Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też miałam w tym cyklu zapalenie pęcherza i brałam Nolicin, przesunął mi owulkę. a ty jaki mialas?
ja mam po 13 pęcherzyków w kazdym jajniku a norma to 11-12. Hormonów niestety sobie nie zrobilam.. ale to jak zaczął sie organizm zachowywać po odstawieniu, jestem pewna że to pcos, trądzik, nieregularne cykle, duzo bezowulacyjnych, dopiero w poprzednim cyklu cos sie ruszyli i teraz tez.. czekam na test jak na skazanie.
Na razie żadnych torbieli nie mam (oby!) bo badanie USG mialam ostatnio w tam tym miesiacu bo test wykazał mi 2 kreski a jak poszłam na badania to nic nie ma... ;O pieprzone sikacze..
ja dopiero niedawno sie obudzilam ze trzeba coś z tymi moimi jajami zrobić..
po usg strwierdzil ze owulka byla i to ladna, hemoglobina w normie, elegancka, dal na pozegnanie luteinę i powiedzial ze za 3 miesiace jak sie nie uda to przyjsc. wzielam pierwsze dwie dawki i przyszła @. odczekalam miesiąc tydzien po owulce zaczelam znow brac.. i czekam i czekam... -
nick nieaktualnyteż jestem zdania, ze im mniej wie tym lepiej, po co jeszcze on ma bzikowac nie tłumacze mu o temperaturach, owulacjach itd bo kiedyś próbowałam, a on i tak pod koniec cyklu pyta cy może mam akurat dni płodne i czy możemy juniorka zrobić, albo namawia do zrobienia testu po @
jak widzi, że wpisuję cos na wykresie na ovu to zawsze pyta co to i po co, raz mu tłumaczyłam, ale chyba zapomniał bo ciągle pyta... najbardziej go te interesują
w sumie to się trochę sama prosiłam o tą jego obserwację. bo nic się nie interesował jak zaczęliśmy się starać, nie bo był non stop padnięty, az go ochrzaniłam czy on w ogóle chce dziecko. stwierdził, ze tak i na tym koniec (bo z nim kłótnia, to mój monolog po prostu)
nic to efektu długo nie dawało, ale ostatnio jest okropny. obserwuje mnie, mówi o dziecku, do dziecięcych działów mnie w sklepach ciągnie itd :p
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Hej kobietki
U mnie dzisiaj jakieś anomalia.. tempka do góry, test negatywny ( co prawda robiłam ten z allegro i jakoś nie mam do nich zaufania ), oznak @ totalnie brak..
Pozwólcie że uzupełnię listę wieczorem, może się coś wyjaśni..Mua lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewa99 wrote:a kiedy termin @?
-
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:ja też miałam w tym cyklu zapalenie pęcherza i brałam Nolicin, przesunął mi owulkę. a ty jaki mialas?
A cykl miałaś dłuższy czy normalny?
Ja brałam Cipronex czy jakoś tak i gynalgin dopochwowo. Ale też mi się wydaje że wszystko mi się przesunie. -
A ja jakis nastroj depresyjny mam dzisiaj, czuje ze sie nie udalo w tym miesiacu no bo kto zachodzi w ciaze w ,1 cyklu po tabletkach anty do tego mam przeciez podejrzenie endometriozy.jutro mialam niby testowac w 28 dniu cyklu ale ja wiem czy jeste sens. Nie czuje ani okresu ani ciazy. Cycki nie bola brzuch czasami lekko i troche mam sluzu wodnisto kremowego ot tyle
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydobra, to przenoszę się z tego 16. na niedzielę. małpa powinna się pojawić do tego czasu, a jak nie to test
01.05 Agnieszka GreenApple (@), A.loth , aniafk
02.05 Misia79 (-), jessieq
03.05 kwiatuszek789, inezka (@), CassieMK (@) jonka91
04.05 Lenuś, agnesik , Brawurka
05.05 Iwka (-), Nenaaa (@), zizia_a (@), mar (@), pinia108 , Anuśka,
06.05 katarinka79 (@), zielarka , słoneczna 85(-), klara22
07.05 Cynamonek30
08.05 Kaśka (@), Tosia 1981 (@), Lila84, zonaboba
09.05 potforzasta, Przedszkolanka, Mua, ewcia21k,
10.05 Gosiacu, Gwiazdeczka27, paaulla84
11.05 Olivia89, Tygrysek 89, sylwiaśta 159, Ewa99
12.05 ewelina 27, waszka88, Ofelaine, anka8820, Mizzelka,
13.05 isabelle, kasiatoja, Betty Boop
14.05 Ewik, Welonisia, Monifah, munirka, Lulu, belldandy, I termin - Anutka
15.05 slodka100, Brawurka84, polkosia
16.05 Landryneczka, rastafanka,
17.05 M4DZI4, kamciaaaa5, Rubi, olencja
18.05 Anutka [II termin], aniulkab86, kierzynka, natt, kasiuleks, maja35
19.05 Kkarolinaaaa, szpilka
20.05 ewcia21k, Ania1986, JusWik, adk_1989
21.05
22.05 Anastazjaaa, Daisy
23.05 chmurreczkaa, Dariaa, madzianka, la,
24.05 ara
25.05 Japoneczka z Porcelany, rotaszek, kejti91, lemurek, julita
26.05 justta, BATTINKA, Vaniliaa, Mychaa22
27.05
28.05
29.05
30.05
31.05 aisza, Rybeńka, Nenaaa[/QUOTE] -
nick nieaktualnyTamka, ja ignoruję te tempki sama, bo niby mierze o tej samej godzinie ale wcześniej się przebudzam, bo mąż wychodzi do pracy
czy mierzę później po przebudzeniu, czy mierzyłabym jak się przebudzam, 2 h wcześniej, to i tak względem poprzednich temperatur nie byłyby te pomiary dobrym odniesieniem
dlatego ignoruję wszystko od tego czasu.
względem siebie są one miarodajne, ale względem całego cyklu niestety nie, więc nie robię sobie nadzieiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 13:42
-
Ofelaine wrote:A ja jakis nastroj depresyjny mam dzisiaj, czuje ze sie nie udalo w tym miesiacu no bo kto zachodzi w ciaze w ,1 cyklu po tabletkach anty do tego mam przeciez podejrzenie endometriozy.jutro mialam niby testowac w 28 dniu cyklu ale ja wiem czy jeste sens. Nie czuje ani okresu ani ciazy. Cycki nie bola brzuch czasami lekko i troche mam sluzu wodnisto kremowego ot tyle
-
Ewa99, Daisy, Tamka, Cynamonek30, mizzelka, lulu_ovufriend, szpilka, przedszkolanka:), Anastazjaaa, M4DZI4, Monifah, Krokodylica, isabelle, chmurreczkaa, aisza lubią tę wiadomość
Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
nick nieaktualny