Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
julita wrote:ej słuchajcie, mam świetny pomysł na figurę modelki po ciąży
jak już będziemy mieć dzieciątko i nałożymy ograniczenie, że np. słodycze podajemy raz w tygodniu to MY musimy również się do tego zastosować a na pewno ubędzie kg bo w tej chwili u mnie codziennie wpada coś słodkiego do brzuszkajulita lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:no to jedziemy na jednym wózku! jak się spóźniliśmy 15 minut na ognisko, które zorganizował, to wyobrażasz sobie, co się działo ehh, ciężkie charaktery wojsko w ludziach wytwarza...
tak moj ma manie na temat czystości... pedant straszny... ja lubie porządek ale nie robię ze sprzątania mojego celu życiowego...
przynajmniej mam lżej bo jak jestem zajęta to sam się bierze i sprząta...
brr... tylko najbardziej mnie wkurza że nie odkłada na miejsce tylko do pierwszej szafki z brzegu... a potem szukam i nie znajduje a znajduje jak nie potrzebne
z moimi musiałam chodzić do dentysty od 3 lat... przynajmniej nie uciekają z fotela ale przednie zabki łdne tylko 4 i 5 im się psują
tzn starszej młodsza ma trochę zepsute z przodu ale to od picia słodkiej herbatki z butelki jak tylko zaczely sie psuc butelkę zjadł piesek (sama oddała hehe) i juz sie nie pogarsza
w przyszłości nie bedzie zadnych butelek tylko jak z pierwsza cyc a potem juz normalnie..eWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 09:46
Tamka lubi tę wiadomość
-
helenkq wrote:brr... i bądz tu madra... mam wrażenie że uwulka się zbliza a testy nic... i nie wiem czy mam zwidy czy cos...
Kochana mozesz miec ktorki pik LH i Ci testy nie wykryja..nic tylko i sie nie zamartwiac tyle Bo stres jeszcze Ci owulke przesunie.
No ja tez slyszalam ze te testy owu to niby sciema. Ale u mnie sie sprawdzają zawsze, a potrafilam robic np przez 20 dni, 2, 3 razy dziennie zeby zobaczyc co sie dzieje i bach doczekalam piku LH i faktycznie byla tez na testach widoczna -
helenkq wrote:tak moj ma manie na temat czystości... pedant straszny... ja lubie porządek ale nie robię ze sprzątania mojego celu życiowego...
przynajmniej mam lżej bo jak jestem zajęta to sam się bierze i sprząta...
brr... tylko najbardziej mnie wkurza że nie odkłada na miejsce tylko do pierwszej szafki z brzegu... a potem szukam i nie znajduje a znajduje jak nie potrzebne -
julita wrote:ej słuchajcie, mam świetny pomysł na figurę modelki po ciąży
jak już będziemy mieć dzieciątko i nałożymy ograniczenie, że np. słodycze podajemy raz w tygodniu to MY musimy również się do tego zastosować a na pewno ubędzie kg bo w tej chwili u mnie codziennie wpada coś słodkiego do brzuszka
Ja nie jem slodyczy, wiec musisz mi opracowac cos innego Moze troche ruchu haha bo poki co to rano wstaje, samochod, przedszkole, samochod, zakupy, samochod, praca, samochod, dom, samochod, praca, samochod, gdzies, samochod, przedszkole, samochod, dom. Masakra!julita lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:daisy ja dentysty sie boję najzwyczajniej w świecie.. a moja sis jak byla mała to jak zabolało ją to kopnęła dentystkę w nogi hahah
Ja jak ide do dentysty to pierwsze co mowie to ze najpierw znieczulenie, a dopiero potem siadam na fotel. dopiero od 3 lat chodze do kliniki, gdzie wiem, ze jestem w swietnych rekach. A namowil mnie do wizyty tam moj narzeczony oczywiscie i tak trafilam tam ja i corka, i wszystkim polecam ich gabinet. Naprawde fachowcy jakich malo. Jesli ktoras jest z okolic Trojmiasta, to mam na mysli Projekt Usmiech w Gdansku. -
my mieszkamy w jednym domu z moimi rodzicami na przedmieściach, ale...
od razu po ślubie przystąpiliśmy do działania aby się usamodzielnić.
wybudowaliśmy oddzielne wejście z podwórza i zamurowaliśmy wejście po schodach od środka - remont generalny. w chwili obecnej dom stanowi dwa zupełnie odrębne mieszkania, my na górze rodzice na dole, idealnie wyciszyliśmy dawne przejście na dół, tak że czasami zapominamy, że ktoś mieszka pod nami.
na górze mamy 120m, w tym 2 sypialnie, salon, kuchnię i łazienkę i duży balkon, także przestrzeń mamy idealną. Mieszkanie urządziliśmy od A do Z tak jak sobie zaplanowaliśmy.
jeszcze jak mieszkaliśmy wszyscy razem, to rodzice na pierwszym miejscy stawiali naszą prywatność, starali się do maksimum ograniczyć wchodzenie na górę, za co ich cenimy. teraz w 100% czujemy się jakbyśmy byli na swoim. Bywa tak, że przez kilka dni nie widujemy się z rodzicami mimo tego, że są pod nami no chyba, że spotkamy się w ogrodzie na kawę nie mamy niezapowiedzianych wizyt na górze a jak ktoś coś chce to kontaktujemy się telefonicznie
także jestem dowodem na to, że i tak się da
teściową mam 600 km od domu, przemiła kobieta.
Tamka, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:Ja nie jem slodyczy, wiec musisz mi opracowac cos innego Moze troche ruchu haha bo poki co to rano wstaje, samochod, przedszkole, samochod, zakupy, samochod, praca, samochod, dom, samochod, praca, samochod, gdzies, samochod, przedszkole, samochod, dom. Masakra!
daisy, samochód trzeba zamienić na rower!
efekt gwarantowanyDaisy lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:u mnie zniknęło a te 18% to jakie jest prawdopodobienstwo ze wyjdzie prawidlowy test.
mam aby punkty
a ile masz pkt?Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Daisy wrote:Ja jak ide do dentysty to pierwsze co mowie to ze najpierw znieczulenie, a dopiero potem siadam na fotel. dopiero od 3 lat chodze do kliniki, gdzie wiem, ze jestem w swietnych rekach. A namowil mnie do wizyty tam moj narzeczony oczywiscie i tak trafilam tam ja i corka, i wszystkim polecam ich gabinet. Naprawde fachowcy jakich malo. Jesli ktoras jest z okolic Trojmiasta, to mam na mysli Projekt Usmiech w Gdansku.
teraz tez mam znieczulenie i nic nie czuje.. mniejszy strach. wlasnie teraz elegancko podleczylam zębole i mam nadzieje ze juz nie bd musiala w trakcie ciązy do niego latać