!:)
    śledze, śledze bo tak jak Daisy pisze - wykresik masz ksiązkowy i az Ci go zazdroszcze :) ale kciuki trzymam za Was wszystkie i za piękne <3 :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Mua Przyjaciółka

Wysłany: 6 maja 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..ale żeby nie było 3mam mocno kciuki i pewnie nie tylko ja ;)

Anutka lubi tę wiadomość

‹‹ 96 97 98 99 100 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ