Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
ok nie biorę...co ma być to będzie...po prostu idę do lekarza jak się teraz nie uda...powiem mu o tych plamieniach...zrobię progesteron chyba się robi 7dpo owulce...i się zobaczy..nie wiem też czy to ma znaczenie, ale to plamienie mam zawsze rano i jest brązoweStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnylutiena jest naturalnym progesteronem duphaston syntetycznym duphaston jest silnijeszy i duphaston nie ponosi twojej temeratury ja ma luteine dopoch wiec dzila bezposrednio na łożysko sie wchłania wiesz daisy hmm co do brania luteiny ja sie boje juz brac jesli nie jestem pewna że to ciaza kiedys wziełam w 20 dniu cyklu i cykl rozjechal mi sie do 42 dni mialam niezla jazde wtedy musilam wywolywac okres nanowo ja dziekuje powiem wam ze wlutym mialam dziwny cykl tzn tzn na 5 dni przed okresem mialam drobniuktkieplamienie 1 kropla jansoczerwonej krwi potem cisza na 2 ni znowu kropla i jak mi sie okres rozlal to myslłam ze podpasek mi zabraknie podejrzewam co to było (( skrzepy i mnostwo krwi keciło mi sie wglowie zazwoniłam do gina on mi tylko przykro mi takich rzeczy sie nie raruje i pow mi ze jak w dniu okresu bede miala tylko plamki to od razu lutka jak sie okres rozleje to nie ma czego ratowac
-
nie już dam spokój...każdy jest inny więc nie ma co bazować na Kurczaczku naszym..będę grzeczna to dostanę od Daisy lizaka...: P dobra już się nie denerwuj na mnie Daisy nie będę sobie żartować : PStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Daisy, zdjęcia były, ale juz daleko, w pamiętniku są wklejone, zapraszam, ale nie robię sobie nadzieje.
Daisy lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Izuniaa89 wrote:mizzelka co będziesz kupować?
Rubi, myślę, że jednak najlepiej będzie jak lekarz powie Ci co i jak.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny