Majowe fasolki, majowe groszki, majowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze dziewczyny chyba jestem nienormalna. Jak zerkam do kwietniówek i widze tyle tych przy nickach to z jednej strony strasznie sie ciesze ze tyle dziewczyn jest szczesliwych i zazdroszcze im pozytywnie bardzo i życze spokojnej ciazy i slicznych, zdrowych maluchow a z drugiej strony tak mi strasznie smutno ze nie moge sobie tego wpisac i pewnie szybko nie wpisze. Pierwszy raz jakos mnie to zdołowało i mam podzielone uczucia mozecie stwierdzic ze jestem jakas nienormalna ale jakos ak to przed chwilka poczulam, taki smutek ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 20:21
-
kwiatuszek789 wrote:Kurcze dziewczyny chyba jestem nienormalna. Jak zerkam do kwietniówek i widze tyle tych przy nickach to z jednej strony strasznie sie ciesze ze tyle dziewczyn jest szczesliwych i zazdroszcze im pozytywnie bardzo i życze spokojnej ciazy i slicznych, zdrowych maluchow a z drugiej strony tak mi strasznie smutno ze nie moge sobie tego wpisac i pewnie szybko nie wpisze. Pierwszy raz jakos mnie to zdołowało i mam podzielone uczucia mozecie stwierdzic ze jestem jakas nienormalna ale jakos ak to przed chwilka poczulam, taki smutek ;(
też żałuję, że nie mogę być na tej liście z zaznaczonym ale miejmy nadzieję, że w maju bedzie lista pełna -
Ofelaine wrote:Dziewczyny jak myślicie kiedy mogę testować ?? 12 kwietnia dostałam krwawienie z odstawienia tabletek które trwało 5 dni. Przed braniem tabsów mój cykl miał 29-30 dni- miesiączki wystepowały regularnie. Czy moge przyjac date 12 maja?
-
kwiatuszek, rozumiem Twoje poirytowanie , pewnie dlatego, że patrzysz na swój wykres i zaczynać wątpić w cykl owulacyjny. Jeżeli masz długie cykle to i jest możliwość, że owulacja wystąpi nawet 24 dc. Mierz tak czy owak temp. do końca, bo może pojawi się skok i wówczas nabierzesz ochoty na igraszki
Ja jak głupia czasami patrzę na wykresy zakończone zielonym kropkiem i też tak sobie marze, żeby i mi się to przytrafiło jak najszybciej. W końcu się uda zobaczysz. Tylko nie wolno się poddawać i działać. Jak rybak chce złowić rybę to musi wędkę zarzucić... Będzie dobrze ja to wiem, i wiem że każdej z nas się uda.kasiatoja lubi tę wiadomość
-
Ostatni cykl miał 30 dni, poprzedni 33, wczesniejszy 28 wiec owulki tak pozno nie powinno być. Tym bardziej poprzednio byla teoretycznie 15 dc a we wczesniejszym cyklu jeszcze wczesniej. Stad moje smutki.
A chyba wole nastawić sie na porazke nic sie pozniej rozczarowac.
Ale Wam wszystkim bez wzgledu jak bedzie u mnie życze Fasolek i bede bardzo Wam kibicowac -
Mówię Ci kwiatuszku: "Niezbadana jest siła konia i organizm kobiety"
Cuda wianki dziewczyny na Ovf przerabiały... I z wydawałoby się bezowulacyjnych cykli piękne fasolki zakwitały
Głowa do góry!olencja, kwiatuszek789, Gwiazdeczka27, zielarka, Tamka, Laura lubią tę wiadomość
-
olencja, dupek byl w poprzednih cyklach i owu byla, przynajmniej dalo sie ja wyznaczyc. Chyba, ze rzeczywiscie organizm juz zaczal inaczej reagowac na dupka i sie zablokowal. dupka to ja bede brala caly zcas pewnie bo przy nim jeszcze nie wyregulowala sie @
-
Daisy wrote:To znalazłam:
Obniżony poziom estradiolu obserwowany jest w przebiegu zespołu Turnera. Niski poziom estradiolu związany jest w istnieniem takich chorób, jak hipogonadyzm (niedoczynność gonad), zespół policystycznych jajników, niedoczynność przysadki. Poziom estradiolu może się obniżyć w wyniku zaburzenia odżywiania (np. anoreksja) lub bardzo dużego wysiłku fizycznego.
Dziewczyny na OF chwalą czerwone wino na poprawę endo.
Jestem w trakcie kuracji: czerwone wino wytrawne, migdały, orzechy, do tego witaminy B i A+E A wysiłek fizyczny...hmm starania to nie przelewki
-
nick nieaktualny
-
pięknego słonecznego dnia a ja po woli godzę się ze świadomością, że chyba jednak nie będę w maju testowała .. mój wykres prawie płaski jak od linijki i chyba znowu będzie bezowulacyjny cykl.. aczkolwiek do prawdopodobnej owulacji mam jeszcze 3/4dni.. w sb mam usg to mam nadzieję, że już wszystko się rozjaśni i albo tutaj zostanę albo będę musiała się usunąć
-
U mnie skacze jak glupia ta temp ale owulki nie ma. Zaluje ze na testy owu sie nie zdecydowalam nie chcialam sie nakrecac a tak naprawde to teraz jesrem bardziej zestresowana niz jakbym je robila. Ale coz. Czekam na @ i bede myslala co zrobic z dupkiem czy go przesunac czy ryzykowac jeszcze jeden cykl.