Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
mizzelka wrote:ja wlasnie teraz chodze do innego dentysty bo wczesniej to same porażki... pod plombą próchnica nie wiem jak to możliwe, facetka nie oczyscila, a jak bylam mala to taki chujek mnie straszyl, ale nie przyznalam sie ojcu, a szkoda...
teraz tez mam znieczulenie i nic nie czuje.. mniejszy strach. wlasnie teraz elegancko podleczylam zębole i mam nadzieje ze juz nie bd musiala w trakcie ciązy do niego latać
dentysta, to chyba jeden z lekarzy do którego lubię chodzić najbardziej.
1. siadam na fotel
2. mówię: "proszę o znieczulenie i robić co tam trzeba"
3. do widzenia i wychodzę
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny ale natrzaskałyscie tych stron ja tylko poszłam spac wstaje atu tyle do czytania moja znajoma kiedyś jak urodziła dziecko maiło chyba z 4 mieisące a ona je na leząco karmiła danonkami o serkami danio waniliowymi zapytalam co ona robi mało ze dziecko bedzie mia.ło sraczke to sie zadławi na lezaco a ona do mnie bo danonki tansze niz mleko modyfikowane ze ja sie nie znam ze paniusia zmiasta ze mnie i dzieci na wsi to miesko jedza i paroweczki pokrojone bo taniej nikt mleka nie bedzie kupowal to dziecko sie dlawiło tym serkiem na plecach iserek w buzi co za ludzie ale to ja jestem du... paniusia co swojemu dziecku mleczko by kupowała ona do mnie czy ty wiesz ile kosztuje takie mleko no wiem kolo 40 zl no to sa ogromne pieniadze nie ma na mleko szok
-
Procenty na owu, to na ile procent może wyjść ci pozytywny test jeżeli jesteś w ciąży. Punkty są g warte, ja zazwyczaj przed @ dobijam nawet do 80,a potem wracamy na ziemię.
mizzelka lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
ja w ubiegłym cyklu miałam 99 a cykl był bezowulacyjny tyle to jest warte więc nie ma co na tym bazować nawet nie ma co zbytnio opierać się na tych wszystkich pomiarach bo najbardziej miarodajne czy owulacja była czy nie jest usg a i tak czasem i usg może się pomylić troszkę dowodów na to jest więc jedynym prawdziwym potwierdzeniem przebytej prawidłowo owulacji jest ciąża i każdej życzę takiej prawidłowej owulacji
mizzelka, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysą ludzie i taborety.
moja niedoszła kuzynka dawała swojemu 2 miesięcznemu dziecku tymbark
wszyscy jej mówili, ze tak nie można, to się obrażała, bo jej ciocia położna mówiła, ze może dziecku dawać soczki.
soczki może mówiła, ale dla dzieci, a nie chemię jaka jest w tymbarku...
malutka wylądowała po miesiącu z wrzodami na żołądku, jej stan był taki, że do końca życia będzie jechać z pomocą medyczną
dziewczyna może sobie teraz gratulowac zniszczenia córce zdrowia i życia -
nick nieaktualny