Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Daisy wrote:Ja odstawilam po 6 latach, we IX 2013r.... Jaka bylam podjarana przy pierwszym testowaniu, az wstyd
Ja brałam tabsy przez 8 lat. po odstawieniu i po pierwszym serduszkowaniu bez niczego byłam na 100% przekonana ze zajde w ciasze i az sie po wszystkim popłakałam-emocje niesamowite. A było to z 5 lat temu. I po co ja sie trułam ta antykoncepcją...
Daisy lubi tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
nick nieaktualny
-
Pinia Gratulacje!!
ja biorę kilka wirusów na nowy cykl bo ten okazał się dupnym test sikany o którym mówiłyście nawet cień cienia nie pokazał a ok 14h plamienia zaczeły się zamieniać w @ ale jeszcze nie zaznaczam poczekam aż się rozkręci bo nie ma nic na wkładce.
w pracy nie mogłam się nad niczym skupić nie potrzebnie miałam nadziej a teraz takie wielkie rozczarowanie:(
ale już mi trochę lepiej bo już zadzwoniłam i umówiłam się na następny monitoring na 20.05 i teraz ten zastrzyk sobie zrobię nie bd taka głupia jak ostatnio że może tym razem się uda bez wspomaganiaTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny !
Nie było mnie tu chwilę bo trochę obowiązków i nawał pracy ale już tu zaglądam i staram się nadrabiać.
Wszystkim zafasolkowanym serdecznie gratuluję i trzymam kciuki! Zostawiajcie wiruski żeby było jeszcze więcej zielonych kropeczek. -
Krokodylica wrote:A cykl miałaś dłuższy czy normalny?
Ja brałam Cipronex czy jakoś tak i gynalgin dopochwowo. Ale też mi się wydaje że wszystko mi się przesunie.
ale możliwe ze owulka będzie już niedługo u ciebie:) tym bardziej ze skończyłap
Antybiotyk:) przepraszam za literowki pisze z tel -
Cześć Dziewczyny!
a ja mam jakieś przeczucie, że w tym miesiącu nie będę miała owulacji.
Oczywiście jeszcze za wcześnie na takie stwierdzenie, bo dzisiaj jest dopiero 14 dc.
Dwa miesiące temu owulki nie było i tak sobie wkręciłam, że owu mam co drugi miesiąc.
W poniedziałek mam monitoring (18 dc.), także się okaże.
Daisy tak trzymać!!!!!!!!
-
zonaboba wrote:Pinia Gratulacje!!
ja biorę kilka wirusów na nowy cykl bo ten okazał się dupnym test sikany o którym mówiłyście nawet cień cienia nie pokazał a ok 14h plamienia zaczeły się zamieniać w @ ale jeszcze nie zaznaczam poczekam aż się rozkręci bo nie ma nic na wkładce.
w pracy nie mogłam się nad niczym skupić nie potrzebnie miałam nadziej a teraz takie wielkie rozczarowanie:(
ale już mi trochę lepiej bo już zadzwoniłam i umówiłam się na następny monitoring na 20.05 i teraz ten zastrzyk sobie zrobię nie bd taka głupia jak ostatnio że może tym razem się uda bez wspomagania
bedzie dobrze w nastepnym cyklu bedzie zielonoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 14:24
Tamka lubi tę wiadomość
-
Cynamonek30 wrote:tule i ostrzegam- zaraże wirusem
bedzie dobrze w nastepnym cyklu bedzie zielono
dziękuję Cynamonek :* obyś mnie zaraziła:)
mam pytanie czy cykle bezowulacyjne to znaczy że nie było pęcherzyka w ogóle tak? czy że był ale nie pękł??
proszę o pomoc:)To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
zonaboba wrote:dziękuję Cynamonek :* obyś mnie zaraziła:)
mam pytanie czy cykle bezowulacyjne to znaczy że nie było pęcherzyka w ogóle tak? czy że był ale nie pękł??
proszę o pomoc:)
i nie wiem czy też nie wtedy gdy pękł, ale nie uwolnił jajeczka, ale tego ostatniego nie jestem pewna