Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:Bardzo zaluje, ale moze dzieki temu nie mam cisnienia na karmienie piersia..Nie wiem, chcialabym drugie karmic to na pewno, ale raczej nie 2 lata, hehe Wg mnie to az dziwnie wyglada, dziecko ma zęby już przeciez i jest takie duze
Bron boze sie nie smieje z mam ktore tak dlugo karmia, ja sobie po prostu tego nie wyobrazam
ja karmilam tylko rok, jak zaczynały chodzić odtawiłam -
heheh ja tez bym zrobila bete ale co.. nie wyskoczę.. gdyby nie ta sąsiadka co pracuje w lab to już bym miala wyniki.
zapach jaśminu jest w 4 tyg ciąży akurat ma wyniki z bety z innego forum, aż się micha śmieje od ucha do ucha z takimi info
izka ja mialam dwa negatywy, a tempka możliwe że od luteiny, więc wiesz raczej się nie nastawiamDaisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no nie w sumie.. zobaczymy co tam się wycudaczy i następnym razem lepiej się przygotuje z waszymi radami i poleceniami co to testów i wiesiołka i termometru..
jeszcze raz wstawie jak z tą tempką w jęzorze http://zapodaj.net/967609ae7ecb7.jpg.html ja mierzę pod jezykiem tam gdzie są dwie kropy ciemne :DDDaisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny