Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno, naprawdę. wszyscy jej gadali, teściowa ją wyrzuciła jak przyjechała na gościnę, kazała jej zmądrzeć. ale nic nie docierało, bo ciocia położna tak mówiła...
az mała płakała cały dzień i nie mogli uspokoić to na pogotowie pojechali
z tymi soczkami to źle jej powiedziała, albo kuzynka żle zrozumiała. ale ciocia położna miała więcej głupich pomysłów, których tez się dziewczynie z głowy nie dawało wybić. słuchała bezdzietnej cioci położnej, a nie chociażby teściowej która wychowała 7 zdrowych dzieci...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 10:36
-
a ciekawe ile u mnie prawdy, jutro się okaże jak nie bd to pieprze cały ten detektor a pro po pije kawę ale bez mleka... bo czytalam na necie ze duzo osob tak reaguje jak doda sie smietany, choc wczesniej bylo ok, ciekawe jak bd teraz..
jeszcze mam dodatkowo inny program i tam zapisuje to samo co i tu.. swoje odczucia notatki i tempka i wykres.. na papierze jakoś to ładnie mi nie wychodziEwa99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewa99 wrote:no, naprawdę. wszyscy jej gadali, teściowa ją wyrzuciła jak przyjechała na gościnę, kazała jej zmądrzeć. ale nic nie docierało, bo ciocia położna tak mówiła...
az mała płakała cały dzień i nie mogli uspokoić to na pogotowie pojechali
z tymi soczkami to źle jej powiedziała, albo kuzynka żle zrozumiała. ale ciocia położna miała więcej głupich pomysłów, których tez się dziewczynie z głowy nie dawało wybić. słuchała bezdzietnej cioci położnej, a nie chociażby teściowej która wychowała 7 zdrowych dzieci... -
w jakim przedziale powinna być beta 10dpo? domyślam się, że nie za wysoka skoro niedawno było powiedzmy zagnieżdżenie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 10:40
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Ewa99 wrote:mizzelka możesz się podzielić tym programem? bo ja też zawsze chciałam takie coś notować, szukałam aplkikacji na tel itd, ale nic nie mogłam znaleźć, aż trafiłam tutaj
tez nie lubię prowadzenia czegoś takiego w papierowej formie -
nick nieaktualnyja dopóki nie zobacze 2 kresek na tescie nie wierze zabardzo w żadne objawy zgage mam cały rok bo mam zapalenie błony sluzowej żolądka temperatura zawsze wzrasta mi prawie tak samo po okresie jak zobacze trzecia wyzsza linie temperatur to zaczne sie zastanawiac narazie jest jak zawsze
-
http://www.dobreprogramy.pl/Karta,Program,Windows,12147.html
wszystko jest tu super. jak nie wskoczy ci tempka to wpisz np 36,100 zamiast 36,10
albo 36,15 i ci wtedy wskoczy bo czasami ma takie głupie zachcianki
aa i jeszcze jest jeden jedyny minus bo nie mozna zignorować tempki jak tutaj.. ale ja akurat zapisuje w notatce ze jest taka i taka.. a dodaje jeszcze zakłócenie i wtedy wiem że nie brać jej pod uwagęEwa99 lubi tę wiadomość
-
Kasia * wrote:ja dopóki nie zobacze 2 kresek na tescie nie wierze zabardzo w żadne objawy zgage mam cały rok bo mam zapalenie błony sluzowej żolądka temperatura zawsze wzrasta mi prawie tak samo po okresie jak zobacze trzecia wyzsza linie temperatur to zaczne sie zastanawiac narazie jest jak zawsze
-
nick nieaktualnyok, z góry dzieki :*
wiem, że ona głupio robiła, ale naprawdę do niej nie docierało.
dziecko było z wpadki, zadowolona z tego średnio.
do zbyt bystrych nie należała nigdy, ale żeby dziecko okaleczyć.. nie wiem
nie wiem czemu tak robiła... czemu kuzyn na to nie reagował(dziecko miał już z poprzedniego związku, to chyba wiedział coś)
na szczęście to nie moja rodzina, tzn ona, kuzyna mi szkoda strasznie -
mizzelka wrote:a ciekawe ile u mnie prawdy, jutro się okaże jak nie bd to pieprze cały ten detektor a pro po pije kawę ale bez mleka... bo czytalam na necie ze duzo osob tak reaguje jak doda sie smietany, choc wczesniej bylo ok, ciekawe jak bd teraz..
jeszcze mam dodatkowo inny program i tam zapisuje to samo co i tu.. swoje odczucia notatki i tempka i wykres.. na papierze jakoś to ładnie mi nie wychodzi
Ja w ogole nie toletuje laktozy wiec dla mnie kawa bez mleka to akurat zadna nowosc od wielu, wielu lat. Tak samo nie ruszam smietany, kefiru, maslanki..Od razu poznam zupe na smietanie..godzina w kibelku murowana..niestety. Jest to dosc uciazliwe. Przetworzony nabial toleruje czyli jogurty itp. Ale czysciochy niestety nie. -
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:nie wiem, to bardzo wczesna ciąża, może nie wyjść na becie... najszybciej wychodzi 12dpo.
zrobię jutro, jeśli będzie wynik od 3,5 w górę, to po 2 dniach powtórzę. W przeciwnym razie sensu nie ma.Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016