X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
Odpowiedz

Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    I jeszcze jedno pytanko. Dzis mam dzien zadawania pytan :D
    Otoz chcialabym, po wczorajszym <3, dzis poprawic.
    Czy myslicie ze podanie mezowi kawy lub jakiegos energetyka go jakos wspomoze? Bo On nie daje rady dzien po dniu, raz nam sie udalo 2 cykle temu, i to po kilku dobrych miesiacach. Tzn wszystko fajnie jest, ale ja bym chciala zeby skonczyl, a nie sam seks bo On nie moze skonczyc :/ Nie mam pomyslu :(

próbowałaś inne pozycje itd?
    posłużę się obrazkami, ale mój np jak nie moze długo dojść (głównie po alkoholu)
    to te dwie pozycje "załatwiają sprawę" w moment :D
    http://cdn14.se.smcloud.net/t/pics/thumbnails/2009/01/20/POZYCJA_STRUNA_EN_768x0_rozmiar-niestandardowy.jpg
    http://cdn21.se.smcloud.net/t/pics/thumbnails/2009/01/20/POZYCJA_LABEDZ_EN_768x0_rozmiar-niestandardowy.jpg
    ta druga trochę inna, ale z szefem za rogiem, nie mam czasu na poszukanie odpowiednieg obrazka
    dokładniej to jego nogi wyprostowane, twoje też. po prostu podtzrymuj się na ramionach i unoś biodra,

zostaje jeszcze stymulacja w inne sposoby, ale nie wiem co preferujecie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 14:46

Tamka lubi tę wiadomość

• Ofelaine Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa99 wrote:
    posłużę się obrazkami, ale mój np jak nie moze długo dojść (głównie po alkoholu)
    http://cdn14.se.smcloud.net/t/pics/thumbnails/2009/01/20/POZYCJA_STRUNA_EN_768x0_rozmiar-niestandardowy.jpg
    http://cdn21.se.smcloud.net/t/pics/thumbnails/2009/01/20/POZYCJA_LABEDZ_EN_768x0_rozmiar-niestandardowy.jpg
    ta druga trochę inna, ale z szefem za rogiem, nie mam czasu na poszukanie odpowiednieg obrazka
    dokładniej to jego nogi wyprostowane, twoje też. po prostu podtzrymuj się na ramionach i unoś biodra,

Z moimi po alkoholu też jest maskara ileż się musze namęczyć żeby skońńczył:P

Ewa99 lubi tę wiadomość

atdc8iikup31msj2.png
  • Betty Boop Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa99 ciekawe jak by zareagował Twój szef jakby podejrzał co ogladasz w necie ;)
    Co do tych 2 pozycji to u nas ta pierwsza dobrze sie sprawdza i najczesciej tak konczymy (generalnie od tyłu) ;)

<3 MARCELINA <3
    3i49krhmqkw026mb.png
    11.02. 2015 IUI (10t * )
    3.12.2015 IUI :)
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie pozycja od tyłu krępuję jakoś ;/ głupek może jestem ale nie potrafię się wtedy odprężyć

atdc8iikup31msj2.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia21k wrote:
    Ja tak miałam rok temu,jak z Madzią w ciąży byłam.
    Może coś jest na rzeczy?

Że tak powiem, przeczytałam Twoj pamiętnik Kochana. Pozwolę sobie nic nie pisać, bo nawet nie wiem co. :( <3

Wiesz ale ja teoretycznie jestem przed owu..albo w trakcie nie wiem, testy owu juz prawie pozytywne wiec wyrzut LH tuz tuz, ale czy owu bedzie nie wiem, ale ten bol to taki az miazdzacy. Moze to hormony szaleją?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no my też, to takie "wykonczenie" dzieła :D
    nie ma co od tego zaczynać, chyba, że mąż nalega na seks a mnie się wyjątkowo nie chce i z grzeczności chcę odpukać byle się odczepił :D

• Mua Przyjaciółka

Wysłany: 6 maja 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Czy myslicie ze podanie mezowi kawy lub jakiegos energetyka go jakos wspomoze? Bo On nie daje rady dzien po dniu, raz nam sie udalo 2 cykle temu, i to po kilku dobrych miesiacach. Tzn wszystko fajnie jest, ale ja bym chciala zeby skonczyl, a nie sam seks bo On nie moze skonczyc :/ Nie mam pomyslu :(
    tez nie dajemy rady dzień po dniu, ale raz zadziłał na mojego M taki napój energetyczny z żeń-szeniem i elektrolitami to jakaś nowość niby na kaca Tiger czy cóś w tym stylu, może to przypadek ale warto spróbować

Daisy lubi tę wiadomość

• Betty Boop Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzies ostatnio przeczytalam, zeby na godzine przed stosunkiem wypic szklanke coli. Tyle ze to ma dac kopa żołnierzykom aby sie ladnie wstrzeliły a nie mężowi ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 14:54

<3 MARCELINA <3
    3i49krhmqkw026mb.png
    11.02. 2015 IUI (10t * )
    3.12.2015 IUI :)
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa99 wrote:

Kochana no usmialam sie :D Szef za plecami a Ty takie rzeczy na kompie :D :D :D A jak sie na serwerze historia zapisuje? :D

Ta pierwsza pozycja to z wczoraj :D Kurcze zla bylam bo wyszedl, a ja mialam wrazenie ze wszystko ze mnie wylecialo i panika, bo przeciez jemu sie nie uplynnia ponoc to mialam wrazenie ze wszystko wypadlo i poszlo na straty :( Potem sie obrocilam na plecy i dramat :D

Ta druga pozycja tez mi znana oczywiscie, moze sprobuje faktycznie :p
    Nie bylo do tej pory chyba az takiej potrzeby, uszanowalam to, ze On co drugi dzien najczesciej i basta, jakos nie robilam z tego tytulu problemu, no ale sa takie dni, gdzie wypadaloby dbac o to by owu nie ominac :D

Ewa99 lubi tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofelaine wrote:
    A mnie pozycja od tyłu krępuję jakoś ;/ głupek może jestem ale nie potrafię się wtedy odprężyć

Mnie od tyłu (na pieska) za to boli, przez te szyjke nie w te strone. Mam wrazenie ze z wiekiem sie to nasila. Albo moze mi sie wydaje przez rozmiar, ze tak powiem, bo kiedys jak uprawialam seks, to mnie nie bolalo, w kazdym razie nie az tak. Czasem az zaciskam zeby bo kurcze maz tak lubi a za kazdym razem nie moge mowic wez zostaw bo boli :( Ale w tej pozycji chwila i wtedy koniec, to jakos sie 'przemeczam' :D

Kochane pamietajcie o kwasie foliowym! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 14:57

Ancolek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tym niewychodzeniem to mój się sam zorientował, w sumie to kumpel mu kiedyś na ego wjechał, bo wie, ze się staramy, a nam nie wychodzi (on już 2 bobaska ma w drodze) tekstem "no co ty stary nie umiesz? nogi do góry, zalej do pełna i zatkaj" :D

Daisy, Tamka, M4DZI4, Lila84, Krokodylica lubią tę wiadomość

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Kochane moze mi pomozecie, bo to sie robi coraz bardziej dokuczliwe. Od wczoraj dokucza mi taki dziwny bol w piersiach. Takie jakby mi ktos tam imadlem czy czyms wiercil. Nie podczas dotyku, tylko normalnie, w srodku. Czy to kwalifikowac jako bol piersi? Czy to jest cos niepokojącego? Jest to wkurzajace, bo siedze, siedze a tu mnie wierci, takie mega kłucie.

I jeszcze jedno pytanko. Dzis mam dzien zadawania pytan :D
    Otoz chcialabym, po wczorajszym <3, dzis poprawic.

ja gdzies czytalam, ze facet na godzine przed szklanka coli lub kawy - jest moc!:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 15:05

Daisy lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Mnie od tyłu (na pieska) za to boli, przez te szyjke nie w te strone. Mam wrazenie ze z wiekiem sie to nasila. Albo moze mi sie wydaje przez rozmiar, ze tak powiem, bo kiedys jak uprawialam seks, to mnie nie bolalo, w kazdym razie nie az tak. Czasem az zaciskam zeby bo kurcze maz tak lubi a za kazdym razem nie moge mowic wez zostaw bo boli :( Ale w tej pozycji chwila i wtedy koniec, to jakos sie 'przemeczam' :D

mnie też bolałao, ale wyćwiczyłam że jak jestem pochylona na łokciach czyli głowa niżej niż dupka to nic nie boli...to na pewno ma coś wspólnego z pochwą

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • Lila84 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki a ja mam do Was pytanie trochę z innej beczki ;) Po <3 lepiej leżeć na plecach z poduszką pod pupencją czy na brzuchu ( z poduszką pod brzuszkiem ) ??
    Co Wy o tym sądzicie?

Lenka <3 35t1d 2522 gramy szczęścia <3

Czekamy na Ciebie córeczko <3
    d76e967a38.png
  • Lila84 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85, wykresik masz piękny :)
    Trzymam za Ciebie kciuki baaardzo mocno <3

d76e967a38.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie wiem jak najlepiej lezec, ja robie swiece :) ale narazie bez skutkow ubocznych! :)

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wydaje mi sie ze lepiej unosic biodra niz na brzuchu ale moge sie mylic

atdcqtkf2affvuei.png
  • Lila84 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja też tak myślałam ale ostatnio gdzieś wyczytałam że leżenie na brzuszku też jest ok i sama już nie wiem..

d76e967a38.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha siedze w poczekalni do gin, czytam Wasze teksty i padam :-D smoesznie musze wygladac z geba usmiechnieta do tela ale rozwalily mnie nogi do gory, zalanoe i zatkanie :-) padlam :-D

Daisy lubi tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my to mamy ciezko w zyciu...;)

Daisy, isabelle lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
‹‹ 99 100 101 102 103 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ