Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Ofelaine wrote:Też się pocieszam takimi historiami ale w moim przypadku torbiele mogą wrócić ;/ ledwo uniknęlam laparoskopii bo tabsy na szczescie zsdziałały. Tak w ogole mialam podejrzenie endometriozy ale nikt jej nie potwierdził.
Ja miałam dużo drobnych torbieli na jesieni jak na bromergonie mi nie wróciła owulacja i gin zdecydował się u mnie na 3-miesięczną kurację diane35. To bardzo silne tabsy, ale w 3 miesiące wyczyściły mi wszystko do tego stopnia, że na koniec stycznia już nie było ani jednej torbielki. Fakt, że od stycznia do marca nie miałam owulacji... -
a ja ostatnio będąc na wizycie u gin pytałam się o inofolic i powiedziała mi że mam tego nie brać na razie ponieważ Instytut Farmaceutyczny nie potwierdza iż jest skuteczny:/ ale ja już zakupiłam 2 opakowania także wykorzystam go w następnym cyklu:)
mój mąż zaskoczył mnie mega:) powiedziałam mu ze mam ochotę na owocki to poszedł do sklepu i mi przyniósł banany, pomarańcze, truskawki:D śmieje się że mam zachcianki jak w ciąży:)mizzelka, Bara112 lubią tę wiadomość
to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
Dobrego męża masz asiek2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
asiek191 wrote:a ja ostatnio będąc na wizycie u gin pytałam się o inofolic i powiedziała mi że mam tego nie brać na razie ponieważ Instytut Farmaceutyczny nie potwierdza iż jest skuteczny:/ ale ja już zakupiłam 2 opakowania także wykorzystam go w następnym cyklu:)
mój mąż zaskoczył mnie mega:) powiedziałam mu ze mam ochotę na owocki to poszedł do sklepu i mi przyniósł banany, pomarańcze, truskawki:D śmieje się że mam zachcianki jak w ciąży:) -
nick nieaktualnyGratuluję z całego serca wszystkim nowym ciężarówką!!!
Cudnie się patrzy na coraz większą ilość serduszek na liście...
Trzymam też mocno za wszystkie testujące!!!
Ja chyba na maj już się nie załapię... Dziś 33dc, wykres totalnie pokręcony, pewnie znowu nie było owulacji, no i nawet się nie czuję żeby w najbliższym czasie miała nadejść @... Na szczęście w piątek mam wizytę u gina na powtórną cytologię i dowiem się jak moje TSH czy spadło trochę...
Zabiorę też ze sobą wydruk mojego wykresu, niech sam spojrzy jakie one cudne ostatnio...