Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
mizzelka u mnie podobnie, jeśli to nie ciąża faktyczna to urojona jak nic i trzeba się udać do psychiatry.
Ty też jutro daj znać, ale myślę i mam nadzieję, że u Ciebie to formalnośćtylko nie wiem co z bromkiem, bo pytałam ale nie uzyskałam odpowiedzi czy jak się uda zajść to go odstawić?
mizzelka lubi tę wiadomość
-
kamilaaa_88 wrote:mizzelka u mnie podobnie, jeśli to nie ciąża faktyczna to urojona jak nic i trzeba się udać do psychiatry.
Ty też jutro daj znać, ale myślę i mam nadzieję, że u Ciebie to formalnośćtylko nie wiem co z bromkiem, bo pytałam ale nie uzyskałam odpowiedzi czy jak się uda zajść to go odstawić?
-
Daisy wrote:Magda nie pisalas ze chudlas przy CLO! To ja odwoluje wszystko hihi i tez chce ten specyfik :p
Oczywiscie zartuje
Zobaczycie, ze wszystkim nam bedzie dane miec dziecko, pierwsze czy drugie, czy trzecie, bo przeciez kazda z nas walczy o cos innego. Ja nie moge bez Was, hehe, maz poszedl sie kapac a ja od razu lapka z powrotem wlaczylam :p
Ale musze juz uciekac, bede zagladac z kom.
Życze Wam wszystkich niezaburzonych nocy i pieknej wysokiej lub niskiej tempki z samego rana, zalezy jaka chcecieNie zapomnijcie o wieczornym
Buziaczki :*u mnie to nie ma mowy, od wczoraj mąż się wczuwa w klimat amore pomidore, a mi nic w głowie
Daisy lubi tę wiadomość
-
Powiem Wam dziewczyny, ze jakby test wyszedł negatywny to pomyślałabym, ze zwariowałam
Od kilku dni musiałam sie położyć popołudniu, dzisiaj zasnelabym w piaskownicyod czasu do czasu czuje w podbrzuszu takie bąbelki, no i mam żyły na piersiach i klatce ale karmie małą piersia i nie wiedziałam czy to moze nie od tego. No i od kilku dni miałam temperaturę ok 37c
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 21:00
mizzelka, Daisy lubią tę wiadomość
-
Ja nie mam żadnych objawów tak jak wy dziewczyny ani żadnych bolących piersi ani żyłek więc sie nie łudze. Wprawdzie sa napęczniałe i śmiesznie wygladają jakie takie noski kreta sterczą
heh To mój pierwszy cykl po odstawieniu tabsów i wchłonięciu torbieli i coś mi się nie wydaję, żeby tam na dole tak szybko wszystko wróciło do normy
Ale dziękuje bardzo za wsparcie -
słoneczna 85 wrote:to jeszcze ja!
kupilam mielone siemie- ale sluchajcie glupie pytanie- bo ja nigdy tego nie pilam
mam to wszytsko zjesc?czy tylko wypic kiesielek nad zmielonymi ziarenkami?
szybko mowcie bo stygnie:)