Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny:)
ja podziwiam cierpliwość każdej tutaj ale hmm...moja już dobiega końca mam 47dc, @ spóźnia się 5 dni a testy nadal negatywne ... jutro w końcu idę do gin, myślicie że jak coś jest to wyykryje? Dodam że tempka ponad 37 i dużo śluzu...mizzelka lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:hej dziewczyny:)
ja podziwiam cierpliwość każdej tutaj ale hmm...moja już dobiega końca mam 47dc, @ spóźnia się 5 dni a testy nadal negatywne ... jutro w końcu idę do gin, myślicie że jak coś jest to wyykryje? Dodam że tempka ponad 37 i dużo śluzu...Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
przedszkolanka:) wrote:hej dziewczyny:)
ja podziwiam cierpliwość każdej tutaj ale hmm...moja już dobiega końca mam 47dc, @ spóźnia się 5 dni a testy nadal negatywne ... jutro w końcu idę do gin, myślicie że jak coś jest to wyykryje? Dodam że tempka ponad 37 i dużo śluzu...
albo pozna czy byla owulka czy nieprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Rubi, Dziewczyny!!
Po co Wy robicie testy 10, 12 dpo! Ja rozumiem, ze Wami miota i macie ogromna ochote juz, od razu wiedziec o ciazy! Ale no kurcze dajcie sobie spokoj z tymi testami..bo albo potem placzecie, ze czekacie na @ (nie ma to byc obrazliwe, bron boze), albo, ze macie za jasna kreske i co teraz. Jasne ze jest jasna kreska lub w ogole jej nie ma, skoro robicie testy tak wczesnie! Co jest napisane na ulotce? Czytacie? Kiedy nalezy robic test i z jakiego moczu?? Kazda z nas ma w organizmie inny poziom hcg i jest on u jednej wykrywalny szybciej, u drugiej pozniej, u trzeciej w ogole w 18 lub pozniej dpo. Dziewczyny błagam Was, no.
Czekajcie spokojnie na @, bo te negatywne testy tak wczesnie tylko zle na Was wplywają i wtedy dopiero stres i rozpacz moze pokrzyzowac Wam ciazowe plany, nawet jesli mialaby ona sie tam zagniezdzic. Same napedzacie sie w niepotrzebne nerwy.
Nie badzcie na mnie zle, ale powiedzcie, czy nie mam racji?julita, Tamka, lulu_ovufriend lubią tę wiadomość
-
no masz masz Ale w moim przypadku nigdy nie wiadomo kiedy ta małpa przylezie a jak patrzymy na testy ze ladnie wychodzą 13dpo, to aż korci żeby spróbować.. i myśli a może mi się uda...
rubi jutro lecę ale czuje troszkę że nici bo bol na @ wraca i cyki mniej wrażliwe... -
Daisy wrote:Rubi, Dziewczyny!!
Po co Wy robicie testy 10, 12 dpo! Ja rozumiem, ze Wami miota i macie ogromna ochote juz, od razu wiedziec o ciazy! Ale no kurcze dajcie sobie spokoj z tymi testami..bo albo potem placzecie, ze czekacie na @ (nie ma to byc obrazliwe, bron boze), albo, ze macie za jasna kreske i co teraz. Jasne ze jest jasna kreska lub w ogole jej nie ma, skoro robicie testy tak wczesnie! Co jest napisane na ulotce? Czytacie? Kiedy nalezy robic test i z jakiego moczu?? Kazda z nas ma w organizmie inny poziom hcg i jest on u jednej wykrywalny szybciej, u drugiej pozniej, u trzeciej w ogole w 18 lub pozniej dpo. Dziewczyny błagam Was, no.
Czekajcie spokojnie na @, bo te negatywne testy tak wczesnie tylko zle na Was wplywają i wtedy dopiero stres i rozpacz moze pokrzyzowac Wam ciazowe plany, nawet jesli mialaby ona sie tam zagniezdzic. Same napedzacie sie w niepotrzebne nerwy.
Nie badzcie na mnie zle, ale powiedzcie, czy nie mam racji?Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Ja rozumiem kochane Was bardzo dobrze i wcale nie chcialam Wam dopiec, ale mam wrazenie czasem, ze Wami trzeba troche potrząsać :p
Sluchajcie, jak juz ktoras pisala pare dni temu. Jak ta ciaza ma byc, to bedzie, nie ucieknie Wam! Dlatego nalezy robic testy w dniu spodziewanej @, zeby potem uniknac rozczarowania, np. gdy ciaza okaze sie biochemiczną. Ile razy nawet nie wiemy o ciazy, a byc moze w niej jestesmy, a organizm decyduje za nas..Nie wiem, moze jak ja bede juz dochodzic do terminu spodziewanej @ to tez zaczne swirowac..ale jeszcze mi sie nie zdarzylo, poki co (tfu tfu). Strasznie mocno Wam kibicuje i byc moze ton wypowiedzi nie brzmial zbyt sympatycznie, bo bez minek, usmieszkow, itp. Ale nie mialam na mysli nic zlego wobec Was.mizzelka lubi tę wiadomość