Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Pinia108 wrote:Hihi. Kupiłam sobie spodnie ciążowe! Nie dopięłam się w moje dźinsy Znaczy na siłę to bym je zapięła, bo po praniu były, ale nie chce ściskać brzuszka. Po poronieniu trochę przybrałam na wadze i nic z zeszłego roku na mnie nie wchodzi. Mam nadzieje że nie zapeszę! A obiecałam sobie że na razie będę spokojnie czekała i nie robiła żądnych ciążowych planów i zakupów.
-
Anutka wrote:Zlota zasadaglosi, ze do 7 miesiaca nie kupuje sdie nic
Kochana no jak to..to w czym bedziesz chodzic z kilkoma kg i brzuchem na plusie?
Eeee wg mnie trzeba normalnie funkcjonowac przez ten czas, nie dac sie zwariowac Ja tam kupowalam wszystko :p Cora ma się dobrzeAnutka, Krokodylica, polkosia lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:Zlota zasadaglosi, ze do 7 miesiaca nie kupuje sdie nic
Inwestycja w wygodę to była. Zapłaciłam 11 zł bo to "na ciuchach" byłoDaisy lubi tę wiadomość
Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
Daisy wrote:Kochana no jak to..to w czym bedziesz chodzic z kilkoma kg i brzuchem na plusie?
Eeee wg mnie trzeba normalnie funkcjonowac przez ten czas, nie dac sie zwariowac Ja tam kupowalam wszystko :p Cora ma się dobrzeDaisy lubi tę wiadomość
-
Dobre wieści ode mnie Skoro Daisy się pochwaliła się (trzymam kciuki Kochana!!!) to i ja
Już wcześniej chyba pisałam, że poniedziałkowy montoring w 14dc pokazał dwa pęcherzyki - 22 i 24,5mm. Już podobno gotowe do pęknięcia. Działania były, tak więc szanse są i to podwójne. Tym bardziej, że dziś byliśmy z Mężusiem u urologa-androloga, który stwierdził, że w obrazie usg itd. wszystko w najlepszym porządku, a kiepska morfologia plemników prawdopodobnie była pozostałością po zakażeniu bakteryjnym z początku roku, a dodatkowo spowodować ją mógł niski poziom testosteronu ( badaliśmy hormonki i takie cuda wyszły, o dziwo!!!). Dostaliśmy receptę na testosteron, kazał brać salfazin i androwit po 1 dziennie i czekać na efekty Jeśli w tym cyklu się nie uda to zrobić posiew nasienia, jak wynik będzie ok to próbować, a jeśli znowu nic to powtórzyć badanie nasienia. Liczymy na to, że się uda, nowa wiara i nadzieja dzisiaj w nas zakiełkowała
Trzymajcie kciuki, są nam bardzo potrzebne
mizzelka, M4DZI4, polkosia, kasiatoja, Daisy lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
CassieMK wrote:Dziewczyny...u mnie jednak był dzieć, tylko się nie utrzymał, dziś wszystko wyszło i stąd wiem Następne testowanie przypada 1 czerwca, w rocznicę ślubu....może to będzie ten szczęśliwy cykl?
Bardzo mi przykro kochana, dostaniesz w nagrodę prezent na dzień dziecka Tergo Ci życzę Trzymaj się !Anutka, CassieMK lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:Oczywiscie tylko wtedy gdy musialy zaczac brac przy stwierdzneiu ciazy, plamienia itp. Progesteron sie przyjmuje gdy zachodzi taka potrzeba i wtedy do konca pierwszego trymestru Jesli organizm wytwarza wystarczajace ilosci prg, to dodatkowe ilosci nie są potrzebne.