Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
julita wrote:kasiatoja wrote:Teraz są takie nowe termometry, które wyglądają identycznie jak rtęciowe i wykorzystana jest w nich podobna technika, tylko zamiast rtęci używa się jakiegoś specjalnego metalu ciekłego.
masz nazwę tego termometru?
U mnie nie ma nazwy bo jest w takim przeźroczystym opakowaniu jak te stare rtęciowe. Na pewno kupisz w pierwszej lepszej aptece. Kosztuje niecałe 20zł -
julita wrote:kasiatoja wrote:Teraz są takie nowe termometry, które wyglądają identycznie jak rtęciowe i wykorzystana jest w nich podobna technika, tylko zamiast rtęci używa się jakiegoś specjalnego metalu ciekłego.
masz nazwę tego termometru?
Na opakowaniu jest napisane " termometr szklany bezrtęciowy"julita lubi tę wiadomość
-
A ja a propo termometrów kupiłam sobie taki tylko czekam jeszcze na przesyłkę:
http://allegro.pl/termometr-owulacyjny-geratherm-basal-digital-i4198046871.html
ceny na allegro chyba u 3 sprzedawców nawet do ok 50 zł (nie wiem od czego tka różnica w cenie), ale tutaj najtaniej, bo 36 zł z wysyłką zapłaciłam. Mam jeden elektryczny, ale nie owulacyjny i jakoś się skusiłam na taki już z 2 miejscami po przecinkuDaisy lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:no ja wlasnie czuje roznice w wysokosciach i miękkości tez czulam w okolicach owulki, potem zrobila sie niska i zamknęła się a teraz jest zamknięta ale wydaje mi się że jest wyżej.. niedlugo ledwo palcem sięgnę ;/ pewnie to zapowiedz @
Odwrotnie, szyjka przed miesiączką powinna się obniżyć i otworzyć -
adk_1989 wrote:Odwrotnie, szyjka przed miesiączką powinna się obniżyć i otworzyć
jutro zobaczę i ciekawe jaka będzie -
mizzelka wrote:to do cholery o co chodzi? czekam do pon, ponoć nie wolno grzebać we wczesnej ciąży albo przy zagnieżdżaniu, ale jak nie skoro ja muszę poznać swój cykl itp? to moj pierwszy który dokladnie obserwuje
jutro zobaczę i ciekawe jaka będzie
Ja badam raz dziennie, wieczorem po prysznicu po baardzo dokładnym myciu rąk.Idę wtedy do łazienki jak chirurg na operację otwieram drzwi łokciami heheh wtedy też oceniam śluz, taki prosto z szyjki. Taki mój rytuał codziennymizzelka lubi tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:Ja badam raz dziennie, wieczorem po prysznicu po baardzo dokładnym myciu rąk.Idę wtedy do łazienki jak chirurg na operację otwieram drzwi łokciami heheh wtedy też oceniam śluz, taki prosto z szyjki. Taki mój rytuał codzienny
no nic, jutro też sprawdze, przecież ja się z tym nie bije, sprawdzam delikatnie -
Ja tam szyjki nie badam bo to dla mnie czarna magia heh :p A co do termometru to też mam zamiar sobie zamówic na allegro taki z dwoma miejscami po przecinku bo juz mi sie znudziły takie płaskie wykresy a tak wiadomo że zawsze będzie jakaś minimalna różnica Zresztą to żaden wydatek to się szarpnę, a co.. No chyba że nie będę już wcale żadnego potrzebowac(w co wątpię).Okaże się za tydzień z kawałkiem.Milego dzionka kobitki!!
mizzelka lubi tę wiadomość
-
dzziewczyny pamietacie mowilam ze idziemy badac nasienie:
czy 46 000 000 plemnikow w 1 ml to dobrze? chyba bardzo dobrze nie?
po 30 min 70% o ruchach zywych:)
po 3 godz o ruchach zywych
po 24 godz 20% o ruchach drgajacych
ilosc 3 ml barwa,lepkosc prawidlowe, ph 8
w prep barwionym pleminiki o budowei prawidlowej 50%
fruktoza 12,7 umol
to tak z glownych parametrow. co myslicie? zolnierze dadza rade w nastepnym cyklu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 11:11
Daisy, kasiatoja, mizzelka lubią tę wiadomość
-
ewcia21k wrote:Mi w poprzedniej ciąży pozytyw wyszedł dopiero w 3 tyg po spodziewanej @ także nadzieja jeszcze jest.
Przepisuje się z testowaniem na sobotę, może coś się wyjaśni ...