Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
Odpowiedz

Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde dziwne a dopiero masz 12dpo więc troszku za szybko na test.

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki daisy moze cos sie uda ja juz mialam schiz ze to torbiel na janiku ktora zaraz mi peknie ahaha wyobraznia

• Rubi Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    kurde dziwne a dopiero masz 12dpo więc troszku za szybko na test.
    nie mogłam się powstrzymać...teraz już czekam do 17 na @

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też mam schizy.. bo tempka jest a minusy same.. paranoja :D a wyobraźnia już chodzi :D

• przedszkolanka:) Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny:)

ja podziwiam cierpliwość każdej tutaj ale hmm...moja już dobiega końca :P mam 47dc, @ spóźnia się 5 dni a testy nadal negatywne ... jutro w końcu idę do gin, myślicie że jak coś jest to wyykryje? Dodam że tempka ponad 37 i dużo śluzu...

mizzelka lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi wrote:
    nie mogłam się powstrzymać...teraz już czekam do 17 na @
    ja też .. także cię rozumiem.. a ciekawe czy to reguła że max 17 dni czy mogą występować odstępstwa, niby według NPR nie, ale sama ciekawa jestem.. ja mam teraz 16dpo..

• Rubi Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:

ja podziwiam cierpliwość każdej tutaj ale hmm...moja już dobiega końca :P mam 47dc, @ spóźnia się 5 dni a testy nadal negatywne ... jutro w końcu idę do gin, myślicie że jak coś jest to wyykryje? Dodam że tempka ponad 37 i dużo śluzu...
    a betę robiłaś??

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:

powinien być jakiś pęcherzyk :) w razie co :))))
    albo pozna czy byla owulka czy nie :D

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• Rubi Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka na Twoim miejscu leciałabym na betę jutro..

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi, Dziewczyny!!

Po co Wy robicie testy 10, 12 dpo! Ja rozumiem, ze Wami miota i macie ogromna ochote juz, od razu wiedziec o ciazy! Ale no kurcze dajcie sobie spokoj z tymi testami..bo albo potem placzecie, ze czekacie na @ (nie ma to byc obrazliwe, bron boze), albo, ze macie za jasna kreske i co teraz. Jasne ze jest jasna kreska lub w ogole jej nie ma, skoro robicie testy tak wczesnie! Co jest napisane na ulotce? Czytacie? Kiedy nalezy robic test i z jakiego moczu?? Kazda z nas ma w organizmie inny poziom hcg i jest on u jednej wykrywalny szybciej, u drugiej pozniej, u trzeciej w ogole w 18 lub pozniej dpo. Dziewczyny błagam Was, no.

Czekajcie spokojnie na @, bo te negatywne testy tak wczesnie tylko zle na Was wplywają i wtedy dopiero stres i rozpacz moze pokrzyzowac Wam ciazowe plany, nawet jesli mialaby ona sie tam zagniezdzic. Same napedzacie sie w niepotrzebne nerwy.

Nie badzcie na mnie zle, ale powiedzcie, czy nie mam racji? <3

julita, Tamka, lulu_ovufriend lubią tę wiadomość

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi bete robiłam w dzień @ i wyszła 0,10.. moje cykle to 42 dni...
    Daisy ja twardo czekałam do dnia @, ale już mam prawie 20dpo i nadal nic więc się martwię trochę...

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no masz masz :D Ale w moim przypadku nigdy nie wiadomo kiedy ta małpa przylezie :D a jak patrzymy na testy ze ladnie wychodzą 13dpo, to aż korci żeby spróbować.. i myśli a może mi się uda...

rubi jutro lecę :) ale czuje troszkę że nici bo bol na @ wraca i cyki mniej wrażliwe...

• Rubi Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Rubi, Dziewczyny!!

Po co Wy robicie testy 10, 12 dpo! Ja rozumiem, ze Wami miota i macie ogromna ochote juz, od razu wiedziec o ciazy! Ale no kurcze dajcie sobie spokoj z tymi testami..bo albo potem placzecie, ze czekacie na @ (nie ma to byc obrazliwe, bron boze), albo, ze macie za jasna kreske i co teraz. Jasne ze jest jasna kreska lub w ogole jej nie ma, skoro robicie testy tak wczesnie! Co jest napisane na ulotce? Czytacie? Kiedy nalezy robic test i z jakiego moczu?? Kazda z nas ma w organizmie inny poziom hcg i jest on u jednej wykrywalny szybciej, u drugiej pozniej, u trzeciej w ogole w 18 lub pozniej dpo. Dziewczyny błagam Was, no.

Czekajcie spokojnie na @, bo te negatywne testy tak wczesnie tylko zle na Was wplywają i wtedy dopiero stres i rozpacz moze pokrzyzowac Wam ciazowe plany, nawet jesli mialaby ona sie tam zagniezdzic. Same napedzacie sie w niepotrzebne nerwy.

Nie badzcie na mnie zle, ale powiedzcie, czy nie mam racji? <3
    Daisy, spokojnie : ) ja nie płaczę ani się nie stresuje...mnie martwią moje plamienia i wymyśliłam, że skoro mam już 3 dzień to jeśli to zagnieżdżenie to beta już powinna w organizmie być...pewnie masz racje, że za szybko, ale nic nie poradzę na to...teraz już czekam na @ ale dziś musiałam zrobić sikańca..oczywiście nie jestem zła, bo chcesz nas sprowadzić do pionu, ale nie byłabym sobą gdbybym dziś nie zatestowała : P

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • Izuniaa89 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy racje masz..
    ale wiesz, że rozum swoje a serce swoje?

f2w39n736jv6l5uy.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka będę trzymać kciuki za Twoją betę...: )

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rozumiem kochane Was bardzo dobrze i wcale nie chcialam Wam dopiec, ale mam wrazenie czasem, ze Wami trzeba troche potrząsać :p
    Sluchajcie, jak juz ktoras pisala pare dni temu. Jak ta ciaza ma byc, to bedzie, nie ucieknie Wam! Dlatego nalezy robic testy w dniu spodziewanej @, zeby potem uniknac rozczarowania, np. gdy ciaza okaze sie biochemiczną. Ile razy nawet nie wiemy o ciazy, a byc moze w niej jestesmy, a organizm decyduje za nas..Nie wiem, moze jak ja bede juz dochodzic do terminu spodziewanej @ to tez zaczne swirowac..ale jeszcze mi sie nie zdarzylo, poki co (tfu tfu). Strasznie mocno Wam kibicuje i byc moze ton wypowiedzi nie brzmial zbyt sympatycznie, bo bez minek, usmieszkow, itp. Ale nie mialam na mysli nic zlego wobec Was. <3

• Rubi Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy jak już mówiłam, spokojnie...ogarnij się nikt się nie gniewa: P

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka, a skąd wiesz, że owu była akurat wtedy? może Ci się przesunęła mocno, przecież to się zdarza i stąd negatywny test

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy święta prawda, ale jak ja mam cykle ponad 40 dniowe to jasna cholera mnie strzela ile jest z tym czekania... :(

• Izuniaa89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy, właśnie;) Nikt tu nie ma do Ciebie żalu:) każdy rozumie co masz na mysli:)

f2w39n736jv6l5uy.png
‹‹ 207 208 209 210 211 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ