Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:I jeszcze jedno pytanko. Dzis mam dzien zadawania pytan
Otoz chcialabym, po wczorajszym , dzis poprawic.
Czy myslicie ze podanie mezowi kawy lub jakiegos energetyka go jakos wspomoze? Bo On nie daje rady dzien po dniu, raz nam sie udalo 2 cykle temu, i to po kilku dobrych miesiacach. Tzn wszystko fajnie jest, ale ja bym chciala zeby skonczyl, a nie sam seks bo On nie moze skonczyc Nie mam pomyslu
próbowałaś inne pozycje itd?
posłużę się obrazkami, ale mój np jak nie moze długo dojść (głównie po alkoholu)
to te dwie pozycje "załatwiają sprawę" w moment
http://cdn14.se.smcloud.net/t/pics/thumbnails/2009/01/20/POZYCJA_STRUNA_EN_768x0_rozmiar-niestandardowy.jpg
http://cdn21.se.smcloud.net/t/pics/thumbnails/2009/01/20/POZYCJA_LABEDZ_EN_768x0_rozmiar-niestandardowy.jpg
ta druga trochę inna, ale z szefem za rogiem, nie mam czasu na poszukanie odpowiednieg obrazka
dokładniej to jego nogi wyprostowane, twoje też. po prostu podtzrymuj się na ramionach i unoś biodra,
zostaje jeszcze stymulacja w inne sposoby, ale nie wiem co preferujecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 14:46
Tamka lubi tę wiadomość
-
Ewa99 wrote:próbowałaś inne pozycje itd?
posłużę się obrazkami, ale mój np jak nie moze długo dojść (głównie po alkoholu)
http://cdn14.se.smcloud.net/t/pics/thumbnails/2009/01/20/POZYCJA_STRUNA_EN_768x0_rozmiar-niestandardowy.jpg
http://cdn21.se.smcloud.net/t/pics/thumbnails/2009/01/20/POZYCJA_LABEDZ_EN_768x0_rozmiar-niestandardowy.jpg
ta druga trochę inna, ale z szefem za rogiem, nie mam czasu na poszukanie odpowiednieg obrazka
dokładniej to jego nogi wyprostowane, twoje też. po prostu podtzrymuj się na ramionach i unoś biodra,
zostaje jeszcze stymulacja w inne sposoby, ale nie wiem co preferujecieEwa99 lubi tę wiadomość
-
ewcia21k wrote:Ja tak miałam rok temu,jak z Madzią w ciąży byłam.
Może coś jest na rzeczy?
Że tak powiem, przeczytałam Twoj pamiętnik Kochana. Pozwolę sobie nic nie pisać, bo nawet nie wiem co.
Wiesz ale ja teoretycznie jestem przed owu..albo w trakcie nie wiem, testy owu juz prawie pozytywne wiec wyrzut LH tuz tuz, ale czy owu bedzie nie wiem, ale ten bol to taki az miazdzacy. Moze to hormony szaleją? -
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:Czy myslicie ze podanie mezowi kawy lub jakiegos energetyka go jakos wspomoze? Bo On nie daje rady dzien po dniu, raz nam sie udalo 2 cykle temu, i to po kilku dobrych miesiacach. Tzn wszystko fajnie jest, ale ja bym chciala zeby skonczyl, a nie sam seks bo On nie moze skonczyc Nie mam pomyslu
Daisy lubi tę wiadomość
-
Gdzies ostatnio przeczytalam, zeby na godzine przed stosunkiem wypic szklanke coli. Tyle ze to ma dac kopa żołnierzykom aby sie ladnie wstrzeliły a nie mężowi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 14:54
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Ewa99 wrote:próbowałaś inne pozycje itd?
zostaje jeszcze stymulacja w inne sposoby, ale nie wiem co preferujecie
Kochana no usmialam sie Szef za plecami a Ty takie rzeczy na kompie A jak sie na serwerze historia zapisuje?
Ta pierwsza pozycja to z wczoraj Kurcze zla bylam bo wyszedl, a ja mialam wrazenie ze wszystko ze mnie wylecialo i panika, bo przeciez jemu sie nie uplynnia ponoc to mialam wrazenie ze wszystko wypadlo i poszlo na straty Potem sie obrocilam na plecy i dramat
Ta druga pozycja tez mi znana oczywiscie, moze sprobuje faktycznie :p
Nie bylo do tej pory chyba az takiej potrzeby, uszanowalam to, ze On co drugi dzien najczesciej i basta, jakos nie robilam z tego tytulu problemu, no ale sa takie dni, gdzie wypadaloby dbac o to by owu nie ominacEwa99 lubi tę wiadomość
-
Ofelaine wrote:A mnie pozycja od tyłu krępuję jakoś ;/ głupek może jestem ale nie potrafię się wtedy odprężyć
Mnie od tyłu (na pieska) za to boli, przez te szyjke nie w te strone. Mam wrazenie ze z wiekiem sie to nasila. Albo moze mi sie wydaje przez rozmiar, ze tak powiem, bo kiedys jak uprawialam seks, to mnie nie bolalo, w kazdym razie nie az tak. Czasem az zaciskam zeby bo kurcze maz tak lubi a za kazdym razem nie moge mowic wez zostaw bo boli Ale w tej pozycji chwila i wtedy koniec, to jakos sie 'przemeczam'
Kochane pamietajcie o kwasie foliowym!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 14:57
Ancolek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyz tym niewychodzeniem to mój się sam zorientował, w sumie to kumpel mu kiedyś na ego wjechał, bo wie, ze się staramy, a nam nie wychodzi (on już 2 bobaska ma w drodze) tekstem "no co ty stary nie umiesz? nogi do góry, zalej do pełna i zatkaj"
Daisy, Tamka, M4DZI4, Lila84, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:Kochane moze mi pomozecie, bo to sie robi coraz bardziej dokuczliwe. Od wczoraj dokucza mi taki dziwny bol w piersiach. Takie jakby mi ktos tam imadlem czy czyms wiercil. Nie podczas dotyku, tylko normalnie, w srodku. Czy to kwalifikowac jako bol piersi? Czy to jest cos niepokojącego? Jest to wkurzajace, bo siedze, siedze a tu mnie wierci, takie mega kłucie.
I jeszcze jedno pytanko. Dzis mam dzien zadawania pytan
Otoz chcialabym, po wczorajszym , dzis poprawic.
Czy myslicie ze podanie mezowi kawy lub jakiegos energetyka go jakos wspomoze? Bo On nie daje rady dzien po dniu, raz nam sie udalo 2 cykle temu, i to po kilku dobrych miesiacach. Tzn wszystko fajnie jest, ale ja bym chciala zeby skonczyl, a nie sam seks bo On nie moze skonczyc Nie mam pomyslu
ja gdzies czytalam, ze facet na godzine przed szklanka coli lub kawy - jest moc!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 15:05
Daisy lubi tę wiadomość
-
Daisy wrote:Mnie od tyłu (na pieska) za to boli, przez te szyjke nie w te strone. Mam wrazenie ze z wiekiem sie to nasila. Albo moze mi sie wydaje przez rozmiar, ze tak powiem, bo kiedys jak uprawialam seks, to mnie nie bolalo, w kazdym razie nie az tak. Czasem az zaciskam zeby bo kurcze maz tak lubi a za kazdym razem nie moge mowic wez zostaw bo boli Ale w tej pozycji chwila i wtedy koniec, to jakos sie 'przemeczam'
mnie też bolałao, ale wyćwiczyłam że jak jestem pochylona na łokciach czyli głowa niżej niż dupka to nic nie boli...to na pewno ma coś wspólnego z pochwąStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️